Urrs. Urrs. Urrs.

Färgade mitt hår idag. Blev skit. Sade till frisören att jag ville ha lite bruna, naturliga slingor i håret. Tjena. Blev SVARTA slingor, så just nu ser det ut som om jag är gråhårig. Fy fan. Kopparsalongen och Katrin på måndag kvart i nio, CHECK.

Bruno Mars



Nya kärleken på radion!


We said we were gonna leave this town. But we never knew when and we never knew how.

Söndag. Är ganska seg idag, känner mig halvbakis trots att jag bara jobbade igår. Menmen, piggnar nog till snart hoppas vi. Var i Trollhättan med Hanna och Stefan igår innan jobbet. Hittade inte jättemycket, men då sparade vi ju desto mer å andra sidan(: Mysigt att ta en lördagstripp till Trollis!
Idag är det först ridning på Qulan och sedan träning med Stefan och Jacob som står på schemat. Ska iväg och träna på Friskis, blir ett svettigt Core-pass med grabbarna grus!





Tröja, GT - 199kr
Kaffemuggar x2 - 19kr/st
Smaksatt kaffe, Indiska - 49kr
Kaffeburk, Indiska - 39kr
Nagelack: Isadora, Gothic Black - 69kr (-25%)
Nagelack: Isadora, Deep Burgundy - 69kr (-25%)








Breaking Benjamin

Kommit in i en lyssna-på-texten-i-alla-låtar-jag-hör-period.
Här är ett grymt exempel på bra lyrics.

 

Trembeling

Crawling across my skin

Feeling your could deed eyes

Steeling the life of mine

 

 

 


So you know I've got this under controle

Torsdag förmiddag och jag sitter fortfarande i morgonrocken framför tv:n... Hahaa, nejdå så illa är det inte(; Jag har halt vart ute med både hästen och hunden innan! Så nu är det frukost och sedan blire
-Högskoleprovplugg
-Jobb
-Träning

Fullt upp denna dag och den stundande helgen ser ut att bli liknande(: På fredag äre träning, jobb och förhoppningsvis lugn myskväll, lördag Trollhättan med Hanna, jobb och ridning. Söndag ser fortfarande oplanerad ut, förutom ridning och träning..
Hm, spännande helg påväg men i och med att man ska leva i nuet så koncentrerar vi oss på idag istället!
See u later!






-

Vad tråkigt det är att inte ha något bildredigeringsprogram... Jag blir såpass trött.


Do I really want it Do I really need it ?

Måndagsmorgonen började med en 5km lång promenad med Ture, sedan frukost och nu är det dags att börja med högskoleprovet. Jobb om ett par timmar och ikväll blire troligtvis ridning på pållen min(:

The end of the week-end

Helgen har gått rasande fort!

Fredag
Hanna fyllde 17! Vi började med att sjunga för henne och sedan gick vi ut och käkade på lunchen ihop:) Jobbade tre timmar och sedan var det high life med ungar, hundar och gäster på kvällen. Mysig kväll med hela tjocka släkten med andra ord!

Lördag
Började med att åka till stan och köpa stickor och garn. Jaa, ni läste rätt jag ska nämligen sticka en halsduk till mig själv som jag ska ha i vinter! Får väl se om det blir något bra, det märker vi. Åkte sedan ut till Tina och Jocke med Alex och Jeppe så fick mostera hjälpa mig att komma igång med stickeriet..
På kvällen blev det fest! Bowlingen + goa folk + halva priset i baren = en lyckad kväll! Avslutades hos Johan på efterfest, men som vanligt så borde jag nog åkt hem istället. Blir ju så trött! Har aldrig riktigt förstått det där med efterfester..

Söndag
Gick upp imorse och ställde mig på LRK för att stå i insläppet på deras dressyrtävlingar.. Var väl sådär kul efter gårdagen, men gick rätt snabbt ändå, träffade Stina och fick kika på massa fina hestar så jag överlevde allt:)
Nu ska vi käka här hemma, sedan blire lite träning för Julia i paddocken, röstning och sedan hem till min lille pojk i Härjevad.

Break down and then come back stronger than ever.

Igår var jag ledig och kände mig jätteduktig. Började dagen med att plugga högskoleprov, ridning, träning med Erik och sen dessutom en joggingrunda. Kändes mycket, mycket bra. Let's keep it up!
Var på ungdomsmottagningen imorse och de tog blodtrycket, hon frågade då:
-Tränar du mycket?
-Njae, jag har precis börjat komma igång.
-Okej, du har lågt blodtryck och det tyder ofta på att man är i bra kondition.
Hahaa, smaka på den!!

Gjorde även en annan sak igår.. Jag och Stefan bokade resan till Thailand! Den första december åker vi två veckor till Au Nang och jag är så jävla överlycklig för detta.. Nu är det bara att göra upp en budget inför de kommande månaderna och spara, spara, spara. Sedan bär det av..
Nu sitter jag med min kopp kaffe och ska snart göra en kraftansträngning med högskoleprovet och packa träningskläder inför ikväll. Jobbar två till fem, så ska väl försöka få gjort någon mat också!


Vårt hotell... Mm, jag längtar såpass!!




Day One

Efter mitt mentala melt-down igår så kan det bara bli bättre. Nu ska jag göra något åt detta och fixa så att allt blir bra igen. And today is Day One. Nu kör vi:)

Har sprungit femman på morgonen och åker nu till jobbet, ikväll bokar vi förhoppningsvis resa...




Will you swear on your life, That no one will cry at my funeral?

Skuldkänslor äter upp mig inifrån.
Allt som händer, allt som går runt i skallen får mig att må dåligt.
Varför har jag inte funnits där?
Varför har jag inte velat se?
För det är lättare att blunda och inte se.

Jag ser. Nu. Och jag tänker inte blunda igen.
Jag ska göra en förändring.
För dig.



Just open your eyes,
and see that Life is beutiful.
Will you swear on your life,
That no one will cry at my funeral?

I was waiting for my hearse
What came next was so much worse
It took a funeral to make me feel alive.




Getting ready for work!

Jaop, make-upen är på plats, håret är uppsatt och de svarta jeans-legginsen är på! Nu är det bara Falcon-skjorta och förkläde kvar, sedan är man klar för kvällens arbete!

Let us see what the future brings

Lördagmorgon, ska snart ner till stallet. Sitter med min kopp te och tycker synd om mig själv. Skulle ut och springa nu på morgonen tänkte jag, men min jävla hals vill ju inte ge sig. Bara att vila och sedan på't igen när det blir bättre..

Men nu till något helt annat. Kunde inte sova igårkväll efter en mysig helg i soffan framför Idol och Pirates of the Carrabien, med mammas fläskfilé gryta och mango- och passionsmousse. Stefan var supertrött, han har jobbat tidigt i veckan och gick upp 4(!) häromdagen, så han behövde verkligen få sova. Men jag somnade inte. Och då tänker jag. Massor. Oftast tänker jag på lite jobbiga saker men inte igår. Igår tänkte jag på vad jag vill göra. Just i jobbväg då. Tänkte fram och tillbaka och försökte tänka på vad jag tyckte var allra roligast i skolan. Så jag tror jag kom på vad jag vill syssla med. Eller jag vet att jag kom fram till det, men saken är den att jag vet inte om det finns något sådant jobb.
Ska försöka förklara vad jag kom fram till. I skolan skrev vi väldigt många uppsatser och diskuterade väldigt mycket det sista året.. Nutidshistoria, livsfrågor, etik- och moralfrågor, religion, konflikter i världen osv. Frågor som berörde oss här och nu. Och det är sånt här jag vill jobba med! Om det är att skriva eller debattera eller både och, det vet jag inte. Jag älskar att få uttrycka mig både skriftligt och muntligt inom ämnen som jag pluggat in mig på, som jag känner att jag "kan". Jag vill få bearbeta fakta, analysera, vända ut och in på information och olika synvinklar osv. Politik? Forskare? Jurudik? Statsvetenskap? Journalistik? Jaa, jag vet faktiskt inte vad det är för yrke jag passar inom, men jag vet att det är frågor som är angelägna nu och idag jag vill syssla med. Jag vill även ha något att säga till om, jag vill att det jag tycker i vissa frågor ska betyda något.

Blev ni något klokare än jag? För jag är fortfarande lost, men det känns som om jag har satt ett mycket litet och ganska suddigt riktmärke på hur min framtid kan komma att se ut. Och detta är ett framsteg mina vänner.


Love is my drug it's my heroin

Fredag förmiddag och jag har precis vart ute med hästen i nästan två timmar i skogen. Har dessutom go träningsvärk efter igår, så nu är jag helt slut! Ska börja laga lite mat snart och sedan åka till jobbet en sväng och kväll blire troligtvis lugn hemmakväll med pojken.
Morgondagen är redan fullbokad. Ska först och främst hjälpa Julia i paddocken, sedan kommer det dessutom en ny häst. Jobbar på kvällen, ska börja fem så får vi väl se hur länge det blir. Men det är vad som händer mitt på dagen som är allra roligast... Då ska nämligen jag och Stefan kolla på Thailandsresa! Hur gött låter inte det?? Ska bli så kul att få komma iväg igen! Blir nog i november/december där någon gång, får väl se vad vi hittar.. Oh, det pirrar i hela kroppen bara jag tänker på't:D




Because a new day has come

Har varit iväg på stan nu en sväng på morgonen och köpt nya träningsskor! Ikväll blire träning med Fian, så nu får vi hoppas skorna funkar!




Havrebullar













And the deeper the love, the stronger the emotions

Hellu folks! Min nästan lediga dag (ska till Jula kvart över fem för två timmars kataloggenomgång) har börjat bra! Vaknade halv sju imorse och tänkte stiga upp, men dum som man är drog man sig lite och lyckades somna om.. Inte bra, vaknade först halv tio, men kände mig så förbannat gött utvilad så jag tror verkligen jag behövde detta! Började med frukost i sängen, städa rummet (jag vet, jag gör inte annat men lyckas bli så förbannat stökigt hela tiden, jag förstår inte?) och sedan var moster här och klippte mig! Så gott att bli av med allt det slitna, tro mig här behövdes en helrenovering! Nu ska jag snart iväg och rida och sedan springa en sväng med Zäta. Innan jag åker till jobbet ikväll måste jag iväg till stan och köpa nytt dust it tro mig, jag klarar mig inte utan detta nu! Kostar 169kr för en pytteflaska, men den jag har haft nu har räckt sedan mars så där är det minsann valuta för pengarna. Ikväll blir det Härjevad med lite film och mys med pojkvännen.

Måndag och tisdag denna veckan flög iväg snabbt. Började veckan med att baka bröd (som blev superbra, kommer bilder och recept i ett senare inlägg) och ett samtal av Lillemor att jag skulle börja två timmar tidigare än sagt, så där blev det lite panik men det klarades av. På kvällen där efter jobbet blev det säsongens första träningspass med Fian på badhuset och tro mig, den satt gött. Ska börja göra detta till en once-a-week-happening, så nu är vi på gång!
Gårdagen blev jobb halv tio till fem och sedan en springtur (trögaste hittills, min ben var stela som satan efter måndagens pass!) och avslutning i Rackeby på Peters 45 års kalas!

Japp gott folk så har denna första veckans dagar sett ut, nu är det bara till att hålla tempot uppe.
Hösten 2010 here we go now!


It's my life and it's now or never

Trött idag! Har varit med Stefan och plogat hela dagen, börjar bli riktigt grym på att köra traktor! Kanske skulle satsa på en karriär inom bonnerit,?
Är alldeles strax påväg ner till stan för att hämta upp moder och fader som varit ute med båten och ska även inhandla lite ingredienser. Är dags för ytterligare ett brödbakande imorgon, denna gång Havrebullar! Verkade vara ett enkelt recept och jag orkar verkligen inte krångla till det, så det får bli bra(:

Gick bra att jobba igår för övrigt! Var himla roligt, även om det inte blev så mycket att göra förrän det började komma in folk vid tio-tiden ungefär. Kommer nog bli kanon att få jobba där ett par helger i månaden och tjäna lite cash!

Love is like friendship with fire

Lördagsmorgon och klockan är halv tolv. Har varit ute och gått en sväng med Zäta, käkat frukost och städat mitt rum. Bra början på en bra dag! Skulle sprungit en sväng egentligen, men min förkylning verkar fortfarande inte vilja ge sig och jag vill inte att det ska bli värre än det redan är!! Har under dagen tänkt sitta ute i solen och plugga på högskoleprovet och ikväll blire jobb på bowlingbaren för första gången, lär bli spännande!

Hade en väldigt lugn fredagkväll igår hemma hos Lina med lite med tacos, fotboll och lite öl. Mysig kväll! Älsklingen gick upp klockan fem imorse, inarbetning på jobbet. Stackars min pojk! Och jag jobbar kväll, så lär väl inte se mycket av varandra idag tyvärr.
Nu ska jag gå ner och koka kaffe och sedan komma igång med mitt pluggande!

RSS 2.0