You had my heart inside your hand and you played it to the beat

Då var det dags för träningspass på Friskis med mamsen!
Laddar upp med hallon/blåbärssmoothie:)




When summer turns to fall

Jaha, då var det dags. Sommaren är officiellt över. Idag startade höstterminen och även om man kanske kan få ett par sena sommarkvällar till så är det faktiskt höst. Känns både bra och dåligt får jag lov att säga. Bra för att jag gillar hösten. Gillar att komma igång med nya saker som ofta kommer ihop med nya seasons. Samtidigt är det inte okej. Jag är inte klar med min sommar än! Är så sugen på att åka på en sista-minuten och få mig en riktig soldos innan jag accepterar höstmörkret. Får väl se hur det går med det, men man kan ju alltid hoppas:)

Idag börjar psykologikursen jag ska läsa nu i höst för övrigt. Ser riktigt fram emot den, ska sätta mig och se över vad som behöver göras. Bara så typiskt att min dator ska packa ihop just nu. Måste åka och lämna in my presious och hoppas, hoppas, hoppas att den går att fixa till. Annars har vi en riktigt ledsen Malin.

And what about this week-end? Jo, vi började fredagen med att jobba sista dagen på Jula. Känns skittråkigt rent ut sagt. Har inte fått något besked på om det blir fortsättning eller inte och det känns väl sådär. Menmen, bara att hoppas på det bästa! Fredagskvällen blev sedan ett besök hos mr. Törnqvist o ms. Unosson. Trevlig kväll som blev ganska tidig ändå då en trött Malin behövde krypa till kojs. Lördagen blev mer fartfylld med början ute hos Jonna och avslutning på Husaren i Skövde med massor av dans. Vi fortsatte sedan dansandet igårkvälll då vår buggkurs drog igång! Jag, Stefan, Jacob o Lina körde jäkel igår på dansgolvet och det var så sjukt kul. Nu jäklar ska här buggas i höst!



Vi börjar första pluggdagen med en ordentlig frukost!



Killing me softly

Nu jädrar har den här damen tagit tag i sitt liv. Från och med idag så ska hon träna gärnet fram till nyår då man ska vara såpass vältränad! Började nya livet med ett skivstång/spinning-pass med mamma på Friskis idag. Närmare två timmars svett och blodsmak, men nu mår man. Älska efter-träning-känslan! Nu blir det en kopp med grönt te och sedan bingen för nu är jag trött.

And it was your heart on the line, I really fucked it up this time

Lovely week-ends must come an end and so does this one. Har haft en lugn helg med mycket mys med pojkvännen, lite umgänge i Axvall, solande och fixande. Har bl.a. lyckats städa rummet, skicka över pengar, registrera mig vid Lnu, ansöka om studielån och kolla upp vaccinationstid till Qulan. Lyckad helg och nu ser vi fram emot sista arbetsveckan för den här sommaren. Mina tio veckors sommarjobb har gått bra snabbt, men nu är det snart slut och då börjar istället psykologikursen jag ska läsa (redan nästa vecka!). As they say, TIME FLIES!

She's a good girl, crazy 'bout Elvis

Fredag och det är underbart! Taggar inför en lat kväll hemma hos pojkvännen, film o pizza hur bra? Superbra helt enkelt:) Behöver en riktigt segarekväll så det passar mig utmärkt.

And my friends are gonna be there too, I'm going highway to hell

What to say about last night? Galen. Kort och gott.
Har varit på Stadt och ätit planka med far, Hanna, Måns, mormor o Bobbo. Otroligt gött. Mer planka säger jag bara, ätits alldeles för lite! Sedan kom älskade Jacob hem till mig. Behövde få mig en dos av bästa vännen, nu får han fan ta och stanna hemma hädanefter.
Sängen min är tom utan dig här bredvid

I don't care if the whole club is dead, 'cause the party's in my head

Åh, härliga ledighet denna måndag. Så gött! Just nu sitter jag på 3B och försöker få ordning på förberedelserna inför psykologi-kursen startar. Kommer bli grymt kul, jag är så taggad! Har lyckats få tag på ett par böcker, men långt ifrån alla, så sökandet fortsätter..
Ikväll är det dags för Måndax, blir min första (och den sista) riktigt Måndax denna sommaren. Den andra var inte riktigt riktigt eftersom jag jobbade dagen efter så kunde inte köra fullt ut + att kvällen var aningen kaos redan från början. Men ikväll ska det drickas öl och det ska bli en förbannat bra kväll har jag bestämt mig för:) See you i dimman!
KLACKARNA I TAKET OCH ALL IN!




Yeah, you shook me all night long

Söndag igen. Mycket inlägg på söndagar nu. Men det är då jag har inspiration. Efter o ha vart ute på ett eller annat varenda helg sedan vi kom hem, utom typ tredje helgen då jag faktiskt tog det lugnt, så blir det helt enkelt då man lever. Mina bra vardagar är jobb, träning och kompisars underbara sällskap. Mina sämre vardagar är jobb, jobb och jobb. Men mina helger däremot. Helt fucking unbelievable and I love 'em!
Denna helgen bjöd på utflyttningsfest hos Louise i partytält med supergod mat, gött väder och sköna människor på fredagen. Lördag bjöd på liknande men ute i Axvall hos Jonna med Johan och Jonnas crew. Riktigt kul med nya människor, mer sånt! Och mer Jonna också, mycket mer Jonna.
Imorgon är det Måndax som gäller med räkfrossa as starter.
Palmis kommer hem imorgon,
Jacob kommer hem på tisdag.
Can't wait!

Say goodnight and go

Nu ligger jag ihopkrupen i sängen och har min älskling i telefon efter att ha avrundat kvällen med en kopp te.. Imorgon är det fredag och jag är glad!

Min igår Min idag Min imorgon


It's not a crime that you are here tonight, it's not somebody who has seen the light

Sitter i min säng, är trött som skam denna kväll. Lyssnar på Jeff Buckley, Keith Urban, John Mayer, Rob Pattinson. My boys. Funderar på hösten. Vad kommer hända? Vad kommer jag få uppleva? Just nu känner jag mig positiv, det kommer bli grymt. Jag ska ta tag i alla de där sakerna jag känner att jag vill göra för min skull innan det är dags att sätta sig ner i skolböckerna på riktigt. Jag vill hinna med mycket denna hösten.
Igår firade jag och min Stefan tre år tillsammans. Det känns verkligen otroligt. Hur fort går inte tiden egentligen? Helt sjukt. Vi firade med supergod mat och en flaska vin på Italia. Väldigt mysig kväll i ett regnigt Lidköping♥

And I don't believe it's true anymore, anymore

Bara för att man är lätt bakis så betyder ju inte det att man måste flöta med pizza. Livet är fantastiskt när det finns rester kvar efter päronens matlagning kvällen innan.. Kockarna Blanck/Karlsson have done it again!


Oh damn! What is it dog? I fortgot it's mothers day. Didn't get a gift for her? Other plans got in the way..

Hallå regniga, regniga söndag! Tur för dig att det är dagen efter, annars hade vi haft ett problem. Har precis sagt hejdå till pojkvän som ska åka iväg och se på fotboll med lillebror och även till Lina o Jacob som ska till Cypern inatt. As. Nu ligger jag i min underbara säng och tittar på The Hills. Blir kär i allt Lauren har på sig, jealuous på Audrinas ben och bakdel, stör mig jävel på mr. Pratt. Som vanligt helt enkelt. Gud, jag är stört beroende. Älskade fly-iväg-en-sväng-från-verkligheten-serie.
Den här veckan har varit så bra. Älskar mitt jobb och mina arbetskamrater. Vill inte sluta nu. En vecka kvar på sommarjobbet. Klart man ska sluta när man trivs som bäst.. Men hoppas på fortsättning. Jättemycket!
Helgen har varit underbar också föresten. Fredag betydde Café o Bar med goda vänner och lördag kräftskiva at Jonases. Hade förbannat kul, saknade min Jacob under gårdagens ståhej dock. Men skoj hade vi och mer skoj ska vi ha, planerandet inför nästa helg och måndag går skrämmande bra. Love it!
Underbara sommarkvällar, underbara människor♥





För vad jag än tar på mig är jag ändå för kort och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Underbara Melissa Horn! Har spelats på jobbet idag. Var fruktansvärt mycket att göra på förmiddagen, en liten förkylning på det och sedan var man helt slut. Men som tur är har man så goa arbetskollegor så det gick himla bra ändå. Är trött nu också, jätteseg faktiskt. Ska nog gå och lägga mig istället för att sitta här och tycka synd om mig själv. Tur ändå att man har underbara Erah bredvid sig i sängen, då känns genast allt mycket bättre♥


RSS 2.0