Time to pack the bags, 'cause here we go again, it's time for our next adventure

Inte mycket till uppdatering under julhelgen, men den har spenderats på bästa tänkbara sätt med pojkvän, familj och vänner. Julafton började med jobb men avslutades med paket och julmat med familjen och på Juldagen fick jag träffa alla mina fina underbara vänner. Fick ett riktigt sug efter sommaren nu, då de alla kommer hem igen!
Mellandagarna har istället bestått av massor med jobb. Gött med cash, men har lite brådis nu när det gäller packningen inför Alperna. Har dock kommit igång ordenligt och det är bara ett par saker kvar som behöver fixas - awesome! Åh, kan knappt fatta att vi åker snart.. Ska bli så spännande och kul, så det är sjukt! Igår var jag dessutom inne och köpte ny skidjacka, grymt nöjd:)
Nej, nu ska det fortsätta stökas och imorgon bär det av till Björkö för nyårsfirande.. Can't wait!

Christmas is a time when family and friends should come together.. And that's exactly how I plan to spend the holidays

Mm, äntligen börjar allt bli klart.. Stefans julklapp är fixad och klar och han kommer snart hit för lite julmys. Vår egna lilla tradition. Längtar efter min pojk!
En julklapp är kvar att fixa inför imorgon, men annars så är jag färdig. Nu ska här bara njutas ikväll, äta tomtegröt, provsmaka julskinkan, dricka min och Bobbos glögg som vi gjorde häromdagen och bara älska att det är den 23 december, dan före dopparedan och att allt känns så underbart bra. Om vi inte hörs imorgon så vill jag bara önska er alla
En Riktigt God Jul♥

I made it, I made it, I made it

Första VG:et i psykologikursen dök upp när jag minst anade det.. Den absolut svåraste delkursen är precis avslutad och på hemtentan blev det VG, helt sjukt! Jag är så himla glad, stolt, nöjd och ah allt känns bara så bra! Nu kan julen få börja på riktigt.

He knows if you've been bad or good, so be good for goodness sake

Julstämningen börjar äntligen komma igång på riktigt. Igår var vi i Hällekis med familjen och åt julbord, sedan åkte kusinerna Wiklund/ Karlsson med hem till Råda och kikade på Grinchen och åt massa julgodis.. Och inatt kom det lite snö igen -  så himla fint! Även om det inte var mycket så älskar jag det. Verkligen.
Idag har det varit tentaplugg hela dagen, men det har gått superbra faktiskt hoppas kunna bli klar redan imorgon! Mycket tack vare att älsklingen varit här och peppat♥ Tentan ska vara inne senast på tisdag så på onsdag ska jag raketstarta julmyset! Då blir det julshopping, julbak, julstädning och allt däremellan! Kommer bli så himla mysigt. För att inte tala om julen. Åh, jag längtar efter dagen-före-doppare dagen som är min och Stefans jultradition att byta lite julklappar och bara ha det gott. Julafton med hela underbara släkten. Juldagen då jag får träffa alla mina bortresta vänner igen. Annandagen då vi ska åka skridskor med Jonna och Palmis. Sedan är det bara ett par dagar kvar innan nyår med Joel och Bella och sedan åker vi till Alperna.. Jag längtar något så kopiöst!

Hey little girl, is your daddy home, has gone away and left you all alone

Ah, Brucan och jag kommer riktigt bra överns för tillfället! Kommer även mycket bra överens med hemtentan, första delen kommer bli så grym. Andra delen är en annan historia, men jaja det tar vi då..
Snart, snart, snart ska jag åka och klippa mig och färga håret! Ska bli så gött o få det uppfräschat innan jul, juldagen, nyår och Alperna:)

Sötaste äggkopparna

Åh, jag och mamma fick våra paket från Världsnaturfonden häromdagen... Älskar äggkopparna!
Efter en timmes morgonpromenix och frukost - Plugg!


You make me feel so beautiful

Åh, dåliga dåliga uppdatering! Men antar att det inte bara är jag som hat sjukt mycket att göra nu i december:) Jobbar, pluggar, försöker komma på fiffiga julklappar och försöker att njuta så mycket jag bara kan av att det snart är jul!

Har idag jobbat heldag på JulaClub och börjar äntligen känna att jag börjar få kläm på allt vad soliditet o likviditet heter o betyder inom kredithanteringen. Bara att kämpa på o keep it up:)
Nu har jag precis vart och kört ett muskelpass på Sirius dessutom så idag har man varit produktiv!
Hoppas ni njuter av juletiden fina ni, Kramar


No, I'm not saying I'm sorry

Mysigaste morgonen hos min lille Qulis idag. Det var frost ute o så himla fint! Blev bara trav o skritt, men det gjorde mig inget, var så underbart att få vara ute med min grabb i det fina vädret.

Igår var min mormor här hemma o lagade julgodis med mig.. Hon är bara bäst! Tryffel, mozartskulor, fudge och bondkakor blev det, mumma! Så nu används denna kombo för att komma igång med studierna innan det blir jobb med Jonna ikväll:)



Första december

Idag är det första december och dagen började så bra! Vaknade av att mamma smög in i rummet och sa att årets julkalender snart skulle börja. Vi hade tända ljus, jag drack mitt Julmys-te och julkalandern var förvånansvärt bra. Bra skådespelare, mysig miljö och verkade faktiskt innehålla lite av den klassiska julkalenderskänslan till skillnad från tidigare år. Så, hur kan den här dagen bli annat än bra? Jag vet inte om det är vädret, min förkylning som återigen bara blir värre eller det faktum att jag ska spendera min första lediga helg på en månad, utan Stefan. Jag känner mig totalt oinspererad och otaggad på allt vad plugg, helg och fest heter. Skulle först gå ut på fredagen med kusinen, men det ställde jag in för jag trodde att julfesten på jobbet var då. Sedan visade det sig att den är på lördagen, problemet är bara att jag tackade nej till den tidigare då jag trodde att vi skulle komma iväg till Tyskland och nu vet jag inte hur jag ska göra på varken fredag eller lördagen. Känner för att vara hemma, känner för att gå ut. Jag vill och jag vill inte. Beslutsångest. Men ikväll ska jag jobba med Jonna i alla fall, då kommer det säkerligen kännas bättre och jag hoppas att denna första december i alla fall kan sluta lika bra som den börjat.

RSS 2.0