Life's what you make it baby!




California here we come, right back where we started from

Jag mår så bra just nu så det är sjukt.. Tror att det är första idag jag verkligen förstod att vi ska ta studenten om bara någon vecka.. Jag vaknade och fick syn på min studentmösssa, klev över en stensovande Stefan, tog på mig mössan och för första gången kände jag mig verkligen som en student. Sitter dessutom just nu i klasströjan, iof Stefans, men ändå. Det är helt otroligt; Malin, student 2010.

I övrigt sitter jag i soffan, tittar på OC och dricker vatten och äter solrosfrön.. Borde försöka pallra mig upp och göra iordning lite frukost, meen får nog bli lite senare när jag tänker efter;)
Hade en riktig kanonkväll igår med goa folk, stannade hos richard hela kvällen och avslutade med torngrillen! Kommer bilder senare.


Sweeet dude!


För det regnar här i Stockholm idag

Ohjaa, nu öser det ner.. Ja, i Lidköping alltså! Men vi deppar inte för det, ikväll blire fest hos Richard och det taggar vi för:) Men något vi taggar än mer för... MAT! Ska snart hälla i mig revben och pommes, för jag är vråålis vänner. Och en annan sak.. NO MORE PLUGG FÖR MIG:D Hahaa, allt är helt klart och det känns underbart!!


I don't know who you think you are

Shopping idag! Var klubbmedlemsdag på Body Shop och gissa vem som gick dit? Jag serri! Hihi, var tvungen att köpa ett antiglanspuder + nyförstärkning med dagkräm + present till mamsen.. Blev då 20% rabatt, 100kr i bonus och även dushgel på köpet:) Det är kul att shoppa när man lyckas fynda!


Dessa godingar fick följa med hem denna dag..


Nej, nu ska jag göra klart svenskan (sista pluggdagen någonsin, PÅ RIKTIGT!!)
Då laddar vi upp med lite vitaminer till det:) Hörs senare!






I feel like coming home

Har varit ute och gått 5km med Ture precis, nu ska jag duscha och måla mina naglar. Stefan sitter och sliter med matten.. Stackars älskling, men nu är det bara två dagar kvar!! Själv har jag inte riktigt gjort klart svenskan än men hoppas kunna avsluta den ganska snabbt imorgon:) Sedan -> No more studying for me! And i like it... i like it a lot.





Vill-ha-smycken!
http://www.fashiontoast.com/




And I'm gonna do bad things to you..

Jag blir så arg på vädret nu:/ När jag går upp (typ halv åtta eftersom alla människor ska in och röjja i mitt rum just när jag har sovmorgon!) så är det riktigt kanonväder! Solen skiner och det är precis vindstilla. Men sedan efter att man käkat frukost, vaknat till och taggat igång på en riktigt härlig solardag, vad tror ni händer? JO, solen går i moln och det blir inget solande där inte.. Fy, vad tråkigt. Kan det inte bara vara en riktigt bra väderdag snart då det är sol HELA dagen? Skulle vara underbart om ni frågar mig!

Igår var jag och mamma på muskelpass på friskis och svettis. Blev smått medtvingad, men det var riktigt kul faktist. Det tråkiga är bara att mamma tränat i ungefär fem år, från och till, oftast tre pass i veckan och därmed är rätt vältränad (för att vara mamma). Så när vi kommer in dit och ska välja vikter;
- Jaa, Malin du får nog ta liite lättare än mig nu såhär första gången!
Hahaa, jo tjenare att jag gjorde! Körde på med samma vikter som mamma hela passet igenom och det har resulterat i en sjuhelvetes träningsvärk (som jag naturligtvis inte erkände för mamsen..) Men får väl lov och erkänna att det var rätt kul och att mamma troligtvis är ett par snäpp mer vältränad än vad jag är;)


Lilla mamsen!


You're the bluest lie..

Pluggar gott folk, för troligtvis nästan sista gången i mitt liv.. Eller ah, gymnasieplugg iaf! Och det känns jävligt bra vill jag lova.. Ute regnar det, så det är en perfekt dag att försöka få klart lite grejer, great!

Nopes, dags för mer kaffe och mer plugg. See u all later:)

Coffee Coffee Coffee



Life is a rollercoaster

Dagens;

Hittade: Studentpresentet från Guld och Silver + Cervera
Bästa: Fika med Simone
Sämsta: Regn
Goaste: Stefan är klart
Roligaste: "What a handsome face?"
Inplanerade: Båstad under tennisveckan i juli
Färdigställda: Historian och återlämnande av låneböcker





D.I.V.A

Var bara tvungen att lägga upp bilderna som blev igår på Diva.. Hon är så söt! :)




With or without you

Var ute och lekte med zäta och tog lite bilder när jag fick syn på att älsklingen låg och slumrade i hagen:)


















How did we get here, I use to know you so well

Måndagmorgon brukar vara såå segt och tråkigt.. Men inte idag! Jag har precis kommit hem ifrån stallet och nu sitter jag och dricker te och äterknäckebröd med ost och saltgurka! Det är lyx det;) Har en lektion senare vid elva-tiden, men nu ska jag bara sitta och lyssna på bra musik och läsa lite bloggar.. En bra morgon, det är vare är! :D


Gooooooooood morning folks!


Wild horses I wanna be like you, Throwing caution to the wind, I'll run free to

Idag har hästarna släppts på sommarbete! Så nu har jag alla vackra fyrbeningar rätt över gatan, gissa om det är en vacker syn? Har precis laddat upp närmare 100 kort på facebook på dem, de är så fina så det är sjukt..

Har även tittat på hundvalp idag:) Tina har köpt hem en liten jaktlabbe och hon är så söt! Diva var namnet, helt underbar!

Nu däremot är det inte lika roligt.. Sitter med historian och trökar, men hoppas på att hinna ganska mycket idag, så jag slipper sitta imorgonnatt.. Men utsikten går som sagt inte att klaga på så att så illa är det inte;)


Min fina, fina häst.. ♥


I'm in miami bitch

Hellu folk. Lördag idag och är riktigt seg! Jag och stefan tog oss en riktigt lång sovmorgon och nu har vi precis käkat lite frukost. Känner mig helt ok efter igårkväll, ingen bakfylla här inte och det tackar vi för!

Blev en riktig girl-power-kväll igår:) Var himla roligt, länge sen jag var ute med mina tjejer! Blev stadt på kvällen (jaa, det blev det till slut i alla fall, FAST jag sa att jag absolut inte skulle dit) och det var bra mycket bättre än väntat! Var mycket folk och billigt inträde, det gillar vi! Kvällen avslutades med en fläskläpp, tack igen Alex:P

Nu ska jag kika lite på tv och läsa bloggar, sen är det historia-plugg, ridning och ikväll kan det komma att bli traktor-pulling! Ha en bra dag hörrni!






You can't take me, I'm free

No school for me today! Härligt med ledig fredag en sådan här dag, det enda som saknas är solen! Men jag ska inte klaga, det är jättevarmt och skönt ute och jag låg och solade en liten stund tidigare idag, och det är inte illa det;) Ska iväg och träna med Fian vid tre-tiden, sen är det dags att fira Ellinor! Ska bli riktigt roligt, var längesen jag festa nu så det är dags att komma tillbaka upp i sadeln, Yehaa!


Mitt nyttiga liv startar NU!



'Cause I'm bad

Underbar dag idag hörrni:D
Började med skolan 8.oo, gjorde klart hela biologikursen, åt tårta med klassen och våra mentorer, åkte hem och solade med älskling, spelade boll i trädgården med jacob, åkte till Härjevad för vattenkrig och pingis och nu sitter jag och kikar på film:)

Helt ok dag och fortsätter vädret såhär så blir jag glaad! :D


Loove ♥





Wherever you go and wherever you are

Blev lite sol idag ändå:D Satt ute i två timmar tidigare och fick allt lite sol, härligt! Måste vart förra inlägget som gjorde't! ;)

Har käkat och gjort klart engelskan, nu ska jag snart börja med specialidrotten..
Sen är det inte mycket kvar:
- Biologi
- Svenska
- Historia

Efter det är jag helt klar. Kan ni fatta? Aldrig mer gymnasiet, aldrig mer De la Gardie.. Sjukt, mycket sjukt.

She's a good girl, loves her mama

Ledig idag och lite småsur.. Blev väckt vid sjutiden imorse av zäta, blir lite grinig, men tittar sedan ut genomfönstret och det är STRÅLANDE SOLSKEN! JAAA, tänker jag! Börjar planera en tripp till netto för att köpa tidning och frukt för en heldags pressande i solen! En timma senare; molnigt och solen lär man inte se mer idag.. Fy va tråkigt det kan va ibland!

Men nu tänker vi om. Ska ha en riktig fixardag här hemma istället! Har börjat dagen med att göra iordning hela köket, ska snart sätta mig och göra klart och skicka in engelskan, ska även få städat ordentligt i mitt rum och hinna börja med specialidrottsinlämningen! Sedan är det träning ikväll, men idag ska det fan hända lite saker! Tjopptjopp; klara, färdiga, gå!


Nu kör vi!



Thinkin' of what could be

Bahaa, jag är galet rastlös.. Borde verkligen köra på med engleskan, men har nada insperation! Dessutom lätt huvudvärk så tänkte att jag besparar mig detta idag.. Men det ledde ju då istället till att jag är rastlös. Ack så rastlös. Fy faaan va rastlös! Blaäe. Simone kommer snart. Sen ska jag rida med amanda. Så dagen lär bli bättre. Men nu är jag rastlös för dem som inte förstått det än.


Today's heaven on earth; COFFE!

Plugg, plugg, plugg denna dag.. Har precis lagat mat och käkat och nu ska jag sätta mig med engelskan igen.. Jaja, keep up the good work, säger jag bara! :P

Love it Love it Love it Love it Love it




Time won't let me go

Lördag morgon! Ute ösregnar det, men här hemma i Råda deppar vi inte för det. Mamma sitter och kikar på bilder, pappa grejar i källarn och stefan ligger utslagen i soffan:) Har en väldigt skön morgon helt enkelt!

Under första delen av långhelgen har vi hunnit med en hel del! I torsdags vare fotbollsträning och uppladdning inför fredagens fotbollsturnering! Hade en lugn och skön kväll hemma i soffan i Härjevad med stefan och jacob.
Gårdagen va kanonkul! Fotboll från halv tio till halv tre, helt ok. Började turnering bra med att slå rackeby/råda tjejerna med blygsamma 1-0, fortsatte med att slå Pierre och co med 2-0, spelade sedan 1-1 mot tekniktvåorna och slogs sedan av matanovich och co med 2-0. Gick till slutspel, men blev tråkigt nog utslagna med en gång av tekniktreorna:S Va lite tråkigt, menmen hade en kul dag ändå! Lyckades tyvärr stuka foten i tredje matchen eller något, så var väl inte lagets stjärna direkt, men vi hade riktigt kul iaf och det är väl huvudsaken, visst? :)
På kvällen blev det återigen soffan! Denna kväll blev det framför Hajar som hajar, Lejonkungen och Björnbröder med älsk, basse, palmis och birger!

Nej, nu ska jag återgå till min frukost och njuta av morgonen:)


Rostad ciabatta med ost, gurka, tomat och paprika + en kopp grönt te!
I love my saturday mornings ♥



Sitting in the dark and listen to you; Oh dear, how do I do.?

ÖSREGNAR just nu ute.. Fy fan va tråkigt det är.. Urrs och fy inte alls roligt!! Skulle ut o springa med jacob, men det fick ställas in.. Taggar som fan inför träningen imorgon istället, helt klart!

Sitter och pratar med josse just nu, den lilla skiten ska ut ikväll.. Hihi, fasen vad sugen jag blev:P Ska ta en riktig funderare på det, skulle va rätt kul!
Men först och främst ska jag vara barnvakt! Ska bli mysigt som vanligt och jag är verkligen i sjukt behov av pengar! Så vi får väl se om allt bränns ikväll eller ifall jag faktiskt kan behålla pengarna i fickan en dag iaf.. ;P

Johan Glans på förkväll idag. I LOVE HIM! Hahaa, den bleka skåningen vet verkligen vad humor ska handla om, helt klart!


Hm, klackarna i taket ikväll.. Eller..?


American woman, stay away from me. American woman, mama let be me.

Tisdag och ledig! Ute skiner solen titt som tätt, men något riktigt solarväder är det inte.. Springer ändå omkring i min nya bikini och lägger mig ute när molnen väljer att skilja på sig:P Hahaa, ja man ska ta vara på solen när den väl tittar fram!!

Ska åka och hämta Stefan om en stund när han slutar och tänkte även kika in en sväng på solariet (jaa, så mycket sol är det ju inte ute ändå nu när jag tänker efter;) och även lämna tillbaka högen av låneböcker jag haft hemma ett bra tag nu, trots att jag varit klar med arbetena jag behövde dem till är inlämnade för länge sen.. Jodå, ALLTID sista minuter, jajjemän..

I em blire träning för Katarina och sedan mys med pojken ikväll:)
Nu ska jag fortsätta att tare lugnt idag med läsandet av lite bloggar och kanske avsluta min biologi b kurs.. Ha det fint människor!






I've got dressed for success

Snabb updatering av helgen;

Fredag
Helkväll med grabbarna med fotboll, grillning och bowlingen! Riktigt kul, får verkligen göras om nu till helgen efter turneringen(;

Lördag
Inget bakis (tack och lov!) gjorde iordning alla grejer inför söndagens träning och tog en skrittrunda med grabben. Birger och Enver kom förbi en sväng på kvällningen och sedan kom även Stefan, Jacob och Richard! Blev lite väl sent, med annars väldigt mysig kväll!

Söndag
Tävling med fem timmars (!) väntetid emellan båda klasserna. Gick helt ok, men han var inte lika på bettet som förra gången på LRK. Men vi fortsätter att köra på vet ni vad! Ska kika på en lokal hopp och även om det är någon lämplig tävling för oss att debutera LA.. Vi taggar!! Åkte sedan hem till älsklingen på kvällen och gjorde klart biologin.

Japp, ett snabbt genomdrag av helgen var det där!


To me your lika a brother, so be my mother lover

Väntar på Palmis som ska hämta upp mig inför dagens träning:) Nu taggar vi jävel och hoppas på en riktig kanondag/kväll!!
Ha en superfredagen allesammans!!


Wants to make love when I wanna fight

Qulisen var såpass duktig idag:) Min lille älskling, JAG vet verklligen att du kan iaf!!

Snart kommer min andre älskling hit och då blire mys hela kvällen:) Börjar 12 imorgon med en enda lektion, sedan är det fotbollsträning och grillkväll med pojkarna som gäller.
Puss och Godnatt på er!!




I know I'm playing with fire but I don't know why

Shopping i Skövde denna dag med Fian:) Blev en riktigt lyckad dag med mycket tjöt, shopping, sallad, militärer och topping med jordgubbar(;

Köpte följande;


Utspringsklänning från Sisters..


utsrping/balskor från Sko Larssons..


härlig gul tröja från Carlings..


två tröjor från Gina -> 29kr/st..


supersöt bikini från H&M..


och till sist solglasögon + mintgrönt nagelack från H&M respektive Åhlens!

En riktigt lyckad shoppingdag, med andra ord! Har dessutom bokat tid hos frissan inför studenten idag och tack o lov så hade de tid fredagen innan allt firandet drar igång, blir ju perfekt! Fick även ringt ABC-gruppen så de ska skicka en ny krokant i silvet till min studentmössa som kom igår:)
Snart dags för hoppträning med Qulan och ikväll kommer älskling för lite mys..






S.O.L.O


Who's gonna be there to pick up the pieces of my heart?

Ojojojoj, nu är man schteeekhet i ansiktet.. Har lyckats bränna mig igen! Jaja, så länge jag inte börjar fjälla så är jag nöjd *peppar, peppar! Ska alldeles strax ner till stallet för o rida en tur med amanda. Träningen för Katarina igår gick riktigt bra, han tar den förvända galoppen bättre och bättre! Skänkelvikningarna var jobbigare, men de ska vi bara träna på mer så får vi hoppas att de börjar sitta snart! Blir en skogstur för mannen idag, han tycker det är bra tråkigt att gå på banan, så försöker att inte göra det två dagar i rad för hans skull(:

Längtar tills imorgon.. Då är det shopping i Skövde med Fian som gäller. Har inte haft en riktig shoppingdag på jag vet inte hur länge! Är verkligen dags nu! Sitter även och planerar upp inför fotbollsträningen på fredag och eventuell grillning med laget efteråt. Blir nog kanon, får hoppas att så många som möjligt kan komma bara annars blire ju inte samma sak:)

Nej, dags för stallet och sen blire förhoppningsvis tidigt i säng! Har haft en såpass jobbig dag, med många svettiga soltimmar, urrs urrs! ;) Hahaa, hare så länge folk!


Even now I can feel your hand gently over mine..

Laddar inför en förmiddag i solen, med tidningar, loka päron/krusbär och självklart favoritmusiken från spotify!




I don't wanna be anything other than me

Ledig idag och dessutom inga prov i närheten! Underbart mina vänner, underbart!

Har nu på morgonkvisten kikat på Bride Wars och Jane Austin bookclub! Låg sedan ute och sola en sväng med nya nummret av VR innan solen gick i moln. Nu sitter jag och funderar på att sätta på ytterligare en riktig tjejfilm innan solen bestämmer sig för att titta fram nästa gång:) Har en riktigt skön förmiddag för mig själv med andra ord och jag gillar't oerhört mycket!!

Igårkväll kom Jacob hit en sväng och det allra första vi blev tvugna att göra var att byta däck på hans pappas nya bil.. Var riktigt lärorikt må jag säga, jag fick verkligen bevisat att hantverkare som Jacob inte kan ett skvatt om bilar! Jaa, så nu vet vi det;) Hahaa
Blev sedan korv- och hamburgegrillning och ett par öl till det:) Blev en riktigt mysig kväll och när älsklingen kom hit efter att ha vart och jobbat en sväng var den fulländad! Som sagt, just nu är allt såå bra:D

Nej, tillbaka till min egen lilla värld av samlingen töntiga tjejfilmer, tidningar och solning! Ska dessutom ladda inför dressyrträning ikväll! You all have a great one :)


Trevligt besök av mr. Törnqvist igårkväll!





How can I fall inlove without you.?

Haft världens bästa dag idag! Började med att göra mitt sista prov någonsin och det gick skitbra:) Åkte sedan till Birgers med marie, birger och stefan för att prova årets första kulglass! Mycket, mycket gott och solen sken som bara den på oss när vi satt där utanför och smaskade på. Åkte sedan hem till stefans mormor och morfar och spenderade hela eftermiddagen i solen.. Hej solbränna, Öhjaa men vafan får väl hoppas att det blir brunt snart! Nu sitter jag och kikar The Hill och bara njuter av att vara jag just nu.. Har nästan inget kvar i skolan, solen lyser och sommaren är snart här, jag har, trots att jag va jävligt besviken i helgen, nu fått reda på vilka som är mina riktigt riktiga vänner och insett att de är värda allt. Jag tänker skiter i de andra och satsa mer på mina riktiga vänner som gång på gång visar att de är där för mig. De betyder allt och de andra bleknar bort totalt i jämförelse. Dags att inse att vissa växer man helt enkelt ifrån medan andra verkligen består.. ♥


It's not time to make a change
Just relax, take it easy
You're still young, that's your fault
There's so much you have to know




The sun is shining outside, but there ain't no sunshine inside..

Sitter ute i det fina vädret och pluggar biologi:) Om det blir bra väder den här veckan ska jag spendera varenda sekund ute i solen! Nu ska studentbrännan sättas:D

Den här veckan blire väldigt lugnt på pluggfronten så därför har det planerats in en shoppingdag i Skövde med Fian:) Måste verkligen hitta balskor och utspringsklänning, börjar bli smått desperat efter båda två! Men förhoppningsvis löses detta på bästa sätt på torsdag!

Nu ska jag ut i solen igen och plugga, så simma lugnt folket!

Now all our memories are hunted..

God morgon!!
Sitter och gottar mig i sängen med en riktigt go och slapp sovmorgon:) Har kollat fejjan, lite bloggar, tävlingar, inredning, lägenheter i gbg, mm.. Det är så skönt att få ligga och bara kolla runt samtidigt som man har riktig kanonmusik i öronen! Love it!

Fick mitt anställningsbrev från Jula igår, jag kan knappt fatta det! Det ska bli så himla roligt att jobba där i sommar, jag är görtaggad! Tiderna är 8-17 så det blir inte mycket fritid då det tar en halvtimme till Skara dessutom, men det gör mig inget. Jag är så glad att jag nu VET att jag inte kommer behöva sitta hela sommaren och stirra in i väggen. Tro mig, det hade tagit livet av mig!!

Händer inte överdrivet mycket idag, ska ut och rida med amanda vid tolv-tiden, sedan ska det tränas inför fotbollscupen den 14 maj med gubbsen! Ska bli kul, hoppas inte det regnar alltför mycket på oss bara.. Under kvällen blire nog återigen lugnt, funderade på strand men kom fram till att jag faktiskt inte känner för't. Blev så himla besviken igår (igen!) när folk är så tråkiga och småaktiga.. Urrs, jag känner bara för att umgås med min underbara pojkvän och våra kompisar så kan de andra dra dit pepparn växer..

Nej, nu ska jag kika ett avsnitt vampire diaries medan jag tar mig lite frukost. Ha en fin lördag vänner:)


Saknar't allt ibland vill jag lova!





RSS 2.0