Bokad, bokad, bokad

Jodå, för nu var resan bokad! Från den 7 maj till den 29 så befinner jag mig i USA! Så jävla kul, Oregon med Portland och Ashland vidare till Kalifornien med San Fransisco, Los Angeles, San Diego och mycket mycket mer.... Iiiihhh!



Let's get it started in here

Fixa, fixa, fixa denna dag., Har än så länge lyckats fixa med ICA-kortet, kollat CSN och skrivit klart en kontaktannons till Qulisen. Känns helt ok! Senare idag ska jag och Stefan in på Resia och kika vad de har för priser att erbjuda på flygbiljetter to the US:)
Dagens frukost blev
- Grönt lavendelte
- Blåbärssmoothie
- Knäckebröd med gurka och ost
- Löskokt ägg
Blåbärssmoothie
- Fil
- Banan
- Blåbär eller hallon
- Havregryn
- Linfrön

You're my dirty little secret

Snart vart det dags för jobb med goaste Jonna:) Idag har jag hunnit vara på morgonpromenix, träna spinning och core, städa rummet och fått iordning på diverse papper.. Känns väldans bra faktiskt!
I helgen blev det väldigt lugnt till att börja med på lördagen innan vi åkte iväg till Stefans släktingar som har kontakt med hans amerikanska släktingar.. Så nu är planeringen i full gång, kan knappt vänta tills vi har allt bokat och klart!
Söndagen blev desto mer effektiv med planering (!), zumba och resturangbesök med hela klanen Svensson i Skövde., Väldigt bra kväll med väldigt god mat och väldigt gott sällskap:)


Take a bottle shake it up, break the bubble break it up

Gårdagen var minst sagt fullspäckad! Var uppe tidigt, morgonspinning kl. 6 och sedan en timmes yoga. Åkte sedan hem en sväng till Birgitta för att ta mig en närmare titt på Qulans eventuella semesterort nu till sommaren.. Såg jättemysigt ut, där kommer han ha det gott:) Nu ska vi bara hitta en liten kompis också.. Men vi har ju ett tag på oss som tur är.
Sedan vart det till att börja jobba redan halv två då det var kort om folk, hemma vid halv tio och när klockan slog tio intog jag och tjejerna Bowlingbaren med öl, drinkar, massa prat och dans:) I natten blev det även en sväng till Stadt där jag träffade pojkvän och mysigaste folken, bl.a. lille kusin, tjejerna från gymnasiet och grabbarna grus. En helt fantastisk kväll som jag gärna gör om snart igen!
En lika bra kväll som igår, men vi lägger till sommar, sol och semester..
Då snackar vi!

Nothing but my darling

Denna morgon började klockan fem med powersmoothie, timmen senare befann man sig på gymet och nu har man precis hunnit äta frukost. Bra start på en bra dag!
Lyxade till det lite idag med färskpressad apelsinjuice..

Don't go breaking my heart

The Hills och en kopp kaffe till en mätt och trött Malin.. Har varit ute och ridet långtur på min lille Qulis och vi hade en så mysig dag.
Sol och snö, I love it!
I helgen så vart det jobb som sagt, men på lördagen så hade vi myskväll med tacos och film hemma hos Stefan och på söndagskvällen blev det spinningpass på Sirius. Nu är det ny vecka med nya tag och stora planer inför nästa helg..

I'm not here for your entertainment

Fredag! Fredag! Fredag!
Har bara varit hemma idag och grejat lite hit och dit och dessutom så har jag lyckats prova mammans nya Zumba-CD. Så sjukt svårt, men ändå riktigt kul! Är glad att jag provade hemma innan jag gav mig iväg på ett av Sirius Zumbapass för nu vet jag att träning verkligen lär behövas innan jag sätter min fot där..
Ikväll bär det av till Lina o Jacob för lite välbehövligt fredagsmys innan det blir jobb resten av helgen:)

Äntligen Äntligen Äntligen

Då har man äntligen fått svar.. Jobbet på Jula är mitt! Allt kämpande och all ångest över att inte veta hur det blir fram och tillbaka är äntligen över. Nu har jag jobbet och det är bara mitt. Jag är så jäkla lycklig, nu satsar vi gärnet!

Californiacation

Frukost i sängen framför OC. That's all that's needed to make a girl happy♥
Har jag sagt att jag och Stefan kollar på en resa till USA föresten? Börja i Portland, Oregon och sedan bila ner längs kusten och besöka flertalet städer för att sedan avsluta i Los Angeles.. Vore så fantastiskt!

I'm a real wild child

Började tisdagen med en välförtjänt sovmorgon innan det var dags att ge sig ut i kylan för en ridtur med Josse.. Det var inte igår! Var mysigt att träffa henne igen, det är verkligen guld värt med människor som man inte träffar på hur länge som helst (läs: hennes student!) men det känns som om det vore igår. Pratade om allt mellan himmel och jord och hade helt enkelt en kanonbra förmiddag till häst:)

Okej, det var inte bara klädfynd som investerades i igår... Kunde verkligen inte låta
bli att köpa dessa koppar som jag gått o kikat på i evigheter! Och nu är de mina.
Ska vänta med att använda dem tills jag flyttar hemifrån, men var ju tvungen att
inviga dem i alla fall!





Fyndat

Åh, vad det kan vara roligt med rea ibland... Vero Moda, Cashing!

Transparent tröja; 47kr
Tröja m ormprint; 108kr
Grå halsduk; 54kr
Pälsvantar; 39kr


För kärlekens skull

Nu ni, har man satt igång ordentligt.. Kl. 5.oo ringde klockan imorse och vid sex stod man i gymet med Amanda o svettades! Så gött att ha det gjort för resten av dagen ska nämligen bli lika produktiv.. Ska nu betala lite fakturor, kolla upp ett o annat runt omkring franskan som eventuellt ska läsas, kolla igenom vad som är kvar att göras i psykologin, osv. Sen är det dags för lunch på Henrys med mormor min och där blir man troligtvis kvar ett tag med de böcker som ska läsas ut i psykologin..

De fina blommorna som jag fick i lördags av Palmis, Jonna o Johan:)

 

 


She's just a small town girl, livin' in a lonely world

Riktigt myskväll med 3-rätters med de bästa igår..
Förrätt
Toast med tomater, basilika, vitlök, salt och olivolja
Varmrätt
Fläskytterfile stoppad med fetaost och soltorkade tomater, inbunden i bacon
Potatisgratäng, sallad och bea
Efterrätt
Hallon, blåbär, björnbär, kiwi, banan, mm, med vit choklad i ugnen













You should know that you're fuckin' with a son of a bitch

Fredagkväll och imorgon är det helg! Eller, om cirkus tre och en halv timme rättare sagt(; Är smått sugen på att gå ut ikväll, får väl se hur det bliver..


I will love you, always

Hade en supermysig dag igår med min lille sjukling, såg lite film och bara hade det gott hela dagen innan det var dags för jobb med Jonna, underbart att få se henne igen! Idag har jag hunnit vara iväg med hundarna på morgonpromenad och ätit frukost, sen är det dags för simning med syrran och ikväll är det mer jobb!
Bakades sconesfrukost till älsklingen igår, första gången sedan England!
Provade ett recept som bytt ut allt smör mot creme fraich och olivolja,
nyttigare men inte alls samma sak.. Nästa gång får vi behålla smöret
och byta vetemjölet mot råg- och grahamsmjöl så hoppas vi att det blir bättre:)




We will never be hunted

Ah, den härliga efter-träning-känslan börjar infinna sig! Kändes grymt i gymmet idag, stark som en oxe nu efter skidveckan i Alperna(; Ikväll är det jobb som gäller, får hoppas man inte glömt av alltför mycket nu efter ledigheten. Sedan ska jag hem till min lilla sjukling i Härjevad och mysa med lite film och grejer. Imorgon är det däremot plugg som står på schemat, dags att ta tag i saker och ting igen.. Lite ångest, men bara te att sätta igång!

Touch down in the land of the delta blue, in the middle of the pouring rain

Hade mysigaste eftermiddagen igår med mamma, moster och syster på Skövdes badhus relaxavdelning.. Helt underbart med ved-, ång-, och stenbastu, aufguss, hamamsten, utomhus- och inhomhuspool, you name it! Fantastiskt, precis vad jag behövde:) Riktigt bra start på 2012, ska verkligen fortsätta med dessa "just-cause-your-worth-it-dagarna", speciellt som igår ingen särskild dag utan bara för att det var gött, Love it
Nu är det däremot dags för hårdare tag, ska hämta Amanda vid nio och sedan ska vi köra stenhårt i gymmet!

Salbaach 2012

Här kommer ett litet smakprov av det som upplevts den senaste veckan:)

New Years' Resolution 2012

Klassikerna
.. bli hälsosammare ..
.. bli bättre på ekonomi ..
Förbättra efter 2011
.. koncentrera mig på att njuta av goa vänners sällskap ..
.. inte ta på mig för mycket att göra ..
.. njuta mer av att bara få vara ..
Fortsätta med sen 2011
.. våga mycket och känna mig säker på att jag klarar av saker ..
.. försöka besöka minst ett till nytt land innan 2013 ..

Country road, take me home to the place I belong

Underbar vecka i Salbaach med massa skidåkning, förjävliga off-pister, fantastiska pister, otroliga utsikter, massa god mat (framförallt gulaschsoppan), nya goa vänner från Skåneland, vansinniga danskar, engelsk-vägrande tyskar, alla väderlekar man kan tänka sig, härliga guider, UnderBar och Europas bästa after-ski - Hinterhaugen Alm! Pretty much AWESOME! Bilder kommer strax, så länge får ni nöja er med denna
Did I forget to mention the amazing view?
You can see for yourselves..




RSS 2.0