Time won't let me go

Lördag morgon! Ute ösregnar det, men här hemma i Råda deppar vi inte för det. Mamma sitter och kikar på bilder, pappa grejar i källarn och stefan ligger utslagen i soffan:) Har en väldigt skön morgon helt enkelt!

Under första delen av långhelgen har vi hunnit med en hel del! I torsdags vare fotbollsträning och uppladdning inför fredagens fotbollsturnering! Hade en lugn och skön kväll hemma i soffan i Härjevad med stefan och jacob.
Gårdagen va kanonkul! Fotboll från halv tio till halv tre, helt ok. Började turnering bra med att slå rackeby/råda tjejerna med blygsamma 1-0, fortsatte med att slå Pierre och co med 2-0, spelade sedan 1-1 mot tekniktvåorna och slogs sedan av matanovich och co med 2-0. Gick till slutspel, men blev tråkigt nog utslagna med en gång av tekniktreorna:S Va lite tråkigt, menmen hade en kul dag ändå! Lyckades tyvärr stuka foten i tredje matchen eller något, så var väl inte lagets stjärna direkt, men vi hade riktigt kul iaf och det är väl huvudsaken, visst? :)
På kvällen blev det återigen soffan! Denna kväll blev det framför Hajar som hajar, Lejonkungen och Björnbröder med älsk, basse, palmis och birger!

Nej, nu ska jag återgå till min frukost och njuta av morgonen:)


Rostad ciabatta med ost, gurka, tomat och paprika + en kopp grönt te!
I love my saturday mornings ♥



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0