Du gav mig gåtorna tillbaks, du gjorde mig lycklig och förvånad

Hard work, work uppåt både väggar och tak. Men idag var jag ledig och helgen blir också jobbfri. Så härligt!
Köpte mitt första gymkort sen jag flyttat till Göteborg idag. En månad på Elixia, Masthuggstorget (300m hemifrån), 495:-, JO JAG TACKAR JA! Men nu hoppas jag komma igång också. Inspererar mig själv med en iForm för tillfället. Blev en gymomgång med rygg och triceps idag, hoppas inte vara alltför död imorgon. Om inte så blir det ett benpass, annars lär jag ligga kvar i sängen. Lagade rödspätta till mig och Stefan också, med pressad potatis, ärtor och remouladsås. Mumsigt! Imorgon blir det fyra timmars jobb följt av ölpingis på första lång och fortsättning på andra när natten smyger sig på. Lördag ska det grejas i lägenheten, eventuellt blir det en tur till Uddevalla också. Mår som bara gott just nu.
 
 
 

Mia

Efter en usel tycka-synd-om-mig-själv-och-därmed-sova-bort-hela-dagen-dag efter att ha stigit upp 4.20 för jobb, sätter vi på lite Mia. 
 

I'm wide awake

Lyssnar på Katy Perry, känner lite girlpower och pysslar. Rensar garderob, städar, pausar för lite Sex and the city, skypar med Jonna, fortsätter greja. Lediga dagar är ganska bra. Handla och laga mat senare idag också, mycket mer än så tänker jag inte planera.
 

Sven min vän

Secondhand-såld. Sven har visat mig runt en sväng i stan och de bästa ställena man ska gå till. Han fyndade en skinnjacka för 80kr, men jag slog honom med min jacka som gick på 30kr! Nöjd tjej.
Ikväll ska vi ut och äta, plus en Sara. Monthai, sist jag var där provade vi bara drinkarna men ska bli spännande att få prova maten nu också. Bra ledig dag.
 
 

Nytt år, ny start

Kommer 2013 bli bättre än 2012? I sure hope so. Försöker att inte vara bitter. Försöker vara glad för det jag har och för allt som är bra. Ibland går det bra, ibland går det dåligt. Idag går det bra. Imorgon vet jag inte. Mycket jobb nu, vilket är både bra och dåligt. Bra, för på jobbet är det såpass fullt upp att jag inte hinner tänka på mitt livs kaos. Dåligt, för att jag inte hinner tänka på kaoset och  därmed kunna lösa det. Men imorgon är jag ledig. Då ska jag greja. Och gå ut och äta med Sven och Sara. Och bara få vara. Vet inte om jag förtjänar det, men jag tänker njuta av hela dagen. Och alla andra dagar. Jag ska försöka se det positiva i dagen, fånga det och hålla fast i det. Bort med negativa tankar och håll kvar i det positiva. Ser där ja, inlägget made some sort of sense in the end. 

2013

- Keep fighting

RSS 2.0