Uddevalla it is

Sitter i lägenheten och väntar på Simone som snart kommer hem för att käka frukost, stackarn var uppe tidigt idag när hon skulle till jobbet..
Igår åkte jag hit vid en tre-tiden, framme timmen senare och det blev då en tripp på stan. Lyckades komma på sååå roliga studentpresenter till våra små! Kommer bli grymt;) Hittade även ett par sjukt snygga skor men de var självklart slut i min storlek.. Hur som helst så blev det en vända till Waynes coffe för en snabb kopp kaffe, sedan hem för ett glas vin och till slut var det dags för Musicquiz på Harrys! Vi sög ordentligt, men riktigt rolig kväll hade vi i alla fall med god mat och goda drinkar:)




Älskade hesten..


Breakfast

Frukost, promenad med Elin, en snabb sväng till Sirius, ridning med Amanda och sen är det dags för en vända med böckerna. Solen lyser och jag är grymt taggad på att få en förmiddag ute!


She always wears yellow when she feels like herself

Pluggar för fullt och det går undan vill jag lova! Nu är det bara en inlämning och en hemtenta som ska vara klara innan USA, finally! Nu hoppas jag bara det blir godkänt på det jag lämnat in också annars kan det bli lite lätt deppigt att behöva sitta med det i sommar.. Menmen, bara att göra så gott man kan och hoppas på det bästa:)

GRATTIS MIN FINASTE JONNA


Måndagsuppdatering

Har haft en fantastisk helg med bästa Bella i nordligaste Umeå. Helgen har bjudit på slappande, fikande, shoppande, New Girl, bio: Hotell Marigold, utgång, Skelleftedialekt, tacos, Jaguar, massa skratt och massa trevliga människor! Vet inte riktigt vart tiden har tagit vägen, helgen har verkligen flugit förbi. Nu sitter jag med min kopp kaffe och ska börja plugga för vet ni vad? Om exakt två veckor så sitter jag och Stefan på planet påväg till the united states of america..
Bella med sin fina Sara, riktigt söt tjej + Stefan och jag på ett mysigt café
Umeå bjöd på riktigt god latte och espresso
Hittade en görsöt klänning från Monki! Denna lär bäras på studenter, konfiramtioner och inte minst i USA:)
För att sammanfatta helgen: UMEÅ LEVERERAR!

Umeå nästa!

 

 


Snurriga tisdagstankar

Då vart tisdagen över. Imorgon bär det av till Partille för att praktisera i Julabutiken med Rebecca. Ska bli jättekul! Istället för another day at the office så blir det lite resa utav 'ett. Rebecca kommer och hämtar mig 6.30 imorgon bitti. Suck vad segt. Men å andra sidan så har pojkvännen redan jobbat sin första timme vid det klockslaget så man ska inte klaga. 17 räknar vi med att vara hemma i stan igen hur som helst. Sen ska det masseras. Och packas. För då bär det av till Umeå tidigt på torsdagsmorgonen och där stannar jag och Stefan till söndagen. Ska bli så skönt att framförallt få träffa den norrländska favoriten, men också bara att få komma iväg lite. Få inspiration. Få se lite nytt, träffa lite nya människor. Kommer bli grymt. Nu blire Lyckan i LA och sedan natten.

And nothing else matters

Hade en helt fantastisk lördagskväll i Avxall följt av en söndag på kontoret.
Under gårdagen så var jag på spinning/core, pluggade, skickade in de sista anmälningarna till högskolan och avslutade kvällen med älskling framför filmen The Vow som var hur bra som helst..
Idag har det vart gym och plugg som gäller, ikväll är det jobb!


She's back!

Som jag väntat och längtat efter min Jonna som spenderat den senaste veckan i New York och nu är hon äntligen hemma igen:) Detta ska firas ikväll med grillning, lite gott vin och bästa sällskapet!
I veckan så har jag tagit det lugnt med träningen med tanke på ryggen, men lite vettigt har man allt fått gjort:
Onsdag - Promenad med Elin, 5km
Torsdag - Promenad med Stefan, 10km
Fredag - Promenad med hundarna, 4km + biceps, triceps och axlar med Carl på X-force (sjukt spejsat gym för övrigt!)
Lördag - Promenad med Stefan, 6km



Skinny love

Idag har jag vart och fått massage av Karin - så välbehövligt! Känns lite bättre i ryggen nu, fick dessutom låna hennes spikmatta som jag tänkte provligga ikväll.. Nu kör vi igång operation bättra på Malins rygg! Karins recept var core och crosstrainer, så här ska tränas:)
I övrigt så går det skit med ansökningen till högskolan. Fick idén att söka in till lärare men tror ni det går att läsa till lärare OCH de ämnen jag vill ha i GBG!? Nej, självklart inte! Vill läsa engelska kombinerat med antingen historia eller psykologi, men psykologin fanns bara i Kalmar och Västerås tror jag det var så det får man väl läsa till i efterhand i så fall. Men tror ni det fanns historia då? ICKE! Urrs, vad tråkigt. Finns i Sthlm dock. Men Stefan vill ju komma in på Chalmers. Och jag vill flytta till Göteborg. Do you see the problem?
Blev god mat idag i alla fall:
Malins pannkakor
- 6dl mjölk
- 2,5dl grahamsmjöl
- 1dl havregryn
- 3 ägg
- 2msk smält smör
- 1krm salt
Serverad med riktig grädde och mammas hallonsalsa (istället för sylt)
- 2 pkt frysta hallon
- 4 passionsfrukter
- 2msk honung

Ont

Vi kan väl sammanfatta dagens träning med inläggets rubrik.. Lyckades troligtvis göra helfel på någon utav övningarna som resulterade i att min rygg packade ihop. Så nu är det ryggläge som gäller.
Har ju nästan alltid haft ont i min rygg på något sätt, men nu ska jag verkligen ta tag i detta.
Step one:
Jag ska se till att gå på massage mer regelbundet. En gång varannan vecka ska jag försöka komma iväg.
Step two:
Jag ska be om hjälp på Sirius och höra om någon kan hjälpa mig att ta fram ett träningsprogram som verkligen kan hjälpa till att stärka upp ryggen ordentligt.
Step three:
Ta tag i min stress. Är det någon gång jag verkligen får ont i ryggen så är det när jag stressar. Så nu ska jag börja meditera mer regelbundet och INTE tänka; Aja, men det ger sig jag lugnar snart ner mig. Jag MÅSTE ta tag i detta.
Step four:
Se till att börja och framförallt FORTSÄTTA med dessa steg tills det blir bättre!!

App till mobilen där man kan få guidad meditation - superbra om man måste 'tvinga' sig själv att lugna ner sig.


Träningsdax

Laddar upp inför Tabatan med ägg och kaffe


21-års presenter

Myströja av mamma, pappa och Hanna
V-moda hörlurar - Heelt okej ljud vill jag lova! Jag och Avicii som steker med dessa;) Fick jag av världens bästa pojkvän♥
Gerbera.. Kan vara den finaste ugnsformen någonsin.. Plus mjölkkanna och sockerskål också dem av Gerbera, kärlek
Egenvirkad strandbag från mormor, hon kan hon! Den här ska jag packa ner badkläderna i till sommarn:)
Shotglas av familjen Wiklund (Rosendalh) - ubersnygga!
Fortsatt samling av finbesticken som jag även fick av mamma, pappa och Hanna i julklapp. Fick även tillhörande salladsbestick av mormor och morfar - nu ska man bara lära sig vad som är vad också!
Fortsättningsvis så fick jag sex av dessa superfina vinglas (Rosendalh) av Wiklunds och Gösslundagänget.. Är så nöjd! Runda, lite bredare fot och såpass coola! Love 'em
There you have it folks! Behöver jag säga att jag är en ganska nöjd 21-åring?

Släktkalas

21 år idag då. Känns helt okej:) Jobbat hela dagen, men blev firad av mamma, pappa, Hanna och Stefan imorses med presenter och frukost på sängen - supermysigt!
Lite bilder från gårdagens släktkalas, alltid lika roligt att bli uppvaktad av världens bästa familj♥

Dagen efter

Ohja, idag är vi sega här hemma.. Men som tur är så ska man inte göra många handtag innan det är dags för att plocka iordning lite inför ikväll och baka morotskaka:)
Gårkvällen bjöd på mycket mat, mycket goa folk, många skratt och roliga återseenden! Som vanligt så tog förfesten slut alldeles för snabbt, men Stadt var faktiskt skitkul med massa folk, tequilashots, drinkar, öl och mycket dans.

Skärtorsdagen

Känner mig trött, sliten, det är den där tjejveckan och jag tycker helt enkelt synd om mig själv i allmänhet.
I deserve this!



Vårtider

Mysig dag med Palmis igår, började med gym 8.oo, fortsatte med att vi åkte hem till Råda för lite omelett, keso och kaffe (mycket proteiner - check!), lite plugg för Eriks del och grejande hemma för min del och sedan käkade vi lite mat och avslutade med en hallon- och bananpaj!

I can't do this all by my own, I'm no superman

Träningen blev av även denna tisdag. Började med kort morgonpromenad med hundarna, fortsatte med Tabata på Sirius (som var hur jobbigt som helst!) och avslutades med milen i Råda med Elin:) Känner mig stark som en oxe! Senare idag bär det av till brukshundsklubben med Hanna och Zäta och ikväll hoppas jag få umgås lite med min Johan som är hemma över påsk.
Nu är det dags för lite Scrubs innan det bär av igen!

Dagens träning

- Promenad, 45min
- Cykel, 20min
- Spinning, 30min
- Core, 30min
- Cykel, 20min


Morgonpigg Erah

Tror ni att lilltjejen är sugen på promenad? Det tror jag också..


Avslutar veckan..

med lite kvalitétstid med mig själv:)


First day of April

Jobb, jobb och återigen jobb.. Kan knappt vänta till nästa helg som stavas LEDIGHET! Sen att det dessutom ska festas ordentligt på påskafton och att man ska firas av släkten på söndagen är ju inte heller helt fel:)

Igår var Stefans högskoleprov äntligen över! Nu kan han äntligen återgå till att 'bara' jobba heltid igen(;
Detta firades hemma hos Palmis med honom och Jonna, jättegod mat, kladdkaka, cappuccino, jaccuzzi och Beck. Riktigt mysig lördag med tre favoriter!



RSS 2.0