Should I stay or should I go?

Åh, vad tiden går fort!! Johan och Simone kom alltså hit i fredags, då vart det utgång med Joel, Louise, Bella o Emilia. Vaknar halv tio dagen efter då står två köpare av tv:n och väntar i dörrn, säljer den, åker och äter världens goaste våfflor till frukost, dricker kaffe på Starbucks, tar ett par varv i shoppingkvarteren, åker hem gör oss iordning, åker ner till Queens Head o kollar Champions League final med fortsatt utgång med massa Malin o Bella-dans + Joels luftgitarr!
Igår var tack o lov dagen liite lugnare i alla fall, blev en ordentligt sovmorgon och sedan bio; Hangover 2 (mycket bra!) och ett par öl på the Hope.
Idag kommer dessutom Sara hit och det väntar Oxygen-kväll med 5kr shots och få Johan riktigt bakis tills det att han ska flyga imorgon(;

London Callin'

Gårdagen spenderades i London, i Notting Hill, på Camden Market, vid Oxford Street och vid Trafalgar Square. Jag och Stefan kan så pinsamt lite om London om man jämför med resten i vår klass. Helt sjukt! Men har i alla fall bestämt mig för att åka dit MINST en gång till nu innan vi åker hem. Gärna två.. ;)
Idag fick vi tillbaka Written Profiency tentan.. OCH JAG FICK GODKÄNT! Såpass nöjd med mig själv! Det ska ikväll firas med pubande, helt klart. Imorgon kommer Johan (trodde det var idag, men där hade man fattat fel) och det kommer bli görsköjj! Sedan kommer dessutom forna Vänerprogrammaren Sara på måndagen, som hade vägarna förbi Brighton. Full rulle med andra ord. Men jag klagar inte, nu när man klarat denna tentan känns det som om allt kommer gå vägen resten av tiden här.. ♥
Pics från en resturang vid Camden, där blev det en kall öl i det soliga vädret!



I don't care if Monday's blue

Godmorgon! Eller god förmiddag rättare sagt. Ligger i soffan och slappar, lämnade av familjen Svensson på tågstationen tidigare idag, så nu är både jag och Stefan helt slut. Har tänkt oss en lat dag med överbliven pizza, film och lite dator. Imorgon är det skolan som gäller och på torsdag kommer Johan, intensivt lär det ju bli nu sista tiden i alla fall!
Har varit en intensiv och superbra helg här nu, gått och kikat på hela Brighton, shoppat lite, ätit gott och även varit en sväng borta i Rottingdean. Otroligt mysig stad, eller by rättare sagt.. Tänk "Hem till gården" så har ni det!
Gjorde Written Profiency tentan i fredags för övrigt. Vet verkligen inte om det gick bra eller inte. Känns ju alltid bra när man skriver, men sedan när man får tillbaka det man skrivet är ju hela pappret ett enda stort virrvarr av röda bockat och sträck. Hm, menmen nu är det gjort får hoppas på det bästa som vanligt.
Här är lite bilder från Rottingdean i Kippler's Garden (han som skrev Djungelboken) som jag tagit med hjälp av en fotoapp på iPhonen:)

He's a stranger to some and a vision of none

Solen lyser och dagschemat är upplagt:

- Plugga

- Handla

- Städa övervåningen

- Sätta in pengar på Lloyd-kontot

Men plugga tar vi faktiskt o stryker.. Tentan imorgon får gå som den går. Har suttit med lite rättstavningsprogram, men det ger inge vidare. Kollade om det fanns gamla prov att träna på, men det gjorde det inte. Ska kika på mina gamla inlämningar och träna på det jag har svårast för (concord + prepositions) och sedan får det vara bra! Håller verkligen tummarna inför morgondagen.

Ikväll kommer hela klanen Svensson hit, kommer bli superroligt! Vi har som sagt dessutom lite sol idag, hoppas det fortsätter hela helgen.

För övrigt är jag förälskad i min iPhone. Fullkomligt superduper kär. Är sååå glad att jag köpte den,

Love it Love it Love it:) Ska nog även försöka övertala papi om att vi borde skaffa Spotify premium också. Vill verkligen ha det, typ nu!

 

 

 


Om du lämnade mig nu

Sitter på Starbucks återigen. Har precis fixat ekonomiöversikt och census-saken. Lovely! Nu lyxar jag med Spotify, ska göra en grym lista till mig själv tänkte jag med BARA bra musik.
Livet är bra just nu!
Tacos med godingarna ikväll
Familjen Svensson kommer hit imorgon
Song of Solomon uppsatsen är inlämnad
Både jag och Stefan fick Godkänt på grammatiken

Baby save up all your tears, you might need them someday

Uppsats på Starbucks på G, ska bara komma igång också. Har planerat att ge mig fan på att få klart uppsatsen idag så man kan börja träna Written Profiency istället. Tenta nästa vecka och ryktet säger att får man tre grammatiska fel på hela provet (!) är det IG som gäller. Hur svårt? Mycket svårt. Concord here I come!
Nu ska jag njuta klart av mitt kaffe, läsa lite bloggar och mentalt förbereda mig för en dag med kaotiskt skrivande. Hoppas ni har det gott:)

Give me everything tonight, for all we know we might not get tomorrow

Börjar denna lysande lördag med en joggingtur, kändes görabra. Sprang inte så långt, men kom ut en sväng i alla fall inte illa det! Ska nu sätta igång med min uppsats i American text and culture. Hoppas på megainsperation någonstans ifrån och om inte det skulle fungera får man väl helt enkelt hanka sig fram på egen hand. Återstå att se vad resultatet blir:)
Igår myste jag och Stefan framför en Beck
med lite ost och vin.
Passade på att prova min nya mobilkamera,
fungerar kanon!



This is definitely not a Nashville party

Fredag och ledig idag, helt okej! Ute lyser solen så jag hoppas på en strand/plugg-dag med pojkvännen:) Men först är det städning av lägenheten. Ser kaos ut just nu, får ta och göra ett röjande här inne innan vi går ut idag.
I onsdags var vi iväg med Joel och Bella och kikade på Seven Sisters, som är stora vita berg som döpts till de sju systrarna. Var himla fint, vädret var med oss på förmiddagen men blev kallare senare under dagen så då flydde vi in på en mysig resturang i Newhaven, klarade oss väldigt bra faktiskt!
Igår däremot så var det skolbänken som gällde. Written Profiency tenta nästa fredag och inlämning på tisdag, tjoho..Hoppas på att få tillbaka grammatiken snart också, så man vet om det behövs laddas om till den. Tror att det gick bra, men man ska aldrig ropa hej innan man vet!
Åh, åh, en sak till.. Gissa vad jag köpt?
Mine, mine, mine♥



Get your glasses up, people everywhere

Igårkväll firades att Joel och Louise grammatiktenta var över. Nere vid Marinan hittade vi ett par mysiga barer där vi tog oss ett par öl, mysig kväll:)
Idag bär det av till Seven Sisters, ska bli riktigt spännande! De som varit där säger att det är jättefint, så det ska bli kul. Inte lika fint väder som under gårdagen, men det blir nog bra ändå.

You're the sunshine of my life

LIFE IS GOOD! Idag har varit en riktigt bra dag. Började med att ligga på stranden och sola i ett par timmar, sedan iväg och käka på Black Lion och sedan bara allmänt strosande i staden. Mysig dag. Ikväll ska vi iväg till Lion and Lobster och kika Fulham - Liverpool matchen vi egentligen skulle varit iväg och sett live.. Menmen, nu sitter vi på en varm och mysig pub istället inte dåligt pinkat det heller:)
Åt Brightons godaste sallad..
Black Lions med råstekt potatis, grillad chorizo och haloumi,
sallad och vinägerdressing, Mumma!



I'm ready to go, lead me into the light

Lördagsmorgonen började starkt. Uppe med tuppen och skulle överaska pojkvännen med scones och frukost på sängen. Iväg och handlade ingredienserna som inte fanns hemma och satte igång. Sätter på ungen och börjar blanda ingredienser. Då börjar ungen ryka. Som tusan! Då har det väl blivit kvar något sedan vi gjorde hermanssonlåda som låg och pyste. Brandlarmet sätter igång och Stefan väcks istället för doften av nybakat bröd, med ett brandlarm som står och tjuter så in i den! Hm, menmen är väl tanken som räknas! Blev en jättemysig morgon i alla fall med nybakt bröd från närbutiken istället, helt okej det också. Lite Beck på det så är vi uppe i en tiopoängare!
Gårkvällen var föresten såå kul! Hade en så jäkla rolig kväll. Började på stranden, fortsatte uppåt och hamnade tillslut med allesammens på Black Lion där vi stannade och drack öl och dansade hela kvällen. Avslutade vid två tiden på Burger King med sötaste Bella o Joel. Bra avlsutning på en bra kväll!

Kiss me, k-k-kiss me
Infect me with your love, and fill me with your poison
Take me, t-t-take me
Wanna be your victim, ready for abduction
Boy, you're an alien,
your touch so far away
It's supernatural, extraterrestrial




Feelin' the adrenaline, ops it's an addiction

Gårkvällen var så förbannat kul.. David Guetta, I love you! Och nu är tentan klar, känns grymt bra. Nu är det dags för ett par drinkar på Brighton Beach och sedan får vi se vart vi hamnar i natten..

When love takes over

Nu kör vi in i det sista! Imorgon är det tentadags och sen är det färdigt. Börjar kännas rätt bra, både för mig och Stefan. Ikväll är det Guetta som gäller och det ska bli förbannat roligt! Ska ge mig på att laga en Hermanssonlåda ikväll så vi får i oss ordentligt med mat innan vi går ut + att det finns nattamat när vi kommer hem.
Igår lagade jag bananpannkakor.
- Bästa pannkakorna du gjort, sa Stefan.
De blev faktiskt väldigt goda, detta får göras om:)



Forever young

Fick ett mejl tidigare idag om att Jacob och Lina bestämt sig för att åka hit! Blev såpass glada, både jag och Stefan! Lina hade tagit ledigt en helg som passade görbra för oss också, kanon! Men sedan kom det tråkiga att det självklart skulle vara svindyrt att flyga hit den helgen. Jädrans också. Ska höras på Skypen ikväll så får vi se om det blir några biljetter bokade. Jag hoppas, hoppas, hoppas♥
So many adventures couldn't happen today
So many songs we forgot to play
So many dreams swinging out of the blue
We let them come true

Join the joyride

Tuesday. Mer grammatik, suprise suprise!
Solen skiner som tusan ute, men här inne sitter man i böckerna. På lördag ska det ut och njutas av vädret i alla fall, då kommer dessutom Simone hit, längtar.
Igår skulle jag laga mat och kom på den utomordentliga idén o göra laxpytt med stekt potatis och lax! Kanon tänkte jag, lätt att göra, gott att äta! Men då visade det sig att laxen var i stort sett slut, så istället blev det stekt potatis och lök ihop med lax, räkor, zucchini, paprika, körsbärstomater, rödlök och sparris med matlagningsgrädde. Spännande kombination, men ibland får man ta det som finns. Görgött blev det trots allt!

Grammar is a very important subject for your further English studies...

Grammatik är verkligen superskoj.. Skulle vilja säga att det är bland det roligaste jag gjort. Hm, nej. Tur dock att vi är seriösa och tar detta på allvar! Speciellt Stefan. Han äälskar grammatik!




So close no matter how far, couldn't be much closer to the heart

Måndag och det sparkade
vi igång med en springrunda imorse!
Blev ingen lång runda,
men en början i alla fall.
Ska verkligen bättra mig med
träningen nu och hopppas på att
få med pojkvännen också.
Resten av dagen blir det plugg..
Grammatik och en övningsuppsats
som ska in imorgon är
det som gäller.
Grammatiken i första hand
(sluttenta på fredag!)
och så får jag göra så
gott jag kan på inlämningen.
Ingen betygsättning på den,
men är ändå bra
träning inför written profiency
tentan som ligger
någon gång i slutet
på månaden.
Nu ska det sättas
på kaffe och sättas igång!
P.S. Hittade ett par syrener
tidigare, nu luktar hela
lägenheten sommar!

Paris-pics, better late than never!

Morgonpromenad - CHECK. Fick tom med mig pojkvännen denna förmiddag! Var ute och promenerade i Hove Park, som är såpass fint just nu!
Idag ska vi se till o fixa massa med ekonomisaker (Stefans planhalva) som t.ex. deklarering, ekonomisk översikt och överföring av pengar. Tråkigt men ett måste. Blir gött när det är klart!
Nu kommer äntligen lite fler Frankrike bilder upp för övrigt(:

Triumfbågen var det första vi lyckades hitta fram till!
Såhär såg många av Paris gator ut
Louvren, som vi aldrig gick in och kikade i, men såg
den i alla fall!
Kronenbourg, mm
Vackra, vackra Notre Dame. Paris finaste byggnad enligt mig i alla fall!
Kina-resturang, mycket gottigt!
Eiffeltornet, mycket större än vad jag trodde!
Sacre couer
På Hard Rock café tog jag mig en Strawberry Daiquiri och Stefan
provade ölen Edelweis
Italienskt fick det bli en dag också,
troligtvis en utav de godaste salladerna jag ätit!



RSS 2.0