Spadag

Mysmorgon med älsklingen framför nyhetsmorgon och snart ska jag sätta mig och läsa GP med min kopp kaffe, medan Stefan rusar iväg för att hinna med spårvagnen. 
Den här dagen ska jag och Jonna på spa. Ska bli fantastiskt. Har aldrig känt att jag behöver en spadag mer än nu. Ska ta en massage också. Fantastiskt! Till kvällen planeras sconeskväll med söta tjejer. Måste gå och handla nu med. Ingredienser, smör och marmelad är det viktigaste. Kommer bli en bra dag:)

It's short!!


I guess it is what it is

Idag är Göteborg fantastiskt vackert. Solen lyser och luften är frisk istället för den där tunga, kosiga som vart det sista. Ikväll kommer Jonna och sedan ska Snabba Cash 2 ses med Sara och Stefan. Men först är det ett par timmars jobb som gäller. Pepp!


En kopp med kaffe innan jobbet

De nya kopparna är lika fantastiska som de ser ut:)


Fyndat (läs syndat)..

Olivolja, basilika och (än så länge) tomma pepper/salt
 
Kaffe- och knäckebrödslåda
 
Chailattepulver.. Addicted.
 
Jordgubb- och citronte
 
Vattenkanna till alla mina blommor!
 
I shouldn't had. But I did.
Secondhand - 25kr. Ihop.
 
 
 
 
 
 

Off duty

Ledig idag! Har än så länge hunnit äta frukost, organisera om i köksskåpen, skrivit dagens inköpslista, dammsugit, vattnat blommerna, duschat och gjort mig iordning. 
Nästa stopp är Hemköp för lite mathandling och sedan ska resten av dagen spenderas i Saras sällskap i form av shopping:)
 

Nystart i vackra Göteborg

Nu har det äntligen börjat. Mitt nya liv i Göteborg. Jobbet går superbra, trivs som fisken i vattnet och har fått massor av extradagar redan. Förra veckan - mån till fre, denna vecka - mån, tis, ons och fre, nästa vecka - tors till sön, veckan därefter - tis till fre, och slutligen veckan därefter - mån, tis, tors, lör och sön. Skulle egentligen endast jobba varannan helg, så cashiing säger vi om denna månaden! 
Lägenheten är fantastisk. Ska ta massa fina bilder och visa er senare. Stefan började på Chalmers igår och blev tagen med storm. Allting verkar lösa sig hur bra som helst. Har norrländska Sara här som sitter barnvakt när Stefan inte är hemma. Och i september kommer bästa Bella. 
Denna hösten kommer rocka fett!
 
 
 
 

RSS 2.0