I just wanna feel some rhythm

Tjugo minuter kvar på denna arbetsdag. Ska hem och sätta igång med plugget nu istället, måste verkligen komma igång ordentligt idag! Ikväll blir det Villa-match med älsklingen och imorgon ska jag köa, köa, köa för i juli har jag en date med The Boss på Ullevi... TAGGA!

 

 

 


By the way...

...fick godkänt på min andra hemtentamen, vilket innebär att jag har 15hp klara inom psykologin....
...Stefan fick 1.7 p på sitt högskoleprov vilket i dagsläget innebär en plats på industriell ekonomi på Chalmers...

She told me to come but I was already there

Tredje raka arbetshelgen är avklarad och jag ser fram emot nästa helgs ledighet! Har bestämt mig för att bara ta det lugnt och göra ingenting, kanske baka eller något sådant. Alldeles för lite av den varan just nu.
Nästa vecka är det jobb 6.oo-15.oo måndag och tisdag, 15.oo-21.oo onsdag, 17.oo-21.oo torsdag och slutligen 12.oo-21.oo på fredagen. Men sen är det helg och det ska bli underbart...
Men det har inte bara varit jobb den här helgen! I fredags åkte jag och Stefan hem till Lina och Jacob för att laga mat. Vet inte om färdiglagad potatisgratäng, grillad kyckling och revben kvalificerar sig som matlagning, men någon var ju ändå tvungen att sätta på ungen, skära salladen och duka! Firade även Lina lite i efterskott då hon fyllt år i veckan. Hade vart iväg och köpt två ubersnygga tekoppar och två påsar med grönt te från Amalias. Underbart om ni frågar mig! Sen igårkväll vart det dags för att fira morbror Jockes 50 bast. Superrolig kväll med god mat, roliga folk, lite rödvin, talare (bla farsgubben), dans, med mera. Kvällen avslutades med en helt slut Malin som fick krypa upp hos sin pojkvän för att somna innan hon hunnit lägga huvudet på kudden..
Nu är det inte alltför långt kvar innan dessa snyggingar drar iväg till das Alps...
Iiihhh!



Nerbäddad sjukling

Idag ligger jag hemma i min säng med pappas tröja, prickiga pyjamasbyxor o nya tofflisar och är sjuk. Ligger o tittar på Vampire Diaries med en stor kopp te och tända ljus trots att det är mitt på ljusa dan. Men jag gillar't. Ska ta tag i pluggandet i eftermiddag men nu ska jag fortsätta med min alldeles egna kvalitetstid:)




A warning to the people, the good and the evil

Åh, nu vill jag bara komma hem.. Tre timmar kvar på jobbet och jag vill bara komma hem nu för jag är såpass trött. Hade nog behövt vara hemma den här helgen egentligen o bara tagit det lugnt, men det är jobb som gäller o bara att köra på. Ledig först nästa vecka på fredag men då ska jag njuta ordentligt vill jag lova!

Ikväll ska ju jag och Stefan hur som helst gå på bio i alla fall och det ska bli hur mysigt som helst. Mm, längtar efter att få sitta i biomörkret och mysa upp mig hos min pojkvän..


So the lion fell inlove with the lamb

Som sagt, SJUKT mycket just nu. Men ska kämpa på denna veckan också. På fredag så kommer en liten belöning i alla fall för då ska Stefan och jag iväg och se Breaking Dawn♥ Ska bli supermysigt!


Open your heart, whatever you do don't be afraid of the dark

Kaos stavas mitt liv just nu! Ligger efter i plugget och har hur mycket som helst att göra på jobbet. Ah, blir stressad bara jag tänker på't.. Men nu ska jag försöka lugna ner mig och bara göra så gott jag kan. Denna dagen började med gym och fortsätter nu med plugg. Ska se till att få massor gjort denna dag!

Earlybird

5.oo ringde klockan imorse och 6.oo stämplade man in på Jula! Känns grymt måste jag få lov att säga även om jag är trött. Så i eftermiddag slutar man klockan tre redan.. Iiiihh, vad gött! Då ska jag mysa med min pojkvän, göra klart referenserna på hemtentan och ikväll kör vi spinning:)

Igår jobbade jag hela dagen, var hemma o hämtade träningsväskan, åkte in till 3B o fikade med Ellinor för att tillslut komma iväg till Sirius för att prova på Yoga för första gången. Svårt, knepigt, häftigt, jobbigt, är bara några av de intrycken jag fick. Får helt klart bli repris på detta, tycker det är så mäktigt med de som är riktigt duktiga på detta och har en sådan otrolig kontroll över sig själva, sin kropp och sin andning. Ah, helcoolt helt enkelt!


Påfyllning

På tallriken; Kyckling, bönor, morötter, rocculasallad med tomat och fetaost
På tvn: Sex and the City


The perfect coffee mug

Nu kör vi gärnet med hemtentan. Måste hinna blir klar imorgon, annars är man lite körd då det är kvällsjobb idag o imorgon, 8.oo-17.oo onsdag, torsdag, fredag och 10.oo-17.oo på lördag och söndag.. Fullt upp denna veckan, men det är bara te o jobba på!
På tal om fullt upp så är det bara förnamnet på denna helg., Jobbade till nio på fredag kväll, gick upp tidigt på lördagen för att åka ner till stan för att fixa ett par grejer, hem från stan och snabbt in i duschen innan det bar av till Örebro, Erik o Jonna. Väl där förfest, pizza, vin, öl o avslutning på Satin. Söndagen fortsatte i samma tempo, först en timmes morgonpromenad, sedan mat inne i staden, en snabb sväng på Espressohouse (kärlek) och sedan hem i full fart. Hemma var det kalas för mamma först, sedan spökafton i stallet och till slut så avslutades denna sjukt roliga men ack så intensiva helg med bugg. There you have it folks, nu är det tillbaka till böckerna och min superbraiga kaffemugg som håller värmen till en segdrickare som jag!

 


Stay tonight, tomorrow will be gone

13 timmars arbetsdag leder snart mot sitt slut. Börjar bli seg nu vill jag lova, men snart är det över o då ska jag mysa ner mig hos min älskling...



RSS 2.0