California here we come, right back where we started from

O.C. för hela slanten denna morgon och snart blir det en springrunda i regnet med mamsen.
Fredagens bravader var fruktansvärt kul! Började vid fyra hos Jacob, fortsatte sedan till Ljunghed, Jonases och avslutade faktiskt på Stadt som faktiskt var görsköjj.
Imorgon är det dags för Jula, åtta veckors jobbande ligger framför en. Men det ska bli kul, måste börja få lite rutiner på saker och ting och det ska bli kul o få träffa gamla jobbarkompisar igen(:
Smågrabbarna var lite trötta förra helgen(;


Angel eye's that devil sent

SOLARDAG! I love it, har haft världens goaste dag i solstolen:)
Efter min lata början på dagen så satte jag faktiskt lite fart. Plockade iordning i köket, hänge upp tvätt, städade rummet och nu har jag börjat ta tag i ekonomisk översikt, yey!
Ikväll är det resturang med min favoritfia som gäller så nu taggar vi igång för det!

I want to break free

Åh, det är så skönt o vara hemma! Men tiden springer återigen ifrån mig, är ledig denna veckan och trodde jag skulle döö av tristess, men det är helt tvärtom. Har hänt hur mycket som helst sen man kom hem och jag stortrivs!
Denna dagen började med regn, hem till kusinerna i Gösslunda för babysitting, hem o sprang femman med mamma o hennes jobbarkompis o sedan iväg med Hanna till Brukshundsklubben. Det går i ett! But I like it. Imorgon är det student ska hinna med utspring o två kalas, troligtvis lugnt på torsdag med fika inbokat med Fian på kvällen, fredag är det Café o Bar, lördag firas Malin till sina 20, troligtvis lite bakis o seg på söndag och på måndag är det jobb.. One, two, three, GO!

I need to get back to the place where I belong, I'm coming home


Since you've been gone

Ska snart börja läsa. Har precis ätit frukost o kikat på Stefans iPad. Fin apparat det där! Har just nu internet i lägenheten för första gången på jag vet inte hur länge, görgött!
Under dagen planeras (utöver plugg) inköp av resväska, leta studentpresenter o eventuellt handla lite plagg på Primark. Kan även bli imorgon också, det får vi se. Men resväska bör vi nog köpa idag, behöver nästan börja packa lite smått nu. Kommer bli kaos ändå med en hel lägenhet som ska städas och putsas innan man åker hem..
Nu återgår jag till mitt te o mina böcker.
Sweden I'll see you soon!

Solen i ögonen

Sitter o pluggar på Starbucks inför tentan på onsdag. Diskussion är det som gäller, har kört stenhårt sedan kl. 2 idag. Känns faktiskt bra, tror det kommer bra bara jag får läsa lite mer Brittish! För övrigt har vi solat och badat (!) i helgen, även lite utgång här och där, njuter helt enkelt in i det sista nu:)

It's just a beautiful lie

Welcome lovely sunburn! Äntligen kommer det fina vädret tillbaka och de senaste två dagarna har spenderats på stranden, det gillar vi. Har lyckats bränna mig lite, så nu kyler jag mig med en islatte på Starbucks, mer gilla!
Har även hunnit med lite shopping såhär på eftermiddagen. Kom hem med ett nytt linne o en klänning. Och sedan köpte jag mig en "onepiece" på H&M. Stefan tycker jag är tokig! Men de ser ju så himla mysiga ut, så jag var bara tvungen o köpa mig en. Ursnygg tycker jag i alla fall(;
Ikväll är det Hem till Midgård kväll med Joel o Bella med gissa vad? Jajjemän, tacos!
Nu börjar sista helgen i Brighton närma sig. Helt sjukt! Men ska bli gott o komma hem igen. De godingar man kommer sakna kommer man ju faktiskt kunna se igen:) Redan på midsommar kanske till o med!

RSS 2.0