Two days away from paradise

På onsdag åker vi.. Håller på och packar just nu.. Ska bli så kul. Så inihelvetes jävla kul.

Gårkvällen blev grymt lyckad:) Grabbarna grus var i gasen och Björn var awsome. Som vanligt! Har dessutom inte vart alltför bakis idag som tur är. Började dagen med att hjälpa Birgitta med Qulisen i paddocken, vilket gick väldigt bra, vi fick igång galoppen på honom så jag tror hon var jättenöjd. Sedan hade vi adventsfika med familjen och nu har eftermiddagen gått till packning och kikat lite film. En hyffsat lugn söndag med andra ord! Imorgon är det jobb som gäller så blir tidig sängdags, har inte bestämt mig för om jag ska åka till Härjevad ikväll än dock.. We'll see:)


Här packas det för fullt!!



Happy Week-End

Frukost på 3B med älskling och inhandling av Thailands-apoteket! Blev även en sväng på Body Shop, hihi. Mysig morgon helt enkelt:) Nu är det bara packningen kvar, men det får vänta till imorgon! Snart blire middag + bastubad och hemmaspa hos mormor och morfar. Ikväll blire Björn Rosenström med Palmis, Jacob, Basse och sen träffar vi Stefan där(:(:
Låter som en toppendag tycker jag, nu kör vi!





Baby we were born to run

Mys med familjen med glögg och film:) We like!!




When you call my name it's like a little prayer

Goo början på söndagen. Långfrukost och Idol. Najs.
Gårkvällen blev bättre. Älsklingen kom till jobbet, med Marcus, Jacob och Karl. Blev roligt(: Åkte efter jobbet och hämtade kusinen i Vinninga och sedan kom vi hem till fullt hus. Mamma och pappa hade gäster hemma och Per, Dorte, Jeppe och Alex stannade till idag. Mysigt. De kom i säng vid tretiden igår. Då hade jag stensovit en timme redan. Stensovit. I soffan. Bredvid min pojk.
Ikväll ska jag, syrran och Stefan åka och titta på Harry Potter. Längtar! Ska verkligen bli roligt.




Jay Smith gör hela Idol!


You were my faith, my hope

Snart dags för jobb!




Books

På lite bättre humör nu. Har köpt böcker till Thailand. Känns lite bättre. Lite.







I hear the angels talking, talking, talking

Lördag morgon och inte särskilt taggad. Har ont i kroppen. Lyckades åka av Jean häromdagen när vi red. Kul. Sträckning i nacken och underarmen, bula i bakhuvudet och dessutom ont i rumpan. Urrs. Ja, jag tycker synd om mig själv. Väldigt synd om mig själv. Har dessutom ingenting på schemat idag. Ingenting förutom jobb. Kul lördag. Yej.


I'll leave the door on the latch if you ever come back

Breakfast framför SATC, snart dags för stallet.. Birgitta ska prova Qulan andra gången idag så vi ska rida ut. Får väl se hur det går, ser ut och bli fint väder i alla fall så det blir nog bra hoppas vi!



Läste häromdagen på Whitney Ports blogg att man ska tänka på frukost
som när man klär på sig. Inte går man väl ut med bara ett par byxer på sig?
På samma sätt borde man inte bara äta kolhydrater (bröd tex) till frukost.
Därför gjorde jag mig en ordentlig frukost idag:) (Kan även ha varit för att
jag har lite dåligt samvete efter att vi smällde i oss pizza igårkväll framför
Bonde söker försörjare).
Anywaay, smällde till med
-Knäckebröd med ost, gurka och tomat
-Ägg med havssalt
-Grönt lavendelte
-Egenpressad apelsinjuice

Hell on the throat




Monday evening

Jag älskar vår nya kamera!!
Har jobbat nästan hela dagen idag och imorgon ser ut att bli likadan. Därför tar jag och varvar ner med lite tända ljus, bra musik och lite dator. Ikväll får det bli någon bra film.










I'm falling through the doors of the emergency room

Jobb fredag och biljard med grabbarna igårkväll:) Urrs vad helgen går snabbt! Idag ska jag visa hesten vid elva och ikväll är det söndagsmiddag hos mormor och morfar!









You



You're the one
The one who makes me happy everyday
The one who loves me when I don't deserve it
The one who sees me when others don't
The one who makes me laugh
The one who captures my tears
The one who lift me up when I'm down
The one whom I would give everything

I gave you my heart
You're taken care of it
Handling it gentle
Feeding it with love

You're the one
You're my world


I would have killed you if you hadn't come home

Jag är såpass seg idag.. Har varit ute med Zäta och ska ut och rida under dagen, men här hemma får jag inget gjort! Har ingen inspiration till någonting idag..

Igår åkte jag hem till Lina på eftermiddagen och bakade äpplepaj:) Var meningen att jag och Stefan skulle åkt och köpt kamera igår och sedan firat att Lina och Jacob flyttat ihop! Men så blev det inte. Stefan satt i bilkö i tre timmar pga att snökaoset. Och vad ännu värre var, hans mobil dog! Så vi hade ingen aning om vad vi skulle göra, men sedan klampade han ju som sagt in i alla fall, tre timmar senare. Urrs, riktigt obehagligt med den här snön på det viset. I övrigt älskar jag den, men inte i bilen dock..


Mornings I love

Börjar dagen med en storstädning av rummet, plockat iordning, dammat, damsuget och våttorkat golvet! Härlig början, är nu mäkta stolt! Blev sedan frukost framför SATC med en kopp grönt te och macka. Ute är det storm och jag börjar bli lite nervös inför att åka till jobbet. Vinterdäcken åker på först imorgon hos Jocke, så nu får man köra på sommardäcken i denna stormen till Skara.. Urrs, får köra superlångsamt, men som tur är har älsklingen bränt den nya The Script-skivan till mig som jag kan ha i bilen:) Yej!
Åh, vad jag längtar tills vi åker och köper vår nya kamera ikväll.. Ska bli superkul!!




Var och köpte denna fina ljushållaren igår och var sedan och plockade lite granris och kottar i skogen med Zäta.
Jag vet att det är lite tidigt att börja med julpynt, men i och med att jag och Stefan inte är
hemma de första två veckorna så får vi helt enkelt tjuvstarta lite(:


Each day's a gift and not a given right

Jag och Stefan ska köpa ny kamera:D:D Blir vår julklapp till oss själva i år, som vi köper redan nu så vi kan köra in oss innan Thailandsresan(: Åker och köper den på Expert imorgon, ska bli såå roligt!! En Canon EOS 1000D






Happy Birthday Mami!

Idag blev mamma 43:) Har vi firat med frukost och paket på sängen! Det blev en SodaStream och lite ljus och grejer till storarummet. Hon blev så glad lilla mamma.
I veckan har det vart jobb, jobb, jobb och jobb. Men igår var det maskerad med Amanda och sedan utgång till bowlingen med Stefan, Jacob, Lina och Palmis! Himla rolig kväll, har inga bilder än men får väl se om det dyker upp!
Ikväll är det jobb igen, tagga tagga!





RSS 2.0