Good morning Sunshines!

Urrs, känner mig riktigt krasslig idag. Börjar dagen med en kopp te, två alvedon och The Hills. Sedan kan jag ta tag i dagen ordentligt. Senare. Kanske.


Jag tycker verkligen synd om mig själv idag.



Mixing Fixing

Jaa, jag grejar och donar med bloggdesignen, för att sedan bestämma mig för att gå tillbaka till hur den såg ut ifrån början ändå. Dålig fantasi tror jag det heter. Nu är jag dödstrött och ska gå och lägga mig. Tycker lite synd om mig själv som måste sova ensam inatt. Någon som saknas. Natti Natti.

'Cause your my number one

Min halv-lata vecka förvandlades plötsligt till en jobba-hela-veckan-vecka. Imorgon börjar jag två, så då MÅSTE jag tvätta alla hästtäcken och betala Maria för täckprovet och sen köpa SKOR, JACKA och lite mera. Onsdag 8-5. Torsdag 8-5. Fredag 8-5. Lördag 7-o2. Hm, gissa vem som ska sova på söndag?


Hangover.

Nja, så farligt är det inte ändå. Är bara väldigt tröttert. Sitter i sängen, kollar The Hills och ska snart gå ner och göra mig en varm chai-latte. Ont i halsen idag. Urrs och fy!
Gårdagen var mycket, mycket lyckad. Hade en superkul kväll, behövde verkligen den:)
Nu är det jobb som gäller i veckan. Jobbar heldag måndag, kort dag tisdag, ledig onsdag, kort dag torsdag pch fredag och på lördan blire första kvällen på bowlingen. Blir nog väldans roligt!
Nej, mot min chai-latte och sedan kryper jag ner i sängen igen.
Puss på er denna söndag.

Let's throw a partey!

Ikväll blire fest här hemma i Råda och jag är redan färdig.. Tänkte det att det är väl bäst att göra sig själv klar först så kan jag ta tag i städning och sånt sen! Taggar som fan!

Igår hade jag och Stefan en riktigt myskväll. Överaskade honom med hemmagjord pizza, lite öl, lite Collins och massa tända ljus.. Hade jättemysigt(: Såg på kvällen både In her shoes och From Paris With Love. En riktigt bra kväll med min käraste.


Ikväll snackar vi fullt ös medvetslös.


I got the job, I got the job, I got the job !!!

Jag fick jobb idag! Ska från och med nästa lördag börja arbeta på Bowlingbaren! Yey! Helt plötsligt känns allt så mycket bättre.. Så förbannat mycket bättre!!


Bored.

Nu är jag rastlös. Men ikväll ska vi hitta på något riktigt kul. Jag behöver en riktigt rolig kväll. Jag har inte ätit någonting på hela dagen! Eller jo, jag åt en smoothie förut. Men inget annat! Dags att ta tag i lite käk. Sen ska vi ha kul.




Yet again. Life's complicated!

Phuuu... Nu har jag fått jobb på Jula iaf. 14-17 mån, tis, tors och fre. Och det är jag ju jätteglad för, jag kunde ju lika gärna stått arbetslös! Fast å andra sidan känner jag att jag vill ju jobba mer. Jag vill ju jobba så jag kan stoppa undan pengar, men det blir ju inte så nu. Nu kommer jag kunna sätta undan ungefär 1000kr i månaden, men som sagt; jag kunde stått utan en krona att varken spendera eller spara!

Gårdagen spenderades med Sidbrant och även lite inslag av Sönegård. Började med fika på 3B, fortsatte till donken och sedan hem till mig för lite filmtittande. Just det ja, blev även en sväng till ICA efter det för att bunkra upp till film nr. 2. En mysig dag, med vänner jag träffar alltför sällan!




New Year, 2008!

All great things most come to an end

Ojojoj, nu är det mycket gott folk. Väntar på svar ifrån Jula. Vet inte om jag får något jobb än. Det känns lite häftigt att kunna göra precis vad man vill, så är det skrämmande på samma gång. Det är inte lätt att vara arbetslös,. Life's complicated, trust me I can tell!
I helgen hade vi jättekul i Källby hos Linas päron. Trodde jag skulle dö av skratt vissa gånger. Folk är allt bra underbara!
Nu sitter jag och väntar på att Stefan ska komma in, roar mig med lite kort från helgen.
Kom förövrigt på att sommaren är slut nu. I stort sett iaf.
Urrs, jag som knappt tyckte den hade hunnit komma igång.

Mr. Urban


Life's making my head spin right now

Två månaders sommarjobb är nu avslutat. Nu vet jag inte vad som händer. Har inte den blekaste faktiskt. Hoppas ju på fortsatt jobb på Jula, men om det inte blir något så vet jag inte vad som händer. Är en ganska häftig känsla på ett sätt, men fruktansvärt skrämmande på ett annat.. Hm, jaja vi får se vad som händer och sker inget jag kan göra något åt i alla fall!

Var igår på Café o Bar med Fian:) Mycket mysigt, fick prata lite skit och dricka öl. Jo, men jag gillar't! Träffar min vän alldeles för lite nu känner jag, men när vi väl ses har vi alltid lika kul. Om ändå alla relationer hade varit så enkla!!
Under dagen blir det till att bara ligga hemma i sängen och gotta sig med lite te och The Hills. Ikväll blire sedan Källby med mer folk och ytterligare ölande. Jo, men det gillas ju fortfarande så varför inte!
Nej, dags att krypa längre ner under täcket och sova en stund till innan jag låter dagen börja ordentligt!

Ha en fin (regnig) lördag gott folk!


Love you, sweety!


ROXETTE

Helgen har varit grym. Roxette live i Halmstad. Oslagbart! Och när dessutom Gyllene Tider kom dit och gästade så var vi i extas.










Sunday, lovely sunday

Den här helgen har verkligen vart toppen! I fredags skulle vi dra cirkus åtta pers te café o bar för lite socialiserande, men det slutade med att vi fyllde hela uteserveringen med gott folk! Avslutade en riktigt rolig fredag kväll med klassikern -> hos Josef på Torngrillen!
Lördagen började med tripp te Härjevad, sedan hem till Lina för förfest, sedan återigen café o bar och till sist lite krök hos Erica. Återigen riktig kanonkväll som denna avslutades hos hemma med päronen, grannarna gura o till sist sängen.

Nu är det söndag och vi ska åka och äta på Kinnekulle och fira Stefans farmor.
Ha det så gott folket, hörs snart igen. 

RSS 2.0