Kryper ner under dubbla duntäcken och önskar att pojkvännen vore här




You left us with no sense of hope at all

Har haft världens bästa förmiddag med Joel o Andre på Henrys, där vi käkade kycklingtoast och drack jordgubbste. Efter att grabbarna stuckit iväg för att fortsätta sin roadtrip så stannade jag kvar för att få klart sista inlämningsuppgiften innan hemtentamen på den här delkursen. Fick klart alltihop blev jättenöjd, fick skrivet ihop ett mejl till min lärare med massor av frågor som jag har tänkt att göra jättelänge och fick även börjat på hemtentamen som ska in nu på söndag. Känns så sjukt bra! Nu hade jag tänkt åka in till Sirius för att köra ett Pilatespass, men det var tydligen fortsättningskursen och i och med att jag inte varit med på ett enda sådant pass så kändes det lite som att ta sig vatten över huvudet. Nu sitter jag istället i ett nystädat rum och ska börja sticka mitt nya garn som jag köpte idag! Stickade ju två halsdukar förra året och nu tänkte jag ge mig på't igen. Får väl se hur det går, kanske tappar tålamodet totalt.. Men hur som helst så ska jag ta det riktigt lugnt nu ikväll i alla fall och bara ha det gött:)

There is a moment to live and a moment to die

Måndagsmorgonen började med 5km promenad med Turisen, följt av frukost och SvD och nu är det dags att sätta igång med pluggandet här en liten sväng. Tänkte passa på medan grabbarna fortfarande sover så man får lite gjort(; Blev mat på Rhodos igårkväll, åt så vi storknade så den tilltänkta bion fick istället ge plats åt film hemma i Härjevad. Under dagen har jag planerat att lura med grabbarna och fika innan de fortsätter på sin roadtrip:)

Senare så står träning på schemat, ska kolla om det går några roliga pass annars får det bli gym idag. Ska nog unna mig en sväng i bastun också, åh så gött.. Dagen kommer avrundas med en dejt med min norrländska favorit Isabell♥



Back to the office

Då kör vi på jobbet idag, ikväll kommer grabbarna från GBG till lilla Lidköping o hälsar på:) Blir troligtvis resturangbesök och sedan får vi se vad som händer!



Jobbhelg!

Japp, då vart det jobb igen. Helt ok ändå, är ganska lugnt idag + att jag jobbar med både Angelica o Jonna:) Stackars Stefan sitter o skriver högskoleprov, håller tummarna allt jag kan..
Mitt nya te är för övrigt underbart, I freakin' love it!


Träning, Plugg, Fika, Shopping

Ja, idag har vi hunnit med mycket! Först genomgång av gymmet med Lotta (var tack och lov inte så tugnt idag, har sjuk träningsvärk i baken sedan gårdagen!), sedan hem för att hinna med lite plugg. Efter pluggandet så blev det fika med Elin och Fia på Henrys. Provade en chaite, men det var verkligen inget o ha, får hålla mig till kaffe där nästa gång. Pratade lite skit och diskuterade även nästkommande veckans äventyr.. Det hoppas vi blir grymt!
Sist men inte minst så var det ju shopping på schemat. Hm, jag som skulle sluta shoppa! Men det var faktiskt lite speciellt idag, jag skulle ju iväg och kolla på längdskidor liksom. Och gissa vad? Jojjomän, det blev ett par längdskidor med hem. Iiih, jag är så sjukt taggad på detta! Blev även ett par skor på stan. Och ett par byxor. Och halsduk och vantar. Oops^
Nu ska jag i alla fall mysa ner mig med min pojkvän. Verkligen dundermysa. Imorgon är älskling ledig och då ska vi plugga. Hoppas er torsdagskväll är lika fin som min♥

Into the night desperate and broken, the sound of a fight

Idag känner jag bara att jag blir trött. Trött på att försöka fixa och dona, trött på att försöka göra mig till och kämpa på när det går trögt. Såg verkligen fram emot min hemmakväll (läs- inget kvällsjobb) men nu känns den som om den kan kvitta. Kunde lika gärna suttit på jobbet med min Jonna. Inte lika gärna föresten, hade hellre suttit där nu. Urrs, vad trött man kan bli ibland. På det mesta. Hela grejen egentligen. Och nu när jag är arg på en grej så blir jag arg på alla de andra grejerna som ligger och pyr. Ingen bra kväll, vill bara lägga mig under täcket och försvinna ner i lakanen.

Shine a light through an open door

Då laddar vi upp inför ett muskelpass på Sirius idag. Har redan hunnit med morgonpromenad, frukost och plugg. Helt ok onsdag ändå:)


She's working her ass off

Jobbar med underbaraste Jonna ikväll <3


Shoes

När jag väl hittar de skor jag vill ha OCH har 50% på dem, tror ni inte de är slut i min storlek då!? Jo, självklart..

Friday, lovely friday

Åh, jag längtar bara hem till mys med min pojkvän just nu.. Mm, vad jag ska gosa upp mig hos honom..
Mitt fredagsgodis denna kväll för övrigt; syrrans favorit, granatäpple!


Svampfest


Var ute med vovvarna idag igen och fick den superbra idéen att kolla efter lite svamp i skogen! Sagt och gjort så går vi bort ifrån stigen och rätt in i skogen och letar efter den gyllene skatten.. Och vad hittar vi? De nada.. Inga gula kantareller över huvudtaget, så då började vi istället att leta efter de mörkare trattkantarellerna och där hade vi mer tur:)


Update

Lunch med mami på mysiga Mimmis. Kycklingsallad pour moi och tacopaj till mamma, som såg farligt god ut..
Har dessutom vart på möte hos Sirius, så nu var man för första gången i sitt liv ägare till ett alldeles eget gymkort:) Och nu slutligen så sitter jag på Bakgårns kafé o försöker avsluta veckans läsande. Tempo, tempo två timmar kvar till jobb!


But you don't know a thing about me

Erah förstår inte alls det här med att plugga? Vad är det som är roligt så roligt med det?



I passed...

YES, första hemtentamen GODKÄND!
Började min dag med att krama pojkvännen, sedan plugg, sedan promenad, sedan jobb och nu satc. Bra dag!
Småtöserna

WORK STATUS - AWESOME


All day, all night

Pluggar, pluggar, pluggar. All day, all night. Haha, nej inte just nu.. Har inte pluggat någonting sedan i fredags, så nu är det verkligen dags att ta tag i grejerna här igen. Och vad passar då bättre än en riktigt ruggig höstdag med regn och blåst, medan jag sitter här inne med mina böcker, min kopp te och mjukisdress.

Ett yrväder brakar loss där ute, ett annat yrväder sitter här inne




Spinning-time

Laddar upp inför spinningpass på Sirius med havregrynsgröt o banan, nu kör vi!


Med frostiga höstlöv under mina fötter

Morgonpromenad x2 den här helgen mina vänner! Igårmorse gick jag upp vid halv sju-tiden för att ta mig en promenad med Ture. Påklädd och klar så skulle jag ge mig iväg i mörkret, men då kommer en sömndrucken pojkvän ner och vår duo blev istället en trio. En riktigt mysig morgon blev det innan det var dags att bege sig till jobbet. Väl på jobbet så vart det minst sagt kaos och det ringde hela dagen, 7 timmar i sträck. Blev därför en lugn kväll i soffan med Jonna och stensomnade sedan redan vid tiosnåret..

Nu sitter man återigen på jobbet, men idag är det bra mycket lugnare så det är himla skönt. Är verkligen mycket roligare när man kan hjälpa kunderna i lugn och ro istället för att känna sig stressad över det faktum att det står 25 st i kö och väntar..
Började även denna dag med morgonpromenix, idag tillsammans med Zätisen och Erah:)



Fade into darkness

Pluggar idag igen. Med en liten skillnad. Min pojkvän sitter här bredvid mig♥ Bra mycket roligare o plugga då vill jag love! Har dessutom en chaite i knäet. Fick mersmak från igår. Älskar mitt chaite!


Pictures from Uddevalla

Har haft två mysiga dagar med min Simone i Uddevalla, med filmmys, god mat, chailatte på Espressohouse o lite shopping:)



I get a feeling that I've never ever had before

Onsdagen har börjat med en morgonpromenad med vovvisarna och sedan hälsofrukost bestående av havregrynsgröt med hallon, blåbär och mandlar, ägg och knäckebröd. Nu är det dags att ta tag i dagen och påbörja studierna för i eftermiddag åker jag iväg till Uddevalla för att hälsa på Simone:)
Gammal bild på mig och min äldsta vän från hm., 07? 08?



Let's work it

Snart var det jobb på G då och ska även hinna med en sväng till biblioteket tänkte jag för att lämna tillbaka/ returlåna ett par böcker.

Plugg och piano

Lyssnar på "Relaxing Piano Music Consort" samtidigt som jag pluggar idag. Vet inte om det bara är något jag fått för mig, men det känns faktiskt som om det går lättare att plugga med lite avslappningsmusik på i bakgrunden. Eller också är det bara en annan som är lite knäpp(; Ikväll är det jobb igen och sedan ska jag hem till Stefan efteråt tänkte jag. Ska åka iväg till Uddevalla imorgon och träffa min Simone, stanna till på torsdag och sedan jobba hela helgen. Intensiv vecka, men jag gillar't!
Samtidigt som jag pluggar nu så taggar jag så in i bomben inför Alperna.. Ska bli så sjukt roligt, jag vill åka NU! NU! NU!
Bild från i vintras då jag var uppe i Idre med Stefan och hela klanen Svensson



Malin o Mejsan-dag

Jo, för idag är man barnvakt åt minsta kusinen Karlsson innan det är dags för jobb ikväll. Vi har pusslat, spelat spel och kollat på Scooby Doo. Mysig dag med min lilla skitunge helt enkelt!

De är ju söta när de sover i alla fall(:

The Office and the crazy tired Malin


Hard work, work

Haha, nja inte nu när klockan är över åtta. Nu är det faktiskt himla lugnt, så här sitter vi o bara försöker få tiden att gå. Men med tanke på vilket koas det var tidigare så känns det helt okej!

Kom aldrig iväg på träningen förut idag.. Men å andra sidan så kom jag iväg till spåret och lyckades springa hela femman för första gången sedan min förkylning satte igång för ungefär sex veckor sedan! Riktig självförtroende-boost kan jag meddela:)


Fire away, fire away

Sitter o äter frukost nu och ska snart börja med mitt pluggnade. Hemtentamen går riktigt bra och jag hoppas kunna avsluta den idag, yey:) Så, avsluta tentan är det första jag ska göra idag. Det andra jag ska göra ära att pallra mig iväg på ett skivstångspass på Friskis, sedan hämta ut min dator (F.I.N.A.L.L.Y) och även springa en runda till B.Young där jag vann ett pris (!) då jag var där på deras tjejkväll i tisdags. Har ingen aning om vad det är, vet bara att jag fyllde i namn och mejladress och sen POFF så damp det ner ett meddelande i inkorgen som sa att jag vunnit! Vet faktiskt inte om jag någonsin vunnit på något sånt här förut. Ska bli skitkul att se vad som väntar! Efter detta hoppas jag att jag kan få med min Sofia på lite fika i staden också, var alldeles för längesen jag träffade henne nu..

I'm on the right track

Igår var jag ute o red på min underbara Qulan.. Första gången på sex månader. Han var, precis som han brukar vara på hösten, lite på tårna hela vägen när det blåser i träden. Han spänner upp sig, frustar och småtrippar på sidan. Men det gjorde ingenting. Det var bara så mysigt att få sitta på honom igen:)
Igår fick jag även finbesök ifrån Olso dessutom, Erik kom hit på kvällen. Vi pratade om allt som händer i livet, vad vi trivs med nu och vad vi ser fram emot. Pratade även om att vi eventuellt skulle åka o hälsa på Johan i Uppsala. Vore jätteroligt! Se på film, äta korvstroganoff o min smulpaj hann vi också med. Var riktigt kul att se honom igen!

Idag ska jag först o främst plugga igen det jag missade igår:) Sedan är det massage som står på schemat, måste ju verkligen börja ta bättre hand om min rygg o inte som nu vänta in i det sista innan jag åker till Karin för att knäcka till den.. För nu har jag verkligen förbannat ont o dessutom träningsverk som jag vet inte vad sedan igår.
Efter det ska jag i alla fall hem o mysa med min pojkvän ikväll, då får han ta hand om mig o min stackars rygg:)



Sex in the City and breakfast in bed

Helt underbar morgon som började med promenad med Zäta och nu är det som rubriker antyder frukost i sängen. Löve it!


For I'm afraid of what I will discover inside

Nu har jag börjat mitt nyttiga liv. Igen. Haha, låter som om jag är världens jojjobantare! Men så är det faktiskt inte. Har egentigen aldrig bantat, utan bara koncentrerat mig på att äta bättre mat och träna mer. Som nu t.ex. så var jag och mamma och handlade massa nyttigheter igår. Då blir man ju taggad på att laga nyttig mat också när det finns hemma i kylskåpet. Har dessutom promenerat en mil denna helgen och ikväll är det buggkurs på G. Insperationen kommer som vanligt från www.ptfia.se, grymmaste hälsobloggen!


Igår lagade jag räk- och kräftstjärtsallad med avokado, roccula, paprika,
matvete, isbergssallad, olivolja, svartpeppar och flingsalt.


Och idag äter vi rågknäcke med keso, roccula, tomat ihop med en kopp grönt citruste


Alperna here we come!

Jodå, för första veckan 2012 befinner sig Malin, Stefan, Joel, Bella och Niklas i Alperna, Österrike, Salbach. Ska bli så jävla roligt, taggar som tusan!











RSS 2.0