Takin' one day at the time

Fullt ös var det ja, sanna mina ord. Men ikväll hoppar vi utgång och spenderar istället kvällen i pojkvännens sällskap med en lugn hemmakväll♥
Så vad har hänt sen sist. Jo, först och främst så har jag fått jobb! Börjar med en provanställning och en veckas upplärning för att sedan börja jobba varannan helg + på inringning. Kommer förhoppningsvis bli grymt! Inget nytt på studerafronten dock, får svar först 6 augusti om det blir något distansläsande, annars löser det sig förhoppningsvis på något annat sätt. Men eftersom jag står som femte reserv så hoppas jag på det bästa.
Och föresten.. Klockan 12.00, onsdag 1 augusti är det jag och Stefan som står i Göteborg med vår alldeles egna nyckel till vår alldeles egna lägenhet. Helt fantastiskt. 
And one last thing. På fredag. Smäller det.
 
 
 

Men ska jag falla, ja då ska det finnas tid att falla fritt

Melissa Horn, ny bok och ryggläge i solen. Då är livet bra:)


Jag får liksom ingen ordning på mitt liv.

Första delen av sommaren har blåst bort som jag vet inte vad! Den har varit superbra, mindre bra och sedan superbra igen. Jag får ordning på saker och ting, för att två sekunder senare förlora fotfästet totalt och vara helt slut, för att i nästa stund vara så hög på livet att jag måste koncentrera mig på att inte skrika högt. Hösten har det äntligen blivit lite koll på. Eller inte alls egentligen. Ska på arbetsintervju på fredag. Får jag jobbet så måste jag läsa psykologin på distans, där står jag femte reserv. Får jag inte jobbet så läser jag på Göteborgs universitet, där har jag kommit in. Jag är så glad för Stefan har äntligen kommit in på Chalmers och vi har lyckats få en superfin lägenhet! Samtidigt är jag livrädd för att jag inte ska få ordning på mitt eget när vi flyttar. 
Mitt liv är helt enkelt The Ultimate Rollercoaster just nu. Jag älskar det, jag hatar det. Men mest älskar jag det. Jag vet inte vad som ska hända och när en person som har smått kontrollbehov sätts i den situationen är det lite läskigt. Men samtidigt så jävla bra.
 
Igår satt jag och åt tapas på Bakgårn med fantastiska vänner. Sedan bjöds det på ståuppkomik. Sommaren är allt bra ibland.
 

RSS 2.0