You ain't worth it. So they say. I just have to realize it myself. So here I go.

Ja avskyr att känna mig dum för att ja känner på ett visst sätt.. Fyfan, va arg ja kan bli på folk som bara helt enkelt inte bryr sig! Det känns som om all den jävla tid man lagt ner på dem människorna e totalt jävla bortkastad. Kan inte sluta tänka på alla de där gångerna då man ställt upp o verkligen gjort allt för att hjälpa o finnas där för  den där personen. Ja e så jävla less på människor som tror att man kan behandla sina vänner hur som helst o sen inte ha en aaning om va han eller hon har gjort för fel. Man ska behandla andra som man själv vill bli behandlad. Det e visst ett ordspråk som inte e känt i lidköping. Man tror att man vet vart man har vissa personer, men se bara hur jävla fel man kan ha.
Fuck, ibland blir man så jävla besviken..
Ny dag imorgon, då tar vi nya tag..


Lördag!

Började segt denna dag med o läsa igenom mina anteckningar i biologin innan ja kom iväg te stallet vid ett-tiden.. Hade tänkt o rida ut tidigt idag, men när man vaknar av att det smattrar på fönstrena så kan man ju ta o lägga ner de planerna.. Menmen, kom ut iaf o Qulan va jätteduktig som vanligt:)

Hade en mysig fredag igår! Efter skolan köpte vi som sagt kina-mat o sedan hjälpte ja stefan o packa lite inför fjällen-resan. Åkte sedan in te stan gick en snabbis på bok-rean innan ja vinkade av min älskling:)
På kvällen blev det tv-tittande, pizza, godis o 'girlstalk' på hög nivå! Blev en mysig kväll med båda systrarna c-sson(;

Ikväll ska vi åka o äta på Håkans gårdspub med stallmänniskorna! Blir nog kul, ska försöka ta lite roliga bilder som ja kan lägga upp imorgon!


Hittade två nya böcker på bok-rean igår, en skräckroman och en
present till pappsen som fyller år imorgon!



Friday!

Va i skolan för o presentera svenskan idag, men trååkigt nog så va det ingen som va klar med den så det blir framflyttat två veckor.. TRÅKIGT! Då kanske ja kan göra den lite bättre dessutom o få ett någorlunda betyg på det iaf(:

Nu ska ja alldeles strax hem till älsklingen för o pigga upp honom lite. Han har blivet så förkyld så det e osäkert om han kommer iväg te Vasaloppet ikväll:( Men ja ska åka o köpa lite kinamat te min pojk så kanske han känner sig lite bättre!
Ikväll blire mys med Fian med film o pizza! Första gången på länge vi ska umgås utan alkohol, bortsett från fika då(; Blir nog mysigt, men nu måste ja iväg o hämta maten!
Hejsvejs så länge!!



Klart!

Jaaa, ja e i stort sett klar med svenskan.. Fyfan va bra det känns:D
Ser inte ut o bli någon ridning för elisabeth idag för övrigt:( Snöar som helsicke utanför mitt fönster just nu + att mami o papi e sjuka, så om ja åker så får ja åka själv o det vågar ja nog inte göra i detta vädret.. Så därför blire kanske bandy med stefan senare ikväll!

Fian hade lagt upp bilder från igår, här kommer en goding(;




Min Morgon..





+



+



+



=

En riktigt bra morogn:)







Kul igår!

Blev en mysig onsdagskväll med tjejorna:) Är som vanligt uppe med tuppen en sådan här morgon, men tänkte att ja iaf skulle försöka dra mig till åtta.. Urrs, ja är så dålig på att vara bakfull:P

Idag är det SVENSKA som står högst upp på schemat.. Sedan blire också lite mys med älsklingen o hoppträning för elisabeth ikväll!




Snart dags o börja göra sig iordning inför kvällen..

Men först laddar vi upp med gänget! Man kan ju inte annat än älska dem(;



Va inne o kika på skolans hemsida o såg att vi har lektioner på fredag.. Alltså, vi har svenska redovinsningen. Bahaa, har inte kommit igång med skiten än, men jaja vi kör på! Är ju ledig imorgon o sedan är inte lektionen förrän vid 11.40, så då kan man ju köra på lite där också:) Det löööser sig, nu är det dags för lite taggande inför kvällen istället! Tänkte försöka få till lite lockar med plattången idag, men vi för väl se hur det slutar:P
Ha en fin onsdagskväll iaf allesammans!



Påväg te staden!

Nu ska Fian snart komma o hämta upp mig så ska vi dra oss ner te stan för o leta födelsedagspresent:)

Va ute o red på Qulisen förut, så kom älsklingen ner o tog lite kort<3










JA ÄLSKAR SNÖN!

Jaa, ja har nog glömt att nämna denna lilla underbara faktor att denna vackra snön lett till att vi har vart lediga måndag o tisdag.. Och nu fick ja även reda på att vi är lediga imorgon också:D Så då stryker vi biologiprovet denna veckan o skjuter fram det till måndag:D Jaop, ja gillart!!!

Det går seegt..

Ohjaa, här vart det inge vidare tempo.. Urrsans va trök!

Sofia ringde just, blir fest imorgon för elin som fyller 19:) Blir nog riktigt roligt! Det tråkiga är bara att de andra är lediga på torsdag, medans en annan ska upp kl 8.00 o ha psykologi.. Men som fian sa;
-Vi är ju studenter! Att ha kommit bakfull till skolan EN enda gång är alldeles för dåligt! Dags att stepp it up!
Och ja kan ju inte annat än o hålla med(;


Helle blir stor tös imorgon!


Plugg, plugg, plugg ..

Japp, sitter nergrävd i biologiböckerna.. Inte så kul, men måste väl göras antar ja.. Blir roligare updatering imorgon när det här skiten e avslutad! Då borde ja förstås börja med svenskan o engelskan, men det får vi väl se hur det blir med det(;

Sängen!

Ska nog ta o gå o lägga mig snart, kröp just ner under täcket o ja tror inte att ja kommer upp härifrån(; Klockan är knappt tio, det är lördag kväll o malin ska snart sova. Japp, så är det o ikväll gillas det!

Natten på er!

Lyckats städa rummet!

Känns sååå gött med nystadat rum! Har plockat iordning, damsuget, dammat, putsat fönster, speglar, glasbord, osv. osv. Rett stolt över mig!
Pluggandet är inte lika framåtgående dock.. Tänkte över det hela o kände att ja skiter it! Japp, ja tar o skjuter på problemen, så blire ju gjort så mycket fortare! Sitter man dagen innan ett prov o ska börja plugga så går det ju mycket fortare än om man ska börja tröka med skiten nu? Så, inge plugg idag det får vänta tills imorgon! Nu blire istället film, har inte riktigt bestämt mig för vilken än, men den kommer säkerligen bli något romantiskt trams, nu när min älskling inte är hemma! Så kan ja spara actionfilmerna till honom(;








Totalt insnöade!

Ute blåser o snöar det som bara den! Så nu blire till o kura ihop sig under en filt o ta en riktig mysdag hemma med familjen. Stefan e tyvärr hemma, så får försöka överleva utan honom denna dag:( Kanske lättar på vädret lite senare o då är det ja som sätter mig bakom ratten o far till härjevad! Saknar ju min älskling..
Ska försöka få gjort lite biologi idag, så ja slipper sitta dagen innan provet o stressplugga, då blire ju aldrig någe bra. Men vi får väl se när ja kommer igång med det, just nu måste ja ju se iaf början på OS-sändningen med Kalla o Haag i rutan o sen börjar ju reprisen av Let's dance o jaa, ni hör ju. Kan bli svårt att få in något pluggande i mitt tajta schema;)

Gårkvällen blev himla kul tillslut! Började hos Josse med lite tacopaj o jättegod tårta:) Det hade hon gjort riktigt bra! Blev sedan en sväng till stadt o det va helt ok. Inte det mest folktätaste stället att befinna sig på en fredagskväll, men har man med sig sina goa vänner så kan det ju inte bli annat än bra å andra sidan!

Nej, nu är det dags för min andra kopp citronte för dagen o sedan ska ja försöka ta tag i mig själv denna ovädersdag!


Snöar än mer här idag! Vart ska det sluta?


It's a beutiful daay!

Tränade med Qulisen för Anna Hansson idag o killen va så duktig:) Gick jättebra både i galoppen o med skänkelvikningarna! Va himla roligt o Anna tyckte han va jätteduktig! Taggar som tusan inför den sjätte då det är tävling i skara!

Ikväll är det firandet av Josses 19-årsdag som står på schemat! Tror ja ska ta det ganska lugnt o kanske tom köra:) Vore rätt gött o få vakna upp imorgon pigg o fräsch.. Menmen, vi får se hur det blir! Just nu borde ja egentligen sätta igång med pluggandet, meeeen ja tror att ja lägger det på hyllan o tar smällen imorgon istället. Känner mig verkligen inte sugen på att sätta igång..

























Hittade Kate i en champagne-färgad klänning!

Och hon är ju varken brunette eller överdrivet solbrun.? Kanske kan gå ändå.. (;



































Balklänning!

Jajjemän! Hittade minsann en liten godbit när ja va inne o kikade med älskling idag:) Tycker att den sitter kanonfint! Nu e bara frågan vilken färg.. Champange eller turkos? (Den turkosa sitter inte alls som den andra, men det ska ändras om jag bestämmer mig för den, så den kommer sitta precis lika bra!)
Tycker champange är finare egentligen, men frågan e då om man verkligen ska ha den färgen när man är blond? På en brunette som är lite brunare i hyn tycker ja det är huuur fint som helst! Men på en blondin? Det är frågan.. Den turkosa tycker jag är lite väl 'skrikig' fast härlig ändå på något sätt.. Hahaa, ja verkligen inte lätt detta! Ska åka tillbaka med mamma på lördag, då ska vi även åka till ytterligare en butik o se vad de har att erbjuda.











Imorgon e det dags..

Folk har tjatat i veckor, ja MÅNADER om att de redan har köpt sina balklänningar.. O nu när även fian, min forna vapendragare i denna fråga, gett upp o beställt hem en klänning kände ja att det va dags o slå slag i saken. Så imorgon - Skövde med stefan på balklänningsmission! Känner mig inte jättetagg just nu, men hinner väl förhoppningsvis komma. Låter säkerligen som världens tråkmåns, men grejen e att ja e jättesugen på att leta allt annat inför studenten! Ni vet utspringsklänningen, skor, smycken o alla de där sakerna! Men när det komma till att se mig själv i en balklänning.. Tjaaa, har väl svårt att se den bilden framför mig kan man väl säga!


Just nu ligger jag o mamman framför OS o kikar på damernas störtlopp. Har tänt ljus o även en varm go brasa, så oss går det verkligen ingen nöd på:)




Hämtat glasögon!

Japp, nu har ja fått ordning på glasögonen så nu ska man förhoppningsvis slippa den här förbannade huvudvärken!


Gillar inte riktigt att de e så mörka i färgen..
Men ajja, man kan väl inte få allt!




Första dagen på sportlovet!

Började med att ja åkte in för o beställa glasisarna, som förhoppningsvis skulle komma in imorgon eller på onsdag. Blev sedan ridning med Josse o Karraz o hestarna va så duktiga! Resten av dagen har vart väldans slapp, men har inte orkat med så mycket pga den här jobbiga huvudvärken:/ Går ju förhoppningsvis över då ja får mina glasögon, men just nu e det inge vidare..




Lycka är att vakna upp bredvid den man älskar... <3





Alla Hjärtans Dag

Idag är det den 14/2 - Alla Hjärtans Dag! :D


Min helg har vart ganska intensvis, därav den dåliga updateringen!
Fredag
Började med lite skola o träning med fia! På kvällen va johan, jakob, marcus o stefan här o kikade lite på film och syndade i chipsskålen!
Lördag
Blev först ridning med simone, ja red Karraz så fick hon rida Qulisen:) Gick jätte bra o vädret var kanon!
Bar sedan av te 'Stolpskottets Fotbollsturnering 2010'! Vi var inge vidare direkt, men hade himla kul! Jag och Palmstedt åkte sedan hem för att duscha och käka lite innan vi drog te bowlingen. Började med att det var vi och resten 60+, men som tur var rättade det till sig efter ett tag:P Avslutade kvällen med ett besök på torngrillen med kebab i pita.
Söndag
Vaknar upp med mina två galningar till kusiner hemma! Så nu sitter vi o kikar på Scooby Doo och mornar oss lite(; Blir ridning med mamman senare och ikväll ska jag umgås med min älskling med resturang- och biobesök!

Hoppas ni får en riktigt mysig dag nu allehopa och att ni väljer och spendera den med dem ni älskar:) Vare sig om ni firar med pojkvänner, vänner eller familj!


Fick en jättesöt spargris kanin, av mamma imorses, hon tycker jag
är så dålig på att hålla iordning på mina småpengar, men nu ska
jag försöka bättra mig!




Glasögonfia...

Jahapp, nu vart det dags o skaffa glasögon. Sådär kul, men som tur va så fanns det riktigt snygga i pilotstuket! Tror ja har bestämt mig för ett par rayban i silver, men urrs det e bra ovant o gå runt i glasögon vill ja lova! Jaja, e väl bara o vänja sig ska börja ha det både när ja ser på tv, sitter vid datan o när ja pluggar.. Typ hela tiden med andra ord:P Men huvudsaken var att ja slapp ha dem JÄMT, alltså när ja rider o tränar o så:)


Här e ett par gina tricot i silver,
de ja vill ha e lite större o lite mer 'pilotisar'



Tror ja hittat min 'utspringsklänning' !





Tycker den e så söt:D
349:- Bubbleroom



Håltimman har börjat..

Har haft psykologi nu på morgonen i tre timmar, PHU! Men ja o kajsa fick skrivet ett jäkla bra case så denna lektionen kändes riktigt värd! Nu har mitt hål på fyra timmar börjat, har precis kommit hem. Tänkte få in en promenad med zäta i solen, laga mat o även dela ut ytterligare ett par cv:n. Såg att ja glömt ett par stället i stan som ja skulle kunna lämna till!

I övrigt e det en englskalektion, hoppträning o fotbollträning som gäller denna dag! Ska även försöka planera upp helgen. På fredagen ser det ut o bli lugnt, blir antingen ridning eller träning med fian, men inte så mycket mer. På lördagen ser det ut o bli ridning med simone o sedan fotbollscup:D Ska bli skitkul! Efteråt funderade vi på o dra på den bästa festblåsan o köra jävel, men vi får väl se hur möra o fina vi e efter o ha spelat hela dagen(; Söndag blire bandy o sedan bio o alla hjärtans-dag firande som sagt. O sedan mina vänner de det SPORTLOV! Ja gillart!


Alla hjärtans dag närmar sig!

På söndag e det alla hjärtans dag! Trodde att det va nästa söndag, så blev glatt överaskad att det e redan nu! E ju skönt med lov o va ledig dagen efter dessutom:)

Ja o stefan planerar att gå o äta på Italia o sen gå på bio! Passade ju så bra att filmen 'Valentines Day' har premiär på fredag! Den verkar såå bra! En riktigt kärleksdrabbelfilm med förutsägbart slut så man bara kan slappna av o njuta. Kommer säkert bli super!






Had the day off..

Ser ut o bli många lediga tisdagar framöver! Enda lektionen ja egentligen har är biologilabb, men läraren verkar inte tycka den e särskilt viktig o ja kan ju inte annat än o hålla med! Började morgonen med att älsklingen väckte mig vid åtta-tiden, upp för lite frukost o skjutsade in stefan te skolan. Zätan fick följa med i bilen o sen tog vi en 50mins promenad i den knähöga snön! Ja får erkänna att ja va rätt trött efteråt(; Väl hemma lagade ja lite mat bestående av kyckling, bönor, broccoli o sallad! Ojoj, va hon va duktig tänker ni nu o tjaa, det varade väl en sådär halvtimme för sedan smällde hon i sig lite glass o nyttigheterna var som ett minne blott!
Blev sedan skogstur med qulisen, som pölsa på så duktigt i snön! Väl hemma nyducshad o fräsh, däckade ja i sängen o sov i ungefär en timme.. Hahaa, dum idée trooor ni någon kommer ha svårt o sova ikväll? Öh, ja! Har precis kommit te härjevad o nu ligger även stefan o sussar... Hahaa, kommer bli intressant o se vem som lyckas somna först ikväll!

Imorgon blire träning med fian! Ser ja verkligen fram emot behöver verkligen komma igång ordentligt o träna nu!



You're my everything!

...

Hellu. Har haft en jättebra dag, med sovmorgon, promenad i snön o blev av med seminariet i historian.. Ändå så blir ja bara så less på't. Känner mig så sviken. Känns som om man inte räknas längre o det e så sjukt sårande. Har ju ändå umgåtts med de här människorna så länge o så mycket så man trodde ju att man betydde något iaf. Men nu har de ju ännu en gång lyckas bevisa motsatsen för detta. E så jävla less på sådana människor som bara helt plötsligt kan med o halvt säga upp kontakten. Just nu känner ja att studenten kan ta sig i arslet. Varför skulle ja vilja ta studenten med detta folket? Blää, ja skiter i alltihop o då slipper ja dessutom ha ångest inför balklänningstjosandet.

Bros before hose? In my ass.


Musikk


Sunday

Känner mig riktigt stolt just nu! Har precis gjort klart historian som ska vara klar tills imorgon o det känns så gött! Nu har jag inget mer i läxväg denna veckan.. Känns helt ok!
Medan ja gjorde historian gjorde jag en ny musiklista på spotify, kommer lite smakprov senare!

Idag återstår lite dressyrträning hos elisabeth med josse:) Känns som om det behövs o det e såå mycket roligare o träna när man e två, så det kommer nog bli kanon!


Saturday

Yesss, trodde det skulle bli lugnt o skönt i soffan ikväll för mig o stefan, men istället åker vi te skara o ser på 'snabba cash' med kim o co:) Blir nog kul, har hört att den ska va kanonbra! Kommer recension senare!


Va vaaansinnig när ja såg vad mamma hade packat med sig
te ålborg över helgen.. Att man aldrig kan få ha sina kläder ifred!




Gårkvällen !

Blev en riktig kanonkväll igår:) Hade så jävla kul med mina fina tjejer! E så glad att man har såna supergoa vänner o även om man träffar dem i skolan/stallet så får man inte glömma av o träffa dem såhär ibland också, för det e helt annat! Hahaa, blev galen kväll med mycket skratt o lite gråt;) Ska göras om!




Riktigt lyckad kväll med de allra bästa!!


Fredag - Parteytime!

Yess, o ja taggar som tusan inför kvällen! Kommer bli såå kul:D Vet inte hur ja ska göra med utgång än, men det löser sig vet ni vad! Ja tror inte ja dör om ja skulle hoppa det den här gången heller(;

Just nu sitter ja i skolan o letar efter ett par roliga förslag på drinkar. Tänkte göra något av en välkommsdrink te tjejerna när de kommer, men isf vill ja hitta något roligt recept först! Hittade ett ja tyckte lät hyffsat intressant:

Gråhns Piggelin

6 cl Vodka Pears
Festis Guanabana Pineapple
Pressad citron

Ta fram en shaker och fyll på med mycket is då denna är mycket viktig i denna drink. Häll på Vodkan och fyll upp med Festis Guanabana Pineapple. Pressa ut citronsaft och skaka ingridienserna. Häll upp allt i ett highball-glas och avnjut drinken iskall.
Tänkte även lägga till lite jordgubbar eller någon annan frukt:)

Jaja, vi får se hur kvällen slutar, nu e det iaf dags för svedish!





Snart dags för träning..

Jajjemän, blir fotbollsträning med grabbsen för hela slanten ikväll! Ska bli skitkul:)

Va i trollhättan idag för övrigt, kikade återigen på olika högskoleval. Fasen va svårt det e! Ja tror ju att ja vill läsa jurudik i göteborg, men när jag gick på mässan idag kom jag på att det kanske är affärsjurudik jag vill läsa.. Men om ja ska läsa det så blire te o åka te linköping o det känns ju inge vidare.. Det e långt hemifrån, ja kan ingenting om staden o dessutom så kan ja inte vara tillsammans med min älskling. Ja vet att alla säger att man inte ska bry sig om kärleken när det gäller sin egen framtid i form av utbildning osv, men ja kan ju inte räkna bort det heller! Så e det bara. Stefan skulle aldrig låta mig välja honom före en utbildning, men ja vet inte.. Trots vad alla säger, så känns det ju just nu som om vi kommer vara tillsammans för alltid. Låter säkert töntigt, fast å andra sidan va hände med 'du ska göra det ditt hjärta säger att du ska göra'? Gud va svårt det är.. Menmen, något annat jag kom underfund med när vi va på mässan var att ja nog vill prova på något annat än att studera ett tag, även om det så bara e under ett halvår!

Jaja, nu blev det mycket framtidssnack här, så för att återgå till nutiden så har ja ett mysigt tal i engelskan att skriva klart!
Ha det gott folket!


Allt snack om framtiden makes me go craaaaaaaazy !







Keep it real!

Yessss.. Idag har vart en slapp dag. Fast å andra sidan så har ja typ inget o göra! Ska sluta stressa upp mig så fort ja tar en lugn dag o försöka hitta något som ja borde göra! Om sanningen nu ska fram så har ja faktiskt inget o göra. Engelskan e klar, psykologin e klar o historian tänkte ja spara te helgen. Så varför känns det ändå som om ja borde göra något? Hm, kan vara för att man går sista året på natur o det Aldrig har vart så här lugnt.? Aldrig med stort A!?  Menmen, verkar som om det bara e te o vänja sig o tro mig, ja klagar inte!

Jaa, vad har denna slappardag bestått av då? Jo, ja började med att stiga upp o laga pannkakor te frukost te mig o stefan! Mumma.. Inte så nyttigt, men ack så gott! Har sedan gjort lite nytta (med betoning på lite) genom o skicka iväg mitt tal te min lärare för o höra va hon tyckte. Hon tyckte det va bra, så varför ändra på något? La oss sedan o kikade på film o nu ska vi strax börja laga lite mat. Blir ridning senare denna dag också, men annars som sagt Luuugnt(;





Partey med töserna på g(;

Jajjemän! På fredag kör vi här hemma i råda, ja e sååå taggad!! :D


Unumquemque ut ultimum vive diem..

Live each day is if it was you last!

Mer snö o mer ångest!

Fy tusan ja, nu börjar skolarbeten o hinna ikapp en,. E dags o dra igång typ NU, men ju närmare inlämningsdagarna ja kommer desto segare går det e ju! På onsdag ska ja ha ett case klart te psykologin o på torsda ska ja ha gjort ett tal i egnelskan o sen nästa vecka e det dags för historia o mer psykologi. Borde dessutom börja med högskoleprovet, som ja har försökt börja med i snart en månags tid.. Det e egentligen inte alls mycket, ifall man jämför med hur mycket vi hade i höstas men det gör det hela nästan värre! Ja e så knepig för e det mycket o göra, så blir allt gjort! Snabbt, enkelt o smidigt DONE! Men när det e lite o göra o dessutom bara smågrejer då blir det aldrig gjort! Ne, det e verkligen dags för skärpning på malin!


Imorgon e det träning som gäller. Missade ju i fredags pga av grovt missförstånd, men nu ska vi nog va på det klara båda två! Efter det ere fika med malin som gäller. På tal om fika, så kom ja precis ifrån ett sådant:P Hahaa, jaa.. Ja o fika, vi har något speciellt... Ne, men va o fika på 3B me simone iaf en snabbis o det va himla mysigt:) Planerade en veckodagsutgång dessutom denna veckan, men kom ju på att ja ska träna fotboll med grabbarna inför fotbollscupen som vi anmält oss te på torsdag:/.. Får se om vi kan flytta fram festandet en dag, för ja e jäävligt sugen:D

Nopes, dags för ett avsnitt the hills o sen sätta igång med lite skolarbete:)
So long folks!



RSS 2.0