Skottdagen 2012

Först och främst ska jag självklart gratta min lilla pappa som fyller år idag för första gången på fyra år! Har precis varit och hämtat hans present här nu och jag hoppas verkligen den blir bra..
Övrigt idag så har jag tränat och sedan träffat Erik som nu är hemma från Oslo:) Började med lunch på Harrys och sedan en kaffe på 3B. Pratade om framtiden, våra respektive reseplaner samt pluggplaner inför hösten. Himla mysigt och det är alltid lika roligt att få träffa vänner som man kanske inte umgås med så ofta, men som man alltid har lika trevligt med när man väl ses. Speciellt nu eftersom det var så länge sen sist! Jag känner att jag får ny inspiration till det mesta och är just nu bara allmänt glad! Ska förhoppningsvis lyckas lura med honom på core och spinning imorgon med..

Oh, when you call my name

Snart dags för jobb och pu-möte, men först lite mat och sökande efter pappas födelsedagspresent.
Har för övrigt världens värsta träningsverk i magen denna dag efter coren igår..


Vår och sommarinspiration

Soliga söndag! Blir så sugen på att få hit våren och sommaren nu..

Du säger du vill ha mig, så hoppa upp och ta mig

Fest hos Jacob och Lina igårkväll! Go kväll med glada människor och lite rödvin:) Avslutade kvällen hemma hos mig med Stefan, Jonna, Palmis och ett par stekta korvar i bröd.. Fantastiskt sådär vid två-tiden på natten.
Imorse började vi med ordentlig långfrukost och nu sitter jag hemma i Härjevad och inväntar pizza - LOVE IT!
Fick två nya nagellack av Jonna igår - underbara människa!

Today I feel like doing nothing at all

Vinprovningen igår var hur mysig som helst.. Provade fem olika viner med olika druvor och ifrån olika länder bl.a. Frankrike, Italien och även Kalifornien var representerat. Jättekul grej och det vore ju så grymt att lära sig lika mycket som proffsen! Nu ser vi fram emot att testa vita viner också fram i mars:)
Idag är Stefan ledig och det firade vi med sconesfrukost på rågmjöl - de blev jättegoda men fick helfel konsistens. Ska prova hälften rågmjöl och hälften graham till nästa gång så får vi se hur det blir! Nu sitter Stefan och pluggar medan jag sitter och läser bloggar, gör mig iordning lite och bara har det fantastiskt bra.

Vårtider?

Promenix i solen, kan det vara våren som är på väg? :)

 

 


I bleed it out, digging deeper just to throw it away

Tisdag och jobb på G ikväll. Är egentligen ledig idag, men bytte dag för att kunna vara ledig imorgon då jag och Stefan ska åka på rödvinsprovning i Skövde som han fick av mig i julklapp! Ska bli jättespännande och förhoppningsvis så kan vi få användning av våra nya kunskaper redan nu i helgen då jag är ledig och det planeras lite festande:)
Denna helgen som gått var det ju jobb som gällde, men hade ändå en jättemysig lördagkväll med Stefan då jag lyckades vara vaken till halv två!! Somnar vanligtvis framför tv:n vid elvatiden när vi bara ska vara hemma och äta mat och se film, men med en full kopp kaffe vid tio-tiden så höll man sig vaken. Stolt som skam!
Under kvällen så gjorde jag iordning ciabbatas i ugnen som blev så bra:
Värmde bröden med mozzarella på, i cirkus 10 min i ugnen
På med parmaskinka och röra gjord på
- Körsbärstomater
- Rödlök
- Basilika
- Vitlök
- Olivolja
- Flingsalt
Blev såpass goda ska ni veta! Till detta såg vi både på 'Something borrowed' och 'The girl with the dragon tattoo'. Två bra filmer, riktigt god mat och framförallt bästa sällskapet i världen.. Kan inte bli annat än bra.
Söndagen fortsatte med spinningpass efter jobbet och sedan hem för att stupa i säng efter 'time out'. Och igår kördes det spinning och core, mys med Qulan då vädret inte tillät någon ridning och sedan sconesbak ute i Härjevad.

I can't get no satisfaction

Igårkväll var det stenhårt core-pass som gällde och nu vart man uppe imorse för morgonspinning och efterföljande yoga.. Nu är vi på gång! Provade dessutom mina längdskidor för första gången igår.. Så sjukt jobbigt, men kul! Har grymt ont i kroppen idag, beror troligtvis på tekniken, men om snön bara får ligga kvar ett tag nu så kan den förhoppningsvis förbättras. Jag och pappa funderar på att åka en sväng till Branäs i början av nästa vecka och då blir det stenhårt vill jag lova.
Nu ska jag duscha och sedan har jag en lång och oplanerad fredag framför mig - precis vad jag behöver innan helgen som kommer spenderas in the office med jobb, jobb, jobb.
Sirius veckocitat: "Det är bara mjölksyra, du sätter gränserna!" - Love it!

Paris, mon amour

Igårkväll var Stefan här hemma och mamma lyxade till det med hemlagad asiatisk gryta, mums! Sedan kikade vi på den nya 'De tre musketörerna', som var helt okej. Lite väl mycket Sherlock Holmes inspererat, men bra ändå:) Fick sådant sug efter att få åka till Paris igen.. Jag och Stefan var där förra året i april och det var helt fantastiskt..

Ice skating in our own winterland

Söndagens friluftsdag..

Gårdagens alla hjärtans dag mys..

Bestod av chokladmousse och tårta på jobbet med Jonna och sedan lite kvällsmys med Stefan (efter bandyn så klart!)..
Fick den här jättefina vetepåsen med texten 'favorit' på, av min älskling igår.. Den hade dessutom ett bälte så man spänna fast den runt magen, ryggen eller axlarna; helt perfekt om ni frågar mig! Har världens värsta träningsverk idag efter gårdagens gympass så den kommer säkerligen sitta fint över axlarna och på ryggen ikväll:)

Over the hills and far away

Fantastisk helg spenderad med världens bästa pojkvän:)
Cupcakebak, planering av USA-resan, god mat, skridskoåkning, jaccuzzi, bastu, grillad korv och Nile City är bara några av de saker som vi lyckats hinna med..

Magsjuka

Jodå, magsjuka it is.. Mår pyton. Och tycker fruktansvärt synd om mig själv. Sedan saknar jag min pojkvän också. Inte så inspirerande inlägg, men det är faktiskt väldigt synd om mig idag.
Mysfika på 3B tidigare i veckan

When you fall, I fall

Gårdagens core uteblev och fick istället lämna plats för ett step-pass som var.. Jobbigt som bara den! Helt slut var jag efteråt, kunde aldrig tänka mig att det skulle vara så intensivt och innehålla så många svåra och olika kombinationer. Men kul var det och nästa gång går det förhoppningsvis lite bättre.
Denna dagen börjades kl. 7.oo med Yoga - helt fantastisk start på fredagen! Fortsatte sedan med iForm och frukost bestående av gårdagens bakade bröd som blev jättegott och en liten nykomlig.. Provade nämligen ingefärate denna morgon och det var precis lika spännande som det låter. Starkt, skarpt men ändå fräscht på något sätt. No love at first sight, men har läst på så många ställen nu att detta ska vara riktigt bra för så många saker exempelvis, förbränning, humöret, magen, osv. Det får helt enkelt bli ett par dagars nötande så får vi väl se hur bra vi kommer att komma överens i slutändan:)

Nybakat bröd

Hoppas, hoppas, hoppas det smakar lika bra som det ser ut!

Hälsan själv

En mycket bra ledig dag idag vill jag lova. Började med promenad, riktig långfrukost framför "An unfinished life", handla ingredienser, baka bröd á la Anna Skipper, laga tacos till lunch och nu sitter jag till sist med en kopp kaffe framför tv:n och väntar på att brödet ska bli klart. Innan dagen är över ska jag även hinna köra ett corepass på Sirius, skjutsa Hanna till tennisen och avsluta med min bästa ikväll
♥Somedays life just seems to smile at you♥
Promenixbilder från gårdagen med alla tre tjejorna

RSS 2.0