Life is a short trip, music's for the sad man

Tillbaka i soliga Brighton, hur gott som helst efter intensiva dagar i Paris. Staden är jag förälskad i och kommer helt klart att åka dit fler gånger!
Men nu är det back to the Reality. Grammatiken ligger som en tung sten på mina axlar, men har i alla fall kommit igång med den nu; känns bra! Blir snart en ordentlig powerwalk med P3-dokumentär på Ipoden och sedan fortsätter vi med pluggandet.

Paris, tu est incroyable!

Paris är helt fantastiskt. Igår gick vi runt med mulen förmiddag och strålande sol på eftermiddagen. Den här staden är så vacker med massor av trädgårdar och inne i staden är det fullt av välklippta träd och buskage. Känns som om man går i en allé precis hela tiden. Jag älskar det! Och franskan är fantastisk. Helt underbar att höra! Har försökt att ta oss fram med min knackliga franska, men det har faktiskt gått bra än så länge! Och maten. Vad ska man säga? Priset är inget kul, men fransmän är verkligen konstnärer även när det kommer till matlagning! Den här staden är så fantastisk!
Idag ska vi till Montemarte och gå bort oss lite på gatorna och även försöka hinna med lite shopping. Gråmulet idag, men humöret är på topp nu ska det njutas av Paris♥

Bloggpaus

Japp, blev en bloggpaus då man njutet till fullo av att få vara hemma en sväng. Har haft en jätterolig vecka och ser nu fram emot ett par dagar i Frankrike och sedan back to England:)
Världens bästa pojkar som jag tycker så mycket om♥


You and me could run a bad romance

Idag har inte jag uträttat många knop vill jag lova. Både jag och Stefan har varit så sega, längtar hem jättemycket nu båda två också. Men det bara imorgon kvar, sedan är man hemma i Sverige igen. Underbart!
Ikväll blir det mys med film och godaste B&J, för det förtjänar vi som legat i så hela dagen(;

Move your body, down to the floor

Igår var det dags för familjen att åka hem, det var tråkigt. Men som tur är kommer man hem till lilla Lidköping på lördag, det känns väldigt bra:) Har inte tagit mycket bilder under helgen, utan tänkte att jag ska sno mormor och morfars + mamma o pappas + Hannas bilder, när jag kommer hem. Då kommer ett fullsmockat inlägg med massor av bilder!
Hade en helt fantastisk helg och vädret kunde verkligen inte varit bättre! Började födelsedagen med att Stefan kommer upp med frukost på sängen och ger mig min 20-års present; superfina Thomas Sabo-halsbandet som jag velat ha så länge och även en berlock med en liten ängel som sitter på en stor pärla. Åh, älskar det! Efter frukosten hoppade jag in i duschen och sedan kom hela ligan hit med champagne och jordgubbar och presenter! Helt underbara är dom! I present av mamma, pappa och Hanna lyckades mamma (som vanligt nu för tiden faktiskt) hitta helt underbara kläder som passar mig perfekt (jag och mamma har i alla år haft olika klädsmak, men ju äldre jag blivit desto tajtare blir vi på den punkten), en ny mascara, titanörhängen och bidrag till vår Parise-resa. Av mormor och morfar fick jag finaste guldhalsbandet från New York, liten kedja med tre små pärlor längst ner, en cool knallröd väska och ett par snygga festistajts med spets! Fick sedan mycket välbehövligt pengabidrag av resten av familjen. Jag vet att det är jättetråkigt att önska sig pengar när man fyller år, men är det någon gång jag verkligen behövt det så är det NU! Födelsedagen fortsatte med rundtur i Brighton med mycket sol och massa folk!
Idag är det onsdag och vi är lediga. Har tänkt att ligga i med grammatiken idag så man inte behöver ta allt på lovet sen! Ikväll var det även utgång inplanerat, hoppas det går enligt planerna. På torsdag blir det ingen utgång då vissa har omtenta på fredag och fredag funkar inte för mig och Stefan då vi åker hem tidigt på lördagen. Så idag är the last chance innan lovet, vi hoppas på en rolig kväll!
Put a smile on that face!



'Cause I'm TNT, I'm dynamite

Godmorgon solstrålar!
IDAG kommer familjen hit. Oii, är såpass taggad, speciellt när Brighton har valt att visa upp sig ifrån sin allra bästa sida de två senaste dagarna och idag ser inte ut att bli något undantag! Loveli!
Sitter och dricker te och planerar dagen. Städa, tvätta och försöka komma på de saker som måste göras i Brighton står först på dagordningen sedan följer SOL på stranden innan vi ska hämta upp herrskapet, kommer att bli bäst!
Igår hade vi en ny sagolik dag på stranden.. Helt fantastiskt!

They don't really care 'bout us

Torsdag och EN dag kvar tills la familia äntligen kommer hit!!
Igår hade vi en underbar dag på stranden som slutade med att jag lyckades bränna upp mig. Skit också.. Senare på eftermiddagen spelade vi fotboll och drack öl i solen, mm gott! Avslutade kvällen med Chelsea - Manchester U på Kings and Queens!
Jacob:
- Nej, det var ingen idé att ta bollen från Malin. Jag var ju tvungen att vänta på grönt först!?
Stefan:
-Nej då Malin, du ser inte ut som något stoppljus alls. Både det gula och det gröna saknas ju!
Joel:
- Tjena stoppljuset!
Grabbarna är stöttande i alla fall, det är ju tur det..

I'm gonna love you like I've never been hurt before

Fortfarande tråkväder här i Brighton! Det tar vi med en nypa salt, sätter oss med dator, te och pluggböcker och gör lite nytta. Känns som om jag är i fas med det mesta, har läst ut boken som ska vara klar till på tisdag nästa vecka och ligger i bra till med grammatiken. Det som behöver en liten uppdatering är dock brittish och american history. Detta ska tas tag i under påsklovet hemma tänkte jag.
Jag och Stefan sitter och funderar på vad vi ska göra i höst. Så svårt och veta vad man vill göra. Jag funderar på att åka till Nice och läsa franska. Skulle vara väldans spännande! Funderar även på att åka med Stefan om han kommer iväg till USA och jobba. Eller plugga på distans i franska Alperna om nu Stefan skulle få jobb där. Hm, svårt detta. Jaja, den som lever får se!
Let's take it down to the floor mates!




Scotty dosn't know, Scotty dosn't know, Scotty dosn't knoow

Pizza-kväll och Eurotrip, härlig avslutning på veckan det!
Nästa vecka kommer familjen äntligen hit.. Som jag saknat dem! Pratade med mamma tidigare idag och jag längtar så efter att få träffa dem. Kommer bli jobbigt när de åker, men som tur är så har vi bara ett par dagar kvar innan vi åker hem till Sverige! DET ska också bli underbart! Träffa alla vänner och resten av familjen, mm det lär bli fest hela veckan! Hahaa, okej inte riktigt men ska bli riktigt skönt att komma hem och "mellanlanda" lite. Den veckan kommer gå såpass snabbt, jag är helt säker på det.. Men som tur är har vi Frankrike och se fram emot då, så kommer gå hyffsat bra att åka tillbaka hit igen efteråt!
Nu ska jag sätta mig i soffan bredvid min älskade med min kopp kamomillte och njuta av de sista timmarna i denna veckan♥

So much for my happy ending

Inte lika mycket uträttat idag som det var tänkt, men har i alla fall spenderat två timmar i solen, på stranden, med min bok och lyckats läsa ett hundratal sidor i alla fall, stolter:)
Nu kommer älskling hem när som helst och då har jag en liten överraskning till honom efter att han varit så duktig idag..

And I hear just what you say, but I couldn't hear a sound.

Gårdagen bjöd på hemmamorgon, hemmadag och hemmakväll:) Började dagen med scones, fortsatte med ett långt bad och hemmaspa. Fick läst och pluggat lite, var ute och promenerade en sväng. Avslutade fredagen med film och laxgryta med älskling.
Idag är Stefan iväg och gör högskoleprov och jag håller tummarna så hårt jag kan och hoppas på att det kommer o gå bra för honom:) Själv ska jag iväg på lite ärenden på stan och sedan blir det lite grammatik också. Nu ska jag sätta fart, have a great saturday!

RSS 2.0