I have a photoalbum spreaded on my bedroom floor.

Gött att vara klar med denna jävla vecka! Allt känns så lätt nu på något sätt! Underbaaart!

Skulle gått ut ikväll, men det blev lite ändrade planer.. Nu ska vi istället åka o kolla på Saleby-Herrljunga fotboll och sedan hem, käka kinamat o kolla film med pierre, marcus o jacob:) Blir en myskväll istället helt enkelt!!


I wanna make you feel, what I felt when you weren't there

Klar med projektarbetet! Känns jävligt bra ska jag be och få tala om! Skickade in det 22.00 igårkväll, gick upp 05.30 imorse och gjorde det sista på psykologin och presenterade denna sedan muntligt 8.00.. PHU, två bockar där, känss bra! Nu är det bara det där jävla svenska nationella imorgon. Har god lust att hoppa det, men vafan lika bra att få det gjort.. Ska nog prata om definition av manlighet.. Hm, might be very interesting!!

Imorgon, Valborg, blir det troligtvis grillning och sedan bowlingen med folket! Blir nog roligt, ska försöka tagga om imorgon efter skolan. Får hoppas på bättre väder, just nu blåser det halv storm här ute i Härjevad:s



How can I make you, To get it, I'll never be there, Never there for you,
Got to get there Where I don't care, About you chasing About you chasing me

You, have you ever cared about Things that happen around
You, have you ever seen What you have done to me
I wanna make you see I'll never be there for you
I wanna make you feel What I felt when you weren't there



I GOT THE JOB I GOT THE JOB I GOT THE JOB I GOT THE JOB

Yessssss, fick jobbet på Jula i Skara!! :D Sommaren är räddad!

Love is all around, you just have to open your beutiful eyes

Färdig deklarerat! Känns förbenat bra att ha fått gjort detta! Nu är det fortsatt projektarbete, så kommer nog va rätt oaktiv det närmaste... Men på FREDAG, då kan jag återgå till mitt normala liv!

Pösssss

Could you say goodbye to yesterday.?

Fyfaaan, säger jag bara för det här sjuhelvetes projektarbetet..... Fick gjort en hel del idag, men blir tvungen att sitta non-stop imorgon också. Ska bli så skönt att få skicka iväg skiten och aldrig mer se det!!!

Tränade för Katarina för första gången i år tidigare idag. Gick himla bra, Qulisen är verkligen på topp för tillfället! Skänkelvikningarna var inga problem, även om han tenderar att flytta baken före ibland. Provade även på den förvända galoppen, men den behöver det filas på å andra sidan, vi har inte riktigt fått grepp om den ännu.. Blir förhoppningsvis debut LA:1 för oss i vår eller sommar här nu.. Skulle vara så kul:)



Vi är på gång!


'Cause I'd die if I saw u, die if i didn't see u there

Glööömde ju berätta hur det gick i söndags på tävlingen!! Var så himla trött efteråt så jag måste totalt glömt det:P

Var ju en klubbdressyr på LRK i söndags. Första klassen red jag klockan tio ungefär och det gick inge vidare.. Han var superduktig på framridningen, men sen när vi kom in i ridhuset så blev han jättenervös inför publik, domare, fåglar, speglar och jaa, jag vet inte allt.. Menmen, han gick ju så bra på framridningen iaf tänkte jag! Sedan skulle jag rida min andra klass, men då visade det ju sig att man skulle få vänta i över två timmar. Kände mig inge vidare, hade vart såpass förkyld under helgen, så jag tänkte att äh, vi får vara nöjda med första klassen! Som tur var, så var mamma på sitt envisa jag-tänker-sura-om-jag-inte-får-som-jag-vill-humör och det resulterade i att vi stannade för andra klassen också. Och då ni! Då gick det så jävla bra:D 197p -> 65% och ett poäng under vårt eget satta rekord i LB:2! Var så himla glad och nöjd över att det gått så bra:) Min kille är bäst vad än tränare och specialidrottslärare säger!! I LB:2 klassen var även Mats och Jennifer med och de är ju lite över vår kapacitet med sina ridskolehästar som går i det där ridhuset varje dag + att de har jätteduktiga ryttare på ryggen förstås!! Så tänkte att, ah fick ju bli en fin tredjeplats ändå! Men inte då, visade sig att de bestämde sig för att dela upp ridskole- och privathästar (som de brukar göra om det är mycket folk i klasserna) och det blev en första placering! Slog Lena Mattson med 5 poäng, så hon var ju inte jättelångt efter, men det var så himla kul! Efter all den skit jag fått ta den veckan, så avslutades det med att vi gick och vann!
Min häst vet när han behöver vara som bäst ♥













As long as you will be my friend in the end

Måndag, måndag.. Djävulsveckan har börjat.. Fyfan, har så aset mycket att göra att jag inte vet hur det ska gå ihop:/ Menmen, bara att kötta på och göra det bästa av situationen!

En roligare nyhet är att jag var på anställningsintervju idag, på Jula i Skara. Kom in på deras huvudkontor och min första tanke blev, 'Här vill jag jobba'.. Allt var nytt och fräsht och alla där var så trevliga! De verkade ha en asgo stämning och 'min' eventuella avdelning var jättemysig! Tror att jag gjorde bra ifrån mig på intervjun, men man kan ju aldrig vara säker på sånt här.. Kan ju komma någon som passar bättre eller någon som vars pappa jobbar där, eller vad vet jag. Men ah, som mamma sa man kan ju bara åka dit och göra sitt bästa! Så det gjorde jag och nu får jag reda på om jag får anställningen eller inte inom två dagar. Skönt med snabbt besked iaf!

Nej, dags att ta tag i projektarbetet! Hörs väl senare hörrni!


Tänk när man kan sitta och dricka öl på
Café och Bars uteservering igen...
Kärlek!!



P.S. I LOVE YOU.

Sitter med gråten i halsen fortfarande. Har kikat p.s. i love you och Swank får mig som vanligt att sätta tårkanalerna i rullning.

Jag är kär.
I världens mest underbara, snälla, omtänksamma och söta pojk.
Jag är hans.
Men ibland är jag för dålig på att visa det.
P.s. i love you får mig att tänka på hur det skulle vara om du inte fanns kvar.
Mitt liv skulle sluta.
Pang bom, sista kapitlet skulle avslutas.
Jag kan inte tänka på hur ett liv utan dig skulle se ut.
Halsen stockar sig och jag blir så ledsen att jag inte vet vart jag ska ta vägen.
Tårar räcker inte till när jag tänker på ett liv utan dig.
Ett liv utan att vakna upp bredvid din varma kropp varje morgon,
utan att du håller om mig innan jag somnar nästa kväll.
Du är mitt allt.
Jag älskar dig.





Friday night.. In pitcures!




We take the hit and we learn how to fight

Kuul utekväll igår med tjejerna och Erik och Jacob! Började med grillning hos Fian och sedan körde vi bowlingen och stadt:) Bowlingen var som vanligt skitkul, men stadt var helt okej det med fakiskt! Tog faktiskt lite bilder igår, frågan är bara hur bra de är.. Hahaa, men några borde väl kunna få komma upp i em iaf!

Nu ska jag snart iväg och rida med Josse som ringde och väckte mig vid åtta imorse.. Först blir man såpass förbannad och tänker vem faan ringer så här jävla tidigt!? Kom sedan på mig själv att jag ringt henne igår och bett hennne ringa mig.. Hahaa, urrs fyfan:P Menmen, jag behöver komma igång nu på morgonen så det va tur att någon fick upp en!
Nu ska jag hoppa i ridbyxorna, see you later!


I don't wanna know what it's like to be there without you!

Har faktiskt fått gjort en del idag! Började med psykologilektion där man var mycket med i diskutionerna! Duktigt, duktigt! Åkte sedan hem, lagade mat med älskling och avslutade med vår nya favorit -glass med nougatsås! Mums! Efter det har jag läst igenom ALL svenska inför det nationella provet imorgon.. Är skriftligt imorgon, 5 timmar, men det blir gott att få det överstökat. Har även PM-inlämning imorgon inför det nationella muntliga i svenska nästa fredag. Har inte hunnit börja med den än, men tänkte att det tar vi ikväll efter hoppträningen! Nu är det Qulan som gäller och vi taggar!!

Öh, innan vi avslutar... TAGGAR SOM HELVETE INFÖR MORGONDAGENS FESTANDE! :D

I ain't gonna be just a face in the crowd, you're gonna hear my voice when I shout it out loud

Sitter i Härjevad och väntar på att pojken ska komma hem! Han är hos Johan för tillfället för att planera Linköpings-resan med unga aktiesparande nu till helgen.. Så som vanligt har jag planerat en fullspäckad helg för att inte sakna ihjäl mig efter min prins!

Fredag
Grillning och lite förfestande hos Fian på kvällen + Bowlingbaren + Stadt
-> En helkväll i Lidköping helt enkelt!
Lördag
Upp hyffsat tidigt för att rida och putsa, sedan sätta igång med plugg (projektarbete, psykologi och svenska). 16.00 LRK för att bygga fram bana och kika startlistor.
Söndag
Dressyrtävling LRK, LC:1 och LB:2. Stallmöte 15.00, sedan plugg och på kvällen kommer älsklingen hem:D

Changes..

Igen, NY FÄRG!
Gud, det är så svårt att bestämma sig för vilken färg man vill ha.. Gillade den förra blå, men när jag nu provade gul istället så fastnade jag för det.. Jag vet inte, men gul är en såndär färg som gör mig glad.. Jaja, just nu får det se ut såhär, så får vi väl se om det ändras igen:P

Some lyrics hits the right spot..

I'm gonna steer clear
Burn up in your atmosphere here
I'm gonna steer clear
Cus I'd die if I saw you
I'd die if I didn't see you there
see you there


I think I'm gonna stay gonna stay gonna stay in the gray gonna stay
All the street lights say nevermind nevermind
All the canyon lines say nevermind
Sunset says we see it all the time, nevermind, nevermind.

Wherever I go, whatever I do,
I wonder where I am in my relationship to you
Wherever you go, wherever you are,
I watch your life play out in pictures from afar
Wherever I go, whatever I do,
I wonder where I am in my relationship to you
Wherever you go, wherever you are,
I watch that pretty life play out in pictures from afar





/ John Mayer. ♥

All I wanna say is that, they don't really care 'bout us

Ny dag och nya krafter! Gårdagen var verkligen skit, men nu struntar vi i det och tar nya tag!

Klockan är strax innan nie och solen lyser utanför som aldrig förr + att det dessutom är precis vindstilla! Är det inte gott så säg? Tänkte sätta mig ute en sväng när det blivit lite varmare och börja plugga. Det dumma är bara att vi inte har någon särskilt bra "solvägg", så det är alltid ett himlans krångel med vart man ska slå sig ner.. Hm, jaja det är väl ett mindre problem är klart!
I pluggväg är det projektarbete som gäller. Tänkte jag skulle få läst igenom de användbara kapitlena i de hästböckerna jag har hemma (det är en del!) och sedan försöka sammanfatta det lite kort, så jag inte behöver läsa alltför mycket när jag sedan ska sätta ihop allt till en projektarbetesrapport.
Jaja, dags att fånga dagen. Tänkte jag skulle få tag i Fian lite och se om hon är hemma, men verkar som om hon är i skolan.. Får försöka få tag i na senare idag!
NU - MOT SOLEN!


Ge mig sommar!




......

Fy fan vilket dag. Är trött på negativa människor som har något jävla slags behov av att trycka ner andra för att själva må bra. Fy helvete säger jag bara! Vissa människor skulle behöva svälja huvudet och byta kropp!




Freshhhhhhh..

Lite nya roligare bilder och roligare bakgrund.. Det är ju sommar snart så tyckte allt att den gråe blev lite trist! ;)

Sweet dreams are made of these.

Tjoho vänner, Söndag idag! Låg extra länge i sängen imorse med älsklingen och hade en riktig mysmorgon(: Skulle ju klivit upp och påbörjat pluggandet men blev inte riktigt så.. Urrs, skulle börjat plugga igår och jag skulle ha börjat för två timmar sedan nu. Blää, jag suger på att plugga när jag inte är under press! Har projektarbetsinlämning först nästnästa vecka, men då har jag även en avgörande psykologiuppsats att skriva. Så därför hade det ju vart smidigt att få gjort något redan denna helg så man slipper stressa sen. Men inte jag. Nej, då väntar vi tills in i det sista och stressar som helvete då istället! Japp, sådan är man..

Gårkvällen blev himla lyckad! Var hemma hos Marcus vid halv nie tiden och väl där pratade vi skit, spelade pingis, lyssnade på Kom och Eddie Meduza och hade en riktigt go kväll:)


Sweet dreams are made of these, Who am I to disagree?
Travel the worlds and the seven seas, Everybody's is looking for something





Can't help it.. So cute!


I've loved you since the day we fell apart!





Wanted to belong here, but something feels so wrong here..

Graattis till Marcus som idag blir 19! Ska hem till honom ikväll, men det blir nog lugnt(: Morgondagen blir också den lugn med projektarbetsplugg och ridning.


Grattis Marcus! (;



Har glömt att säga hur mina val blev tillslut förövrigt! Vi valde ju till högskolan i torsdags.. Såhär blev det iaf:
1. Juridik i Göteborg
2. Fristående Engelska Grundkurs i Brighton
3. Juridik i Stockholm
4. Juridik i Lund
5. Juridik i Uppsala
6. Juridik i Örebro
7. Juridik i Umeå


Japp, så nu är det väl bara att hoppas på det bästa! Håll tummarna och önska mig Lycka Till!
*

'Cause you will still be here tomorrow, but your dreams may not..

Update

Onsdag
En helsickes dag. Började dagen med att hoppa frukosten och dricka två koppar kaffe för att komma igång med engelskan så fort som möjligt. Slutade med att man var helspeedad hela dagen och Johan var nära på att slå ihjäl mig ett par gånger.. Men fick iaf en hel del gjort så det vare väl värt! Åkte och red med Josse på eftermiddagen, vilket gick kanonbra(: På kvällen skulle jag suttit och pluggat på engelskan igen, men så blev det inte. Blev istället te att åka iväg och hämta Jacob och sedan till Simone på förfest och sedan Strand! Himla kul kväll, med gott att dricka och underbart sällskap!

Torsdag
Lätt bakfull, men mycket bestämt på punkten att klara av hela skoldagen! Så iväg klockan åtta för psykologilektion, hål på tre timmar med plugg och sedan engelskalektion. Gick fint med hjälp av ett antal koppar kaffe! På kvällen blev det sedan film med Jacob och elskling och sedan sov jag GÖTT den natten vill jag lova!

Fredag

En enda svenskalektion på hela dagen så fick en härlig sovmorgon där! Efter skolan blev det lunch med Fian och Elin på Wook-House! Sååå gott! Fick även en jättefin present av mina söta vänner som jag lovar ska användas flitigt(; Blev härligt och välbehövligt tjejprat innan det var dags att dra sig hemåt. Tänkte vara snäll och skjutsa hem Elin när vi skulle åka hem, men hon önskade nog att hon aldrig åkt med... Lyckades på något jävla vänster fastna i en, av mig, nyupptäckt fil utanför torngrillen på vägen hem. Jag skulle vilja kalla den Malin-puckots-mittfil!  Låg där ett bra tag då varenda jävel i hela stan verkade påväg hem samtidigt som oss! Var nådigt pinsamt vill jag lova! Hahaa, men tillslut kom vi därifrån och då gick det fort!
På kvällen blev det grillning på Kinnekulle med en härlig skara folk. Blev en riktigt mysig kväll som avslutades hos Oliver, vars schäfer för övrigt fått vaplar. Fyyyyyyyyyy va underbara de var! Helt otroligt! Jag har sagt det förut och jag säger't igen. Det blir helt klart en schäfer för min del när man kommer upp i vuxenfasen då det är dags att skaffa hund!

Hell yeah, I'm ready to rock!

Har preciis kommit till skolan och sitter nu och klunkar vatten.. Har cyklat hit för första gången på.. Ah, inga datum nu då men på väldigt länge iaf! Sammanfattning av cykelturen:
1, Bedöm inte vädret av att bara titta ut genom fönstret! Gör en ordentligt research genom att gå ut och känna hur pass kallt det är. Detta för att inte göra om misstaget att tro att det är 20+ och ta på sig endast en kort sommarjacka.
2, Ha good tid på dig innan du cyklar iväg. Detta för att inte göra om misstaget att tro att man kan ta sig ner till stan på cykeln på cirkus fem minuter..
3, Kolla hur mycket luft det är i hjulen. Detta för att inte göra om misstaget att cykla med ett punkterat framdäck..
SÅ, nu vet ni hur min morgon såg ut;)

Ska gå och köpa en kaffe och sedan sätta igång med engelskan.. Fick ju inget gjort igår, så dår får det bli fullspeed idag istället!


Yesterday's haircut.. Har inte riktigt bestämt mig om jag gillar't än!


I'm all about second chanses., Just not for u hun!

Helluuuu!

Började dagen med en tripp till min kära vän Simone som blev systemmyndig idag:D Vi gillar't! Hahaa, åkte dit med två chailatte och lite frukost:) Satt i solen och tjötade i några timmar, men sedan var det dags att ta tag i dagen ordentligt!
Fick in historian i tid, jag vet inte om den blev så bra, men vafan jag orkade inte denna gången! Tar igen det på nästa uppgift istället:P

Senare var jag barnvakt åt busungarna i Gösslunda.. Vi hade en jättemysig dag med pokemon, våfflor, studsmatta och gungor! Kul att ägna lite tid åt sina småkusiner då och då:)
Men innan jag va där, var jag och klippte mig föresten! Eller ah, inte på salong, men hos min moster Ann:) Fick klippt upp det en hel del, så nu är det anna kort.. Menmen, behövde verkligen göra något åt det, har vart såpass trött på't det sista! Så nu, en helrenovering senare, tycker jag att det är lite för kort, men gott och bli av med det slitna iaf!

Nu sitter jag och kikar på The Hills.. Jag känner mig verkligen nostalgisk (heter det så!?) när jag ser på andra säsongen och Brody och Lauren börjar dejta.. Buhu, jag som verkligen tycker att de skulle blivit ihop!


The ultimate couple.?



Happy Birthday To U!


The smallest words can make the biggest changeovers..

Sitter och håller på med historian.
Det går skit.
Mycket som känns segt och tråkigt idag.
Men som tur är så har jag världens bästa pojkvän.
Och inte nog med det.
Jag har dessutom världens bästa svärföräldrar som peppar mig.
Jag har verkligen haft tur<3





Walking with my feet ten feet off of Beale

Tävling i Skövde denna dag gott folk! Har gått sådär, var inte vår bästa dag men inte heller vår sämsta å andra sidan:) Och som Amanda sa, vi hade iaf tur med vädret. Hahaa!
























When your down and low, do your peter panda daaaans!

Bahaaaaa, nu är det tröttert här hemma i råda.. Ligger i soffan och laddar för pizza och Braveheart med älsklingen!

Idag vart det högskoleprov.. Fyfan, känns som om jag har hjärnsnurr x 1000! Men nu är det över iaf och resultaten skiter jag i, för nu är det gjort! :D
Imorgon blire tävling i Skövde.. Blire till o vara i stallet vid fem imorgon, första start är tio i nio och vi måste nästan vara där en och en halv timme innan + att det tar en timme att åka + att jag ska hinna knoppa och aaah, ni förstår säkert! Så nu laddar vi gärnet!

Gårkvällen var så mysig.. Vi var här hemma med släkten och åt hermanssonlåda -my favourit!! Fick massor av roliga saker, bl.a. en hel del 'flytta-hemifrån-saker'! Men allra bästa presenten fick jag nog ändå av min älskling.. Fick vad han vill kalla The Ultimate Geek Box! En låda FULL med nästan 100 filmer och alla är suuuuperbra! Bara mina favoriter, alltifrån SATC och The Hills till The Notebook! Har jag nämnt vilken underbar pojkvän jag har? <3








...

Tänkte lägga upp lite bilder på presenterna jag fick imorse av mami, papi och siss<3



Boook


Underkläder


Halsduk från Vero Moda


Updatering av Thomas Sabo-arbandet:


To your left!



Och till sist så spenderade jag självklart mina 600:- på B.S. på en gång! :D



Fick även lite kläder av mamsen, men tyvärr så har vi såååpass olika smak, så jag ska gå och byta en jacka och en klänning som inte riktigt var min stil.. Men vårhandla på Vero Moda är ju aldrig fel, så det var en kanonpresent ändå! :D



My cute BFF<3

Min söta Simone är här nu och lagar mat till mig:) Innan har vi druckit kaffe, fikat och suttit i solen en sväng! Min dag blir bara bättre och bättre:D





Happy birthday to meee!

Ute skiner solen och fåglarna kvittrar och man har just blivit ett år äldre. Hahaa, känns lite konstigt att säga! Men jag tycker alltid att det är lite svårt med hur gammal man är när man ska presentera sig. Ni vet typ man träffar någon ute och man börjar ju nästan alltid med: Hej, vad heter du? Och sedan kommer oftast föjldfrågan: Hur gammal är du? Och i säkert en måndad eller två efter att jag fyllt år säger jag att jag är ett år yngre än vad jag egentligen är.. Hahaa, det är så jävla knepigt, menmen sån är jag:P

Har haft en jättebra födelsedag än så länge:) Blev väckt med frukost, tårta och presenter på sängen imorse av familjen! Fick lite av varje, men det allra bästa var nog ett presentkort på 600kr på Body Shop.. Gissa två gånger hur länge det räckte!?
Var i skolan på engelska och fick lite gratulationer, efter det blev det sång i studielandskapet och till sist även i klassrummet. Ah, vad ska man säga? Jag har väldigt söta klasskompisar helt enkelt:)

Nu ska ska jag snart sätta igång och plugga på min födelsedag.. Känns sådär, men tänkte försöka få lite fart på historian och den är inte så tråkig ändå och jag vet att det kommer att kännas riktigt bra att få gjort lite idag:)

Puss på er allihopa och ha en riktigt bra dag, det tänker verkligen jag ha! :D




Ain't no sunshine when she's gone!

Jaaa, mötet gick bra vänner! Grejen är att jag just nu sitter och funderar på vad som ska hända i framtiden.. Ni vet om
PLAN A: Juridikplugg i Göteborg
går i stöpet om jag inte skulle komma in så måste det finnas en
PLAN B: Jobba i ett halvår eller år och fortsätta försöka komma in i Göteborg
och om Plan B går i stöpet (är ju inte säkert att det finns några jobb!) måste det ju finnas en Plan C och det är det jag sitter och planerar upp.. Hahaa, jaa vi får väl se hur det går, men just idag måste jag säga att jag är hyffsat positiv:) Framtiden är ju trots allt inte alltför långt borta!








Somedays you just wanna smile

Yesssssssssssssssssss, 3.600kr in på kontot i juni, SÅ BARA:D Faen, va gott! Nu är min dag gjord kan man lugnt säga!

Ska snart på möte och vi får väl se hur det går.. Ska bli spännande detta, kanske blir något för mig ändå.. Vågar inte skriva vad det handlar om, det får vi ta vid ett senare tillfälle när jag vet mer.. (;

I was born ready, honey

Dags för återsamling om en kvart och sedan blire en sväng till stadium för o kika på skor(: Får väl se om jag hittar några guldkorn!

Onsdag!

Sitter och taggar inför en riktig pluggdag.. Börjar med historian och tänker sedan gå vidare med engelskan! Men först en kopp citronte och läsa lite
bloggar, Sedan kör vi!




Let's just start over.. Aight?

Nuu ska jag ta tag i mitt liv! Denna dagen har vart så bra, började med träning med Qulisen sedan fika med tjejerna då jag även fick lämnat ut ytterligare CV och senare ikväll kommer älsklingen hit.. Japp, så nu ska jag städa mitt rum och TA TAG I SAKER OCH TING! Nu lämnar vi Malin-jag-har-inte-fått-något-gjort-ALLS-de-senaste-två-veckorna-Blanck! So, here we go!




Vi e skrattet i halsen å knaket i fogen
Vi e rastlösa själar som irrar i skogen
Vi e dom som e kungar om natten på krogen
Vi e dom som vill ha allt.
Vi e pojkarna som lovar tusenfalt.




Desire is a powerful thing..

Veet att det är skitdålig updatering här för tillfället. Men påsklovet har gått uti helvete snabbt, plus att jag känner mig såååpass oinspererad. Tur att man har sin pojkvän och sina fina vänner iaf. Dessa har behövts denna veckan vill jag lova! Love u.

Get into the Partymooooooood!



Klackarna i taket, nu kör vi!




RSS 2.0