Give me everything tonight cause we might not get tomorrow

Åh, åh, åh vilken bra kväll jag hade igår! Grymmaste Jonna följde med efter jobbet, nästan alla mina favoritgrabbar var på plats, solen sken, vinet smakade bra, Stadt var skamligt men tack vare mina underbara så blev kvällen amazing! Idag mår jag som jag förtjänar men det känns förbannat bra ändå.
Life just happens to be fucking good

It's like wishing for rain in the desert

Söndagkväll och har lyckats tvätta, städa och laga mat trots lite efterhäng efter gårkvällen. Mycket nöjd med dagen, nu kan min ensamma-hemma-vecka börja bra imorgon!
Helgen för övrigt då, för det första har den varit så jävla bra. Trots skitväder! Började med en rolig fredagskväll hemma hos Lina o Jacob med Emil o Evelin, mycket bra kväll som slutade med att Malin glömde leg, så Stadt fick vi hoppa denna fredag.. Desto roligare var det att vara pigg dagen efter då vi var uppe i ottan för att åka till Göteborg. Gick och shoppade loss med Amanda, hittade massa bra grejer som dessutom inte behövde ruinera en, eftersom det var rea i stort sett överallt! Så bra:)
Sedan kommer vi fram till gårdkvällen.. Började med Lina o Jacob här hemma i Råda under parasollet på terassen med öl och vin. Fortsatte med att Erik, Sönegård och Marcus kom förbi, la till lite whiskey och Mintu på detta sedan var kvällen kirrad. Avslutade med Campingen. Så jävla nöjd var jag, bästa kvällen denna sommaren helt klart!
Älskar min nya ring!

I want to break free

Morgonpromenix med min Zätis:) Nu åker jag iväg till jobbet!

Gotta stop lying to oneself

Måndagen har varit grym. Började redan imorse då gamla arbetskompisar kom tillbaka, barnsligt glad blev jag! Jobbet gick plötsligt som en dans och jag har ingen aning om vart arbetstimmarna tog vägen? Väl hemma drog mamma ut mig i spåret. 5 km på rekordtid idag, än mer glad! Sedan dusch, fotbad, grönt te och film. En förbenat nöjd Malin är nu påväg ner i sängen, ska bara ringa sitt allt först innan hon kojsar sig.
Monday; not so bad after all!





Vänner är något man ska hålla hårt i, sånt som man inte slänger bort. Men ibland undrar jag om vänner är vänner och om de verkligen är värda att kallas det. Saker händer, men vänskapen borde kunna bestå ändå. Men nu vet jag inte. Fick en riktig tankeställare i helgen. Var hos världens goaste Joel som hade goaste vännerna ute på sin ö. Vanliga, riktiga vänner som betyder något för varandra. Vännerna betyder allt och de som inte är det bryr jag mig inte om. Tycker så mycket om mina vänner och inser att de faktiskt är verkliga och de tycker om mig precis som jag är. De vännerna är de som jag kommer lägga all min tid på, de som förtjänar det

Now the world is gone I'm One

Såpass trött idag. Jobbat hela veckan och sedan åkte man direkt till Björkö på fredag efter jobbet. Helt sjukt trött! Men har haft en förbannat rolig vecka och helg så det är klart värt o vara trött:) Men nu ska jag återgå till mitt tröttande och The Hills maraton, ikväll blire film med kompischarna så nu laddar vi upp!
I might be tired, but in the end it's all worth it.
You don't regret what you do as much as
you regret what you didn't do.
So let's go for another round!




Who's gonna save the world tonight?

Som vanligt när det kommer till sommarn så blir bloggandet sämre.. Det är så mycket annat man ska göra! Som sola, bada, promenera, umgås, njuta, dricka öl, äta på uteservering, and the list goes on. Plus att när man jobbar framför en dator åtta timmar om dagen så blir man sådär sugen på o köra ett race till med dumburken när man kommer hem igen.
I alla fall, here what's going on. Jag har nu jobbat tre av åtta veckor på Jula och trivs bättre än någonsin. Känner mig hemma och bekväm, jag vet vad jag gör och jobbarkompisarna är goa som vanligt. Har sökt fortsättning här till hösten, men än så länge vet jag inget om den. Blir det inte jobb så ser det ut o bli en 30 hp's kurs i psykologi till istället. Hur det än blir så tror jag den här sommaren kommer följas av en grym höst!
I helgen som vart nu har vi firat lille Stefan som äntligen blivit stor! 20 bast och ett par kronor fattigare efter gårdagens utekväll i Skövde så ligger han nu och sussar i sängen. Hade kanonkul som vanligt med grabbtrion; Steffis, Jacob o Palmis. Slår aldrig fel helt enkelt!
Mamma o pappa är på väg till Norge för tillfället, det betyder att jag och syrran har huset för oss själva hela veckan. Ska bli lite mysigt o få vara själva hemma! Och att både Zäta och Smillis behöver promenixas passar mig alldeles utmärkt då jag börjat Project Loose the Brighton pounds (tro mig, det är ett par!!). Så matlagning och träning är väldigt viktigt just nu.
Så, nu tycker jag att jag fått ihop en bra bild med hur mina första sommarveckor sett ut.
Nu ska jag fortsätta med denna dagen, först solande och lite bad i poolen och sedan släktkalas hos familjen Svensson. Sundays♥
Grattis igen min älskling!

RSS 2.0