Singing that melody

Äntligen lyckats bli klar med sista inlämningsuppgiften i Introduktionskursen! Göttans, nu är det bara till o kämpa på med Hemtentamen istället.
Firade min succé med promenad med Turisen:)


So if you love me would you please forgive me now?

I tisdags köpte jag världens mysigaste vinterkappa. A-formad framifrån, rund från sidan. Bamsestor luva. Jag älskar den. Idag är det varmt ute, men när höstlöven börjar täckas av vita snöflingor så ska jag ta fram finaste jackan. You'll see..



Finally

Nu kan jag äntligen blogga från mobilen, iiiihh som jag väntat!


She took my heart, I think she stole my soul

Plugget går som på räls denna morgonen och ska egentligen bara fokusera på det nu, men var bara tvungnen att visa att min bild på Erah nu ligger med på schapendoesarna i Herrljungas förstasida(:
Börjar jobba tre idag för övrigt, först möte i två timmar och sedan kör vi igång med första kvällsjobbet eftersom det är VIP-kväll i butikerna för våra företagskunder. Mycket spännande..


Säg ingenting till mig jag ser allting ändå

Sen en tid tillbaka
Sen en tid tillbaka har jag tänkt såhär
Och insett att jag måste börja om
Ja jag har kämpat för en plats som passar både här och där
Men snart ska jag hitta den jag är

Hur ska det gå?
Din sol har landat i mitt knä och gått sönder
och våra rader trillar ur och ligger kvar
det finns en fara i att aldrig hitta vägen
det finns nåt vackert
med att vandra den ändå



Chokladmousse

Ingredienser
- 100g choklad (70%)
- 2 ägg
- 1/2 dl starkt kaffe
- 2,5 dl vispad grädde
Gör såhär
1, Smält chokladen
2, Häll i äggen
3, Häll i kaffet
4, Vispa grädden
5, Blanda ihop alltihop
6, Låt stå i kylen minst 1h
7, Garnera med hallon, grädde 
och citronmeliss
VOILA!


Sunshine, lovely sunshine

Mm, underbara helg. Igår var det lugnt här hemma. Jag och Hanna lagade tacos och gjorde chokladmousse, sedan väntade vi in Stefan, Jacob och Lina. Riktigt mysig kväll. Fler sådana nu när höstmörkret är här. Mindre fest och mer mys väntar..
Idag har vi promenerat med hundarna och nu sitter jag och äter frukost. Snart ska jag köra igång med pluggnadet. Ligger så mycket efter. Men tänker inte stressa, det får ta den tiden det tar. Och jag tänker njuta av denna dagen när det är så fint väder och inte stressa upp mig bara för att pluggnadet har fått lida av att man jobbat hela veckan. Jag hinner ta igen det, helt säkert!













I just like to say, I thank God that you're here

Har varit ute med vovvisarna och njutit av den underbara höstensolen♥










I don't mind if you don't mind, I'm alright.

Lyssnar på fin musik,
har tända ljus i mitt rum.




Hey little girl is he good to you?

Ah, jobb, jobb och mera jobb just nu. Ska lära mig allt vad kundtjänst heter på Jula innan det är dags för kvälls- och helgjobbet drar igång första veckan i oktober. Tro mig det är inte lite det.. Men roligt som fasen och jag är grymt taggad! Tyvärr kommer pluggandet i kläm, men jag får helt enkelt skjuta på det.. Pallade inte ta tag i det nu när jag kom hem, måste få slappna av lite efter att ha suttit och blivit inpräntad så mycket nytt.
Åkte till apoteket efter jobbet och fick morfinmedicin till min hals föresten. Så jävla gött, nu ska skiten väck!


Igår var jag med min bästa vän när han tatuerade sig for the first time .
Så sjukt duktig var han, tror jag var mer nervös än Jacob.
Är sugen på en egen. Insperationen flödar..


Ready Set Go

Jaa, då var man äntligen anmäld till polishögskolan! Så får vi väl se om det blir något sådant av den här tjejen eller hur det verkar. Tror att jag vid testerna antingen kommer inse att detta inte är något för mig, eller också så kommer det vara allt det där jag tror det är och då jävlar ska jag kämpa! Och kommer man inte in i år, så går det alltid att söka igen:)
Jacob kommer hit sedan, då ska vi äta mammas bullar och snacka nyår.. Och imorgon ska jag jobba så det blir tidigt i säng, men jag hoppas någon kommer krypa ner bredvid mig.


My love


You promised me heaven, you put me through hell

Är så glad att jag åkte på gårdagens bugg! Var första lektionen som verkligen var dansande och det var hur kul som helst. Har nu lärt oss (förutom grundstegen) fyra stycken figurer som jag och Stefan ska jobba på den här veckan. Ah, det är så sjukt roligt!
Den här dagen har för övrigt börjat grymt bra. Har kommit igång ordentligt med min sammanfattning i psykologin och hoppas kunna avsluta den ikväll. Men nu ska jag göra mig iordning för att åka ner till stan. Ska träffa Sofia för en fika på Henrys kl. 13.oo och innan det tänkte jag hinna med lite av diverse ärenden (aka. shopping!).
Hoppas er måndag börjat lika bra som min:)


Min hosta har fortfarande inte släppt ett skit,
men gör mitt bästa för att bota den.
Kör stenhårt på te, men även C-vitamin
So what could be better than strawberries?


Hey little sister what have you done, Hey little sister who's the only one, Hey little sister who's your superman

Fy tusan nu ger jag upp! Denna jävla hosta jag har haft nu i snart två veckor (!) vägrar att ge med sig! Igårkväll trodde jag att jag skulle spy upp inälvorna när jag och Stefan gått och lagt oss.. Inte okej! Men vad som är desto roligare är att jag hunnit med allt plugg jag planerat in till idag, det känns kanon. Vissa dagar bara det flyter på helt enkelt och det är ju så gött när man kan lämna in i tid, även om det är helt valfritt att lämna in allt de sista dagarna i december om man så vill.
Ska åka iväg på buggen ikväll trots hostan. Tänker att jag får köra så länge jag orkar så får jag kolla på det sista i värsta fall. Känns ju så sjukt tråkigt att behöva missa lektioner i och med att nybörjarkursen bara är sex tillfällen. Sedan hoppas jag vi ska ta fortsättningskursen som börjar direkt efteråt med ytterligare sex veckor så vi verkligen kan få fart på det här, gubben och jag:)



Welcome to my world people..




Can you be my doctor, can you fix me up

Lördag och det blir inte mycket gjort vill jag lova. Ligger i soffan och kollar på Sex and the City med hundarna och tycker lite synd om mig själv idag.. Ska iväg till moster och rida lite i eftermiddag men annars ska jag bara ta det lugnt. Böckerna får faktiskt vänta tills imorgon så får jag köra dubbelt upp då istället.
Igår var det först mat med jobbarkompisarna och sedan hem till en utav tjejerna för förfest innan Stadt. Det var verkligen en jätterolig kväll! Är så glad att jag åkte med för kvällen var verkligen kanon. Och när jag vaknade imorse med "oh, vad lyckades jag med den här gången?" så blev svaret inget. Hade bara en förbannat bra kväll helt enkelt utan några som helst om och men:)
Ikväll hoppas jag att min pojkvän kommer hem till mig så vi kan mysa i soffan med film och lite gott att äta♥

Wishing you wanted me

Åh, jag suger på att blogga just nu, jag vet.. Men kan faktiskt med gott samvete säga att jag har haft fullt upp! Oslo var hur kul som helst men full fart. Har sedan kommit hem till kaoset jag lämnade hemma i form av plugg. Har läst, läst, läst, läst, läst. Och läst lite till. Men nu börjar vi komma lite i fas igen! Ska försöka bli bättre from nu!
Idag är det mer plugg, städning och kalas för käre morbror som gäller. Resten av veckan blire mer av den försnämnda varan + förhoppningsvis fika med Fia + mat på Stadt med jobbet + mera bugg!

We're gonna make it, you and I

Hey, sitter i Oslo för tillfället hos Jonas, Erik o Adam:) Kom hit igår efter en 7 timmars(!) tågresa, lagade god mat och gick sedan ut för att uppleva den norska huvudstadens uteliv. Skoj kväll med ölspel, dans och lite speciella norrmän(;
Idag ska jag visas runt i staden och ikväll är det på't igen!
Glad tjej!

RSS 2.0