Cause it's gonna be a heartbreak

Lunch och fika på Henrys med den bästa igår. Efter detta var det core-träning + cykel 2x5km, dagens träningsvärk är inte att leka med.. Men detta ska rådas bot mot ikväll med ett ordentligt skivstångspass!


 


Ett utav gårdagens inköp

Gammelrosa stickad tröja


Flickan springer på taniga ben

Hade en fantastisk dag igår med Jonna i Skövde. Började dagen med två vaniljlatte, fortsatte med massa shopping och avslutade med lunch och kaffe i Axvall med henne och Palmis. Hittade hur mycket som helst och brände en hel del pengar, men bara på en massa saker som jag behöver! Och lite onödigt också kanske;) Fruktansvärt nöjd hur som helst.
Idag har jag och Stefan börjat dagen med promenix och nu ska vi snart in till stan för lite handlande inför hans högskoleprov på lördag och lunch. Vädret är så mycket roligare idag och det tackar vi för!

Mysfrukost och promenadsträckan på 8,5km


Strength

Denna helg vart det jobb lördag och sedan Uppsala för SM-finalen i bandy på söndagen. Trots förlust så kunde man åka hem som stolt Lidköpingsbo då grabbarna verkligen bjöd till i andra halvlek:)
Igår vart det träning bestående av spinning/core och idag har man cyklat till Sirius, dryga 5km, kört igenom hela kroppen i gymmet och sedan cyklat hem igen. Vart totalt genomsvettig när jag kom hem, gött! Hoppas kunna komma ut och springa en sväng imorgon om inte tränignsvärken är alltför hemsk, sedan blir det en tur till Skövde för shopping, fika och mys med Jonna. Livet är allt bra hörrni.
Insperation som numera får pryda skrivbordet så man blir riktigt pepp varje gång man sätter igång datorn (weheartit)

Solig fredag

Vaknade upp hos pojkvännen och hade en riktig mysmorgon.. Den var verkligen efterlängtad! Skulle egentligen försökt komma iväg och träna men var så trött imorse så det fick vara, nu är det snart dags för jobb istället:) Börjat tidigt sedan i onsdag så träningen får vänta till nästa vecka!

Mellanmål bestående av äpple, honungsmelon, keso och kanel!


Lätt konditionsträning

60min: 6,7km: 380kcal
15min - Gå
10min - Jogg
5min - Gå
10min - Jogg
5min - Gå
5min - Ökad jogg
10min - Gå
Såhär blev årets första joggträning. Känns som en bra början och jag blev rejält svett, urgött!
Ska köra något mer pass på löpbandet för att sedan försöka fortsätta som nedan:
1. Löpband med varierande gå, jogg (40-60min)
2. Skogen med varierande gå, jogg (40min)
3. Skogen med endast jogg (30-40min)
4. Skogen med jogg och intervallträning (30-40min)
5. Skogen och kunna välja tempo och distans
Såhär har jag tänkt att lägga upp min jogg- och löparsäsong (låter ju superseriöst men ska det va så kan man lika gärna satsa ordentligt;). Kommer kanske inte följas till punkt och pricka men det viktigaste är ju ändå målet och slutprodukten då jag vill kunna välja att antingen köra ordentligt på 5km och ha ett riktigt bra tempo eller köra 10km och lite långsammare - detta utan att falla ihop och dö pga av dålig kondis!


Morgonträning

Dags för en sväng till gymmet med Elin och idag tänkte jag testa benen på löpbandet för första gången på.. Vad kan det vara? Fem månader? I vanliga fall föredrar jag att springa i skogen, men tror att det kan vara bra att starta lite lugnt i gymmet idag för att se vart man står. Får se hur det blir, laddar upp med keso, melon och mandlar! Vet fortfarande inte om jag kommer helt överens med keson, men ska ge den en ärlig chans ändå!


Proteinbars

4dl Proteinpulver
2dl Havregryn
2dl Mjölk
1dl Jordnötssmör (100%)
1dl Honung
2msk Kakao

Gör så här
- Blanda alla ingredienser
- Rulla i linfrön
- In i frysen
- Klart!




Träningsbloggar

De absolut bästa träningsbloggarna som jag läser för tillfället. Ingen inspiration till att komma ut i spåret för promenad, jogg eller löpning? Ingen inspiration på gymmet? Kolla in på en utav dessa sidor och jag LOVAR att man blir grymt pepp!
1. http://blogg.veckorevyn.com/ptfia/
2. http://drivkraften.blogg.se/
3. http://mycketamanda.blogg.se/
4. http://annsanns.blogg.se/index.html
ENJOY!

Come on up for the rising

Träningsvärk - CHECK!
Redan efter gårdagens gympass så var man rätt mör i kroppen och idag köttade vi på med ett Easylinepass på detta. Hur gött som helst! Är supertänd just nu, imorgon blire morgonträning bestående av gåband och eventuellt lätt jogging.
Efter träningen blev det nötfärsbiffar med rå äggula, rödlök och kapris ihop med lite broccoli och sallad.. Mumma!

H&M sportswear


Bruce Springsteen

Lyssnar igenom ditt nya album. Det här har du gjort helt okej. Eller helt fantastiskt rättare sagt. Igen.

Where the eyes, the eyes with the will to see 
Where the hearts, that run over with mercy 
Where's the love that has not forsaken me 
Where's the work that set my hands, my soul free 
Where's the spirit that'll reign, reign over me 
Where's the promise, from sea to shining sea

Today's schedule

- 45min morgonpromenad med hundarna
- Lunch med Fia på 3B
- Observationsexperiment i psykologin
- Gym med Elin
- Plugga färdigt uppg. 14
- Hem till Stefan

I just wanna make you sweat

Imorgon ska jag börja träna igen! Efter en och en halv veckas vila är man laddad till tusen att komma igång, så imorgon öppnar vi med spinning och core. Hittade dessutom sjukt snygga träningskläder på H&Ms hemsida och inspirationen blir ju inte sämre där!

Nu är det jobb som gäller t.o.m 14oo idag sedan ska jag iväg en snabbis till Julabutiken för att investera i en ny termos.. Fick syn på dessa snyggingar som en annan får för ynka 70kr med personalrabatt, big like!
Sedan är det släktkalas som gäller ikväll för Lina och Ann, älska att få sluta tidigt på söndagar:)



Friday

Villa vinst och sedan en vända till bowlingen med goaste grabbarna, älskling, Erik och Jacob<3


So take this wine and drink with me, let's delay our misery

Vin, brie, päron och en bra fim. Helt okej torsdagskväll med min pojkvän!


weheartit


You and I, were meant to fly

Äntligen kom jag igång med den andra uppgiften i psykologin idag. Var verkligen på tiden! Och det roligaste var ju att den faktiskt verkade helt okej. Ska göra ett observeringsexperiment på en offentlig plats gällande ett specifikt beteende. Låter ju inte alls pjåkigt! Har dessutom kommit på ett topic, men nu hoppas jag bara att det blir bra också.
Har även haft besök av min kära Erik idag som var här för lite bullfika:) Började med att vi skulle ut och promenera, men det blev inget med detta för jag kände mig inte riktigt hundra med halsen idag heller. Är så tråkigt att känna sig sån här! Han åkte precis iväg för att köra ett core-pass på Sirius. Ingen avundsjuk. Hmpf.
Ikväll kommer Stefan i alla fall och då känner jag för ett glas vin och allmänt jättemys. En film kanske? För omväxlings skulle sådär?
Fick en ny jacka igår som egentligen var menad till mamma som inte ville ha den och sedan Hanna som inte heller ville ha den. Tråkigt? Nej, inte så värst!



And we will fade into darkness

Onsdag, härliga onsdag! Idag är en sån där dag då jag fårt gjort allt och egentligen ingenting. Har promenerat med hundarna, gjort iordning lite mat, städat i köket, försökt plugga, kikat på bloggar, fått insperation, lyssnat på musik, suttit i solen med en kopp kaffe, tittat på Vampire Diaries, pratat med Stefan, målat mina naglar gula, funderat över ny frisyr, varit glad över de fina vinglasen jag hittat, plirat på framtiden, and so on.

Among the fields of gold

Nu har jag jobbat klart för denna helg! Nu är det söndagsmys som gäller hemma i soffan med familjen. Love it


Jobbhelg

Och som vanligt så är det dålig uppdatering när man jobbar helg:) Men vi kör ett snabbt genomdrag:
Fredag - Jobb med Jonna på kvällen och sedan utgång efter förfest hos Sidbrant. Riktigt rolig kväll trots nyktert:)
Lördag - Jobbade halvdag, åkte hem till Stefan och stendog för jag var så sjukt trött! Sedan blev det bandy, lite melodifestival och film kombinerat med supergod mat! Mysig lördag med den bästa<3
Söndag nu och man sitter återigen på jobbet och känner sig sådär idag.. Har fått halsont och hosta.. Inte kul! Vill ju inte vara sjuk nu:(




Coffee and two pieces of choklad

is all you need to make a sick girl happy!

Hosta igen

Jodå, då vart det dags igen.. Som om det inte räckte med oktober till januari menar jag. URRS! Tränade igår och det gick helt okej, men nu har jag bestämt mig för att vila hela helgen och försöka hälla i mig te för att friskna till. Vill ju inte vara sjuk nu:(
Idag har jag inte tänkt att göra många handtag innan det är dags för jobb ikväll. Just nu kikar jag på Vampire Diaries och grundar på vad man ska käka, and that's all I'm planning on doing today!
Gårdagens tomatsoppa piggades upp med basilika, svartpeppar och nybakta scones.. Mumma!

Mellanmål

Fruktsmoothie
Nyttigt, enkelt, snabbt och supergott!
You start with a handfull of your favourit berries, or as in this case with whatever you have in your freezer; raspberries, blueberries, mangos and strawberries!
Add some milk and this is what you'll end up with:)
Happy brunching you all!

What dosn't kill you makes you stronger..

sjunger Kelly men jag undrar jag.. Har rätt go träningsverk efter gårdagen vill jag lova! Känns väl sådär för tillfället men vi hoppas att det ska ge lite i alla fall:) Nu är det dags för plugg, plugg, plugg innan det i eftermiddagen blir jobb, jobb, jobb.

Mysig förmiddag med svärmor

Idag har man varit med som smakrådgivare när svärmor har shoppat loss:) Hittade hur mycket fint som helst, men själv är jag fortfarande så nöjd över gårdagens shoppande så för min del spenderades det endast lite pengar på hälsokostsbutiken där jag köpte proteinpulver och 100% jordnötssmör för här ska nämligen bakas powerbars à la Erik! Får väl se hur det blir men väl värt ett försök i alla fall:)
Katarina var även så snäll att hon bjöd mig på lunch på Henrys, så nu är man dessutom mätt och glad och laddad inför en eftermiddag bestående av bakning, barnvakta Meja och två timmars träning med core och spinning!


Måndag med sol och shopping

Ja, denna nya vecka har verkligen börjat bra! Sa ju till mig själv att jag inte skulle shoppa någonting nu egentligen men var tvungen att ha ett par nya jeans och väl inne på Gina så var man liksom fast.. Så mycket fattigare men också MYCKET GLAD gick man ut därifrån, provade alla plagg väl hemma igen och kom fram till att det var mycket välspenderade pengar:)
Nu sitter man istället med en kopp kaffe, mätt och glad och läser både SOLO och i form. Snart är det dags för träning och idag blire gym med Jacob och Richard:) Bra start på en bra vecka hoppas vi!

Insperation inredning..

Jag går och hoppas, längtar, hoppas, längtar och hoppas lite till på att både jag och Stefan ska lyckas komma in i Göteborg till hösten, få tag i en riktigt fin lägenhet och äntligen få börja vårt efterlängtade studentliv! Så som jag sa till Stefan häromdagen så ligger jag ju faktiskt rätt så långt efter i planeringen.. Jag har ju en hel lägenhet som ska inredas i höst! Här kommer lite insperation till köket
Hur fina är inte dessa att ha de dagarna bakning står på schemat? Av dessa är nog den blåa finast, men alra helst så skulle jag ju vilja ha mintgröna..
Även den här stilen är ju helt fantastisk.. Vill ju ha ALLA!
Kan ju bara inte få nog av alla dessa fantastiska koppar! Och i kombination med matchande skålar som dessa blir det ju om möjligt ännu härligare..
Denna syrénlila är ju underbar i köket..
Avslutningsvis lite förvaring! Dessa produkter kommer från
http://www.mywhitecountryhouse.se/
http://www.trend4you.se/se/
http://www.lilaella.se/
och kan alla köpas i respektive nätbutik:)

I'm working on a dream

Tro det eller ej men nu har jag äntligen kommit igång med pluggandet! Så jäkla gött, nu ska jag se till att få allting klart innan det är dags att åka till USA. En månads pluggande på två månader borde ju fungera menar jag så nu är det lite självdisciplin som gäller och sedan är vi förhoppningsvis i hamn.
Sitter och kikar på lite bloggar och blir ju såå sugen på att ge mig ut och shoppa.. Det tråkiga är att budgeten den här månaden inte direkt är på topp så man har ju egentligen shoppingförbud men av någon anledning så är det ju alltid då man blir som mest sugen att sätta sprätt på de pengar som egentligen inte finns.
Tog dock ett smart och (om ni frågar mig) ett mycket vuxet beslut då jag i höstas la ner ALLA mina vårkläder i lådor som jag nu inte sett på flera månader med andra ord. Så när jag gick igenom dessa nu så hittades det en hel del godbitar och köpsuget försvann lite i alla fall. Ska vänta någon månad till sedan får alla höstkläder åka ner i lådor, fram med alla vårkläder och de som jag inte kommer använda ska SLÄNGAS. Är expert på att spara "för det kaan ju komma till användning någon dag". Men icke sa nicke nu är vi stenhårda!
Som ni ser så fanns det allt lite våriga saker att hitta. Nu är det ju bara den där mintgröna stickade tröjan man vill ha också.. ÅH!
Ikväll är det dubbla träningspass som gäller med både core och spinning och ikväll blir det ut till Härjevad för att gratta Katarina som fyller år idag och mys med pojkvän:)

RSS 2.0