I've got a new job now in the unemployment line

God morgon, God morgon! Sitter i soffan med en kopp te och funderar över varför jag och Stefan har så olika dygnsrytmer.. Igår somnade jag halv elva (okej, det är tidigt men vi var bara hemma och kollade på film och hur gött är det inte att få slockna i soffan framför en film?) och vaknade idag vi halv åtta. Stefan å andra sidan ligger fortfarande och sover.. Jag vet inte riktigt när han kom i säng igår men det är trååkigt att sitta här nere själv. Idag hade vi tänkt att ge oss ut på en riktig långpromenad och solen har skinit hela morgonen (perfekt!) men nu börjar det bli molnigt igen. Urrs, vad trist! Får komma på ett bättre sätt att få upp gubben på morgonen. Hoppa i sängen, kittla honom under fötterna och dra av täcket fungerar nämligen inte längre. Hm, här får vi börja bli mer effektiva helt klart!
Har nu konstaterat att det INTE går att se MTV-shows med vårt internet.. Skit också.


Higher off the ground

Efter ett spinningpass nu på förmiddagen med elskling är det dags för fortsatt läsning! Nu myser jag och min Educating Rita ner under täcket med en stor kopp te..

It's in the eyes of the father who works his fingers to the bones

Halva boken avlsutad till en stor kopp kaffe på Starbucks...
Feel's goood!
Now it's dinner-time




I'm yours

Mycket The Script nu.. Ska lyssna på deras album tills jag kan varenda ord i varenda mening i varenda text i varenda låt.
Idag har jag ont i hela kroppen! Gårdagens spinningpass och dansande har tagit kål på mig! Nu ligger jag i sängen, har precis ätit gårdagens pannkakor till frukost och tycker oändligt synd om mig själv. Eller egentligen inte, älskar att ha träningsvärk, då känns det ju att man gjort något!
Igår var vi här hemma och lagade tacos innan vi gick ut och dansade:) Blev en rolig kväll, med nytt uteställe denna gången. Audio, blir fler torsdagskvällar där troligtvis!
Och idag, ja först och främst är vi ju lediga, bara det är underbart! För det andra är det pluggeri som gäller, nu i form av att läsa. Har två böcker som ska vara avslutade om några veckor så tänkte sätta av i raketfart denna dag. Vi sätter oss nog troligtvis på ett café med en kopp kaffe och försvinner ner i varsin bok restan av dagen. Roligt för att vara pluggande ändå!
Idag går jag och myser i min nya Sussex-tröja:)

THE SCRIPT

JAG SKA SE THE SCRIPT LIVE I LONDON DEN 26 MARS!!
JAG ÄR SÅÅÅÅÅ GLAD!

Can't stop this

Idag har jag bara varit hemma. Övertröttheten tog över imorse och stensov till halv ett. Morgonmänniska? Nej, inte idag.. Men efter det satte jag i alla fall fart! Har pluggat, städat lägenheten och bakat bröd. Ge mig lite ordentlig sömn och sedan är jag igång igen:) Ikväll är det Champions League med grabbarna som gäller, Peace Out!
Igårkväll provade vi något nytt:
Sparris inrullade i bacon, stekt i olivolja och vitlök
Det var riktigt bra!


White Light Moment

Helgen går såpass snabbt! Nu är det redan söndag och imorgon är det ny vecka igen.. Hejohå!
Idag ska vi åka handla och även tas en promenix på stranden var tanken. Ikväll blir det eventuellt bio, men är inte riktigt hundra på att detta blir av än:)
Fredagens tenta är över och det känns faktiskt bra. Jag hoppas verkligen att det blir godkänt så jag slipper göra om den, men om så är fallet så är det ju inte hela världen heller är klart.
Efter tentan blev det i alla fall utgång och det blev riktigt roligt! Kanonkväll med förfest i Hove, buss in till staden med perukutstyrsel på grabbarna som såg sådäär ut, shots på Oxygen och till sist avlslutning på strandklubben Life, mycket dans där!
Fredagen var kul, men lördagen var väl sådär.. Fick inte gjort något på hela dagen. Eller jo, jag gjorde tacopaj, men det var den dagens enda uppgift! Utöver det så var det ryggläge i soffan som gällde.
Men idag är man desto piggare, så nu är det Carpe Diem som gäller i alla fall!

If you want to make the world a better place take a look at yourself and make a change

Japp, då var dagen D här.. Men nu har jag gjort mitt absolut bästa för att förbereda mig och då kan man inte göra mer! Så nu går jag in och gör ett kanonprov, kommer ut som en ny människa och lägger fonetiken bakom mig. För ikväll ska vi ha roligt:) Och innan det ska jag och Stefan shoppa. Snart, snart, snart är det över...
Tagga, tagga, tagga! :)

Touch and go

Stöpp i pluggandet och matdags! Blev en svensk klassiker (minus klumparna i såsen iom att vi inte har någon sil...) Nu är det kaffe och lite 70% Lindts som gäller och sedan bär det av igen!


Hard work work

En hel dags fonetik.. Men imorgon är det över! Imorgon 14.oo kommer jag aldrig mer behöva läsa den här skiten! Om jag nu klarar tentan vill säga. Men det tänker jag bannemej göra, så nu kör vi; on, dos, tres!
Fick bli lyxvarianten på frukost idag; världens godaste vaniljyoghurt!!

Brighton..

I'm inlove.

If I could reach the stars I would give them all to you

Nybryggt kaffe från Nero,
doften av nyklippt gräs,
sol och vattnets brus.

Så börjar min onsdag!

Sometimes late at night I lay awake and watch you sleepin'

Tisdag och har precis kommit tillbaka ifrån en liten morgonpromenix i det sköna vädret. Ingen strålande sol idag, men riktigt skönt i luften!
Igår var det alla <3 dag och det firade jag och Stefan genom att köpa choklad i en mysig chockladbutik, laga mat och se på bio. Var iväg på 'Just go with it' med Adam Sandler och Jennifer Aniston. Perfekt förutsägbar, kärlekskomedi precis som det ska va den dagen (förra året såg vi Valentine's day och får väl erkänna att den satt ännu bättre)!
Idag är det plugg som gäller och ikväll planerar jag på att lura med gubben på träning.. Hm, får väl se hur det går med det projektet!
Igår köpte jag äntligen hem riktiga koppar.. Nu kan jag dricka mitt te ordentligt
utan att behöva springa iväg och fylla på hela tiden. Helt underbara, £ 2,5 på T-Mark!

We are halfway there

Efter en heldag med städning, matlagning och pluggande så tyckte jag att jag förtjänade ett varmt bad..
Nu sitter jag nybadad och fräsch och ska alldeles strax introducera Stefan i kokta majskolvar med smör och salt. Mm, mumma! 

Love conquers all

Tröttert idag, denna söndag. Gårdagen bjöd på plugg och sedan sushi-kväll som slutade med utgång (var dock hemma hyffsat tidigt, så jag förstår inte varför jag är så trött.?)
Och idag ser det också ut att bli plugg. Hela veckan egentligen faktiskt, urrs vad tråkigt. Men det är väl bara att köra på, när denna veckan är över blir det gott i alla fall!
Bakad potatis, tzatziki, wokad zucchini, rödlök och paprika, babyspenat.
Såg till att äta ordentlig lunch, innan vi skulle äta sushi.. Men det var faktiskt
inte så läskigt som jag trodde att det skulle vara! Inte det bästa jag ätit heller
å andra sidan, men det gick an. Ska prova fler gånger, de säger att man blir
frälst först efter andra eller tredje gången så det är väl bara att gå på nästa rond!

Nyinköpt till lägenheten!



Until then I'll hide in my bedroom

Har precis kommit hem efter en timmes spinningpass och ligger nu i sängen och värmer mig under täcket. Stefan har börjat laga mat och jag ska snart ner och hjälpa till! Dags för en riktig mysfredag med god mat och mys i soffan<3


Loved ones

Ojoj, vad trött jag är. Sitter och kikar på Gossip Girl i sängen, medan Stefan sitter där nere och grejar. Ska snart sätta på lite böner och göra creme freaiche-röra till. Mm, mums!
Har ju glömt berätta att det gick bra på första tentan. Jag fick Godkänt, så det var himla skönt! Ska ändå göra om den i maj någon gång för att försöka mig på ett VG, men det tar vi då. Andra tentan närmar sig nu i Phonetik, som både är svårt och tråkigt! Men ska sitta med detta i helgen ordentligt och göra mitt absolut bästa för att få den avklarad. Vill inte behöva göra om denna om ett par månader när man inte använder det! Klarar jag den här tentan så slutar nämligen phonetiken, det var bara en liten del utav kursen. Som sagt, vore skönt att ha det avklarat!
Något som däremot är roligare än phonetiken är writing. Skriver på en uppsats just nu som handlar om etanol som ett alternativ till bensin och diesel. Så mycket roligare! Skrev den förra veckan, fick feedback på lektionen av klasskompisarna och nu imorgon ska vi få feedback av Anita. Det dröjer sedan ytterligare två veckors finslipande innan vi ska lämna in den. Det är riktigt roligt, speciellt när man får kämpa med själva språket och inte innehållet som redan är färdigt. Sedan har vi också både brittisk och amerikansk kultur, som också är väldigt intressanta! Speciellt den amerikanska, eftersom det är jag så fruktansvärt dålig på.. Skulle nog skriva någon uppsats i de ämnena också tror jag, det ser jag fram emot!

Har lite hemlängtan idag också.
Simones fel, helt säkert. Och Jacobs, som ringde förut.
Och mammas för jag har inte pratat med henne på så länge.
Hm, får be Stefan krama om mig extra hårt innan
vi går och lägger oss så känns det nog bättre.
Sov så gott hemma i Sverige nu, saknar er.

I've gotta feeling..

Hola!
Simone åkte precis hem, var så mysigt att ha henne här! Men förhoppningsvis så kommer hon snart igen:)
Igårkväll var det full fart från början till slut med både Sex on the Beach, Moscow Mio och Wu Wu, helt okej att ha med en bartender på förfesten!!

It's just some flickery, made up scenery

Gissa vad som göms här inunder...
Jajjemän, för idag har det bakats bröd! :)





Nothing to loose but everything to gain

Söndag. Igen! Veckorna går så snabbt, tiden flyger verkligen. Har på morgonen varit ute på en joggingrunda och nu är det snart dags att sticka näsan i böckerna igen.. Men först ska det bokas biljetter! David Guetta i maj och nu kikar vi även på Black Eyed Peace, Rihanna, Katy Perry och Swedish House Maffia. Här ska ses konsert!
Denna helg för övrigt:
Fredag
Skola, träning och sedan middag här hemma innan vi gick ut. Var tidiga hem dock, var såpass trött efter träningen så sängen lockade lite för mycket.
Lördag
Sov läänge först och främst! Bar sedan av till Pret där vi satt och pluggade i stort sett hela dagen. Kvällen avslutades med två filmer och god mat!
Söndag
Som sagt så har vi inte kommit så långt än, men pluggas ska det göras och ikväll ska vi åka hem till en kompis ochlaga mat. Blir nog mysigt:)

My life your entertainment

Hallå i stugan! Har precis gjort klart Phonetiken och nu ska jag sätta mig och råplugga uppsats.. Förkylning som inte vill gå över, men nu sitter jag med min andra kopp te för morgonen, så nu ska den bort!



I put my hands up in the air sometime

Singing eeeooo, baby leeeets go
Utgång igår, återigen mycket dansande! Görkul kväll, även om jag var lite seg igång här hemma innan Stefan lyckades tagga till mig. Idag har det däremot pluggats. Var ganska tröttert där ett tag, men lite mat i magen och en powernap senare, så gick det som en dans! Skrivits uppsats så det står härliga till, nu är vi på gång. Ska alldeles strax börja göra iordning här hemma, ikväll kommer Kalle, Sara och Madde hit en sväng för att laga tacos och kika film! Börjar först ett imorgon, så det blir ett ordentligt morgonpass med pluggandet.
Simone ringde förut och gissa vem som får besök från London nästa vecka------ :D

RSS 2.0