Ans still she can't stop thinkin' about it..

Love of mine some day you will die
But I'll be close behind
I'll follow you into the dark

No blinding light or tunnels to gates of white

Just our hands clasped so tight
Waiting for the hint of a spark
If Heaven and Hell decide
That they both are satisfied
Illuminate the NOs on their vacancy signs

If there's no one beside you

When your soul embarks
Then I'll follow you into the dark


Första dagen på påsklovet!

Dagen har bestått av en lång sovmorgon med en kopp te och Glamour(; Häärligt! Åkte sedan ner te stallet med Amanda och tänkte rida i skogen.. Men så blev det inte, istället greppade vi varsin skyffel och grep för att skotta bort all jävla snö i paddocken! Så efter två timmars slit hade vi bort en långsida iaf, så nu gick det åtminstonde att rida där! Fick dessutom kramp i både armar och rygg + lite blåsor i händerna på köpet. Men vafan, bra blev det ju! Sen när vi väl skulle ut och rida i vår nyskottade paddock så började det självklart ösregna.. Det kunde man ju räknat ut! Menmen, Qulan gick skitbra iaf, så det kändes bra ändå!

Efter stallet åkte jag och Fian till Henry's för att käka och snacka skit. Veeerkligen välbehövligt i dessa tider må jag säga:P Hahaa, vet inte om vi fick någon rätsida på någonting alls egentligen, men förbannat trevligt hade vi!

Nu väntar jag på att Stefan kommer hit och innan dess funderar jag på att göra ett röjj i mitt rum.. Behövs verkligen egentligen men det är ju så tråååkigt!
Jaja, blir väl film ikväll och bara allmänt mys skulle jag tro:)

Lägger upp bilderna från fredagen!









Tröttert..

Förbannat kul igårkväll också med alla härliga människor! Nu ska jag åka iväg för att vara barnvakt och sedan ska jag vara nattataxi åt älsklingen och hans kompisar(: Bilder från igår kommer troligtvis imorgon!

Have a great Saturday-night everybody!

Take one day at the time!

Gårkvällen blev gryyymt kul! Dansade jävel inne på Mango, drack goa drinkar och där var massa folk! Kanonkväll helt enkelt.. Sen att man fick sota för't o skolan idag, det är väl en annan femma.. Skrev svenska bokredovisning vid 9.40 o fy fan va illa det gick.. Hahaa, men vafan de vare värt!

Nu ligger jag i soffan framför Mamma Mia och funderar på att ta en liten tupplur för o vara fräsch inför kvällen. Blir bowling ikväll med (för ovanlighetens skull) bowling! Blir nog kul, Palmstedt hämtar mig vid kvart i sju, så ska vi börja lite smått hos jonas och sedan va vid bowlingen vid åtta-tiden. Kommer bli kanonbra, i'm sure!


Va dåligt med bilder igår, blev så stressigt iväg
efter träningen! Men såhär såg Malins naglar ut iaf(:



Våffeldagen idag!

Och detta firade jag och Stefan genom ett besök hos Simone, där vi gjorde våfflor:D Såå gött, tråkigt bara att man känner sig som en badboll efteråt..




Ikväll blire te att fara iväg till skara för invigningen av Mango.. Det är tydligen gamla Olins som är ombyggt och har bytt ägare. Vi får väl se hur det ser ut när vi väl kommer dit, är grymt taggad iaf! Naglarna är målade och festhumöret är på topp! Nu är det bara hoppträning innan och sedan blire ner te simone för o börja korka upp! Jaa, ja gillar't!




where is your boy tonight, i hope he's a gentlemen




Sometimes u just need time

Hellu allesammans, nu sitter jag här framför datorn, Igen!
Simone o Jacob ska snart komma hit och göra mig o Stefan sällskap för kvällen med lite film samt äta lite onyttigt(;

Idag har jag inte fått gjort många knop vill jag lova.. Har mest legat i sängen och myst med älsklingen o sett någon film. Men sådana här dagar behöver man ibland, så är det bara!
Sitter just nu och funderar på om det blir utgång på torsdag.. Har ju inga pengar kvar på kontot, dock fick jag ett litet bidrag av mammsen tidigare idag, men hur ska man använda det..

Braa val -
Lägga pengarna på studentmiddagen den 4/4 och därmed slippa låna av Stefan..
Dååligt val -
Gå ut på torsdag och festa upp hela kalaset!

Jaa, inte lätt alla gånger;)

Waiting for my angel..




checklista

Morgonpromenad med Zäta - CHECK
Biologilektion & Historialektion - CHECK
Lagat mat till mig och älskling - CHECK
Hjälpt Stefan med inlämningsuppgiften - CHECK
Ytterligare en promenad med Zäta - CHECK
Sölat framför datorn och tv:n när jag egentligen borde pluggat - CHECK
Ridning med Josse och Amanda - 'BOUT TO BE CHECKED

Min kväll..

består av:


Ett varmt fotbad,


en härlig ansiktsmask med avslutande scrub,


en återfuktande hårinpackning,


och slutligen en kopp med grönt jasminte!

Ska alldeles strax hoppa ner under täcket med älskling så fort han avslutat sin uppsats!
Sleep tight u all!



on my way out..


Hoppas denna kvällen blir så bra som ja tror:)




sat ur day

Ridturen blev helt kaos då jeanmannen hade vårkänslor o helt enkelt körde gärnet med amanda från att vi lämna gårdsplan:P Men i bak hade ja o qulan rätt go utsikt iaf o ja vet inte om man skulle skratta eller gråta! Släppte ut grabbarna i hagen utan täcke efteråt o de blev som tokiga! Rullade sig o busade om vart annat o sedan fick de även rejäl fart på alla kompisarna också! Hahaa, jaa det finns inte mycket som kan göra en så glad<3

Ikväll är det 60-års kalas i majåker o sedan ska ja umgås lite med min vän erik:) Får se vad vi hittar på, men blir nog kul iaf!


Life is what u make it..
And I'm planning to make the best out of it!






good morning to u!

Ska alldeles strax iväg till stallet o rida en sväng i skogen med amanda o jean:) Blir gott o få komma ut i friska luften en sväng!
Senare idag åker vi nog hem till stefan, där ja ska försöka jobba lite med projektarbetet. Fan, va det tar emot är ju så jävla tråkigt o det känns så värdelöst på något sätt.. Menmen, vi kör väl på!

Pratade med mamma om födelsedagspresent för övrigt(: Har ju önskat mig 'ID Bare Minerals Makeup', då min kära vän presenterat mig för detta o ja har ju fastnat för det o vart rätt sugen på det ett tag.. Men nu sitter ja o funderar på att köra Body Shops motsvarighet istället, men ja vet inte.. Hm, vi får väl se men e sugen på nytt smink iaf o detta ska det bli!




i did good.. No, i did great! But how come i don't feel any better though..?

Blev en lugn hemmakväll med älsklingen idag(: Har ätit supergod tacopaj som mamma fixat ihop o sedan grillade vi marschmallows framför brasan! Har även kikat på Så ska det låta, Skavlan o Solsidan! Tre säkra S på en mysig fredagkväll! Nu blire nog lite film o sedan sängen, tänkte lägga mig hyffsat tidigt så ja kommer upp imorgon till stallet i tid!
Gonatt allesammans, hoppas ni haft en mysig kväll!

o6.3o.1o


Hahaaaa!

Vaknade precis.. Gnuggade sömnen ur ögonen o sträckte lite på mig. Sedan kollade ja min mobil. OCH KLOCKAN ÄR HALV TOLV! Malin Blanck får panik rusar up o börjar dra fram va hon ska ha på sig samtidigt som hon har tandborsten i mun samtidigt som hon ringer mamma;

- Mamma ja har försovit mig!
- Jahaa, började du åtta idag?
- Nee, tjugo i tolv! Nu har ja skitbråttom!
- Eh, men gumman.. Klockan är bara nio.?
Hahaaa, FAIL! Mobilen dog igår o då lyckas den alltid ställa om klockan!

Nu kan ja återgå till sängen igen, tack för mig! (X




I want to wake up and feel; Yes I'm finaly awake..

Har äntligen blivit klar med allt i psykologin för närvarande! Känns som om ja suttit med den där jävla boken hur länge som helst.. Fyfan! Men nu är det över och min dag har bestått av först ridning o sedan av att ligga framför tv:n o nördat Vampire Diaries. Så jävla bra var ju det programmet! Nya drogen vill ja lova, för Ohjaa ja är redan beroende(;

Har även umgåts lite med Jacob o Simone denna dag. Var uppe i råda o spelade badminton o så jävla kul hade vi! Hahaa, skrattar alltid som ett as när man umgås med jacob o tro mig det är inte med honom man skrattar:P Vi kunde inte riktigt bestämma oss vad han liknade mest; en elefant eller en ballerina!?

Fredag imorgon, såå underbart med helg nu! Imorgon har ja en lektion mellan 11.40 o 13.00 så det känns rätt överkomligt! På kvällen blire nog bara lugnt o mys med älsk<3
Nopes, nu ska ja kika mer VP, sov så gott hörrni!







School's out for summer, school's out forever..

Sitter med älsklingen o pluggar. Ja håller fortfarande på o gnatar med psykologin, men har även fått gjort lite svenska o engelska!

Har för övrigt hittat en ny utspringklänning! Det tråkiga är bara att den inte finns i lager.. Så jävla surt, när ja väl hittat en klänning som ja tycker om och som dessutom inte kommer ruinera mig så lyckas den (återigen!) vara slut. Fyfan va det suger! Jaja, bara att fortsätta leta!


yeah, i wish....



It's a long way down

Tisdag allesammans o klockan är snart 12. Än så länge har Malin:

- Promenixat med Ture
- Vart i skolan i ca en kvart
- Vart på biblioteket o lånat hem böcker
till engelska- och historiaarbeten
- Vart på Body Shop o fixat medlemsskap
+ fått med sig lite olika produkter hem
- Kommit hem, suttit med sitt te, funderat lite på livet
o nu sitter hon med sin dator(:

Jaop, effektiv morgon helt enkelt, nu hoppas vi på att resten av dagen blir likadan! Ska snart börja med psykologin nu för o kunna göra kanonresultat på torsdag!


(=



Body Shop

Har funder på o gå med i Body Shops kundklubb ett tag nu.. Köper en hel del där så blir nog så skulle jag tro!

FÖR 100kr FÅR DU
- Välkomsterbjudande, köp 3 betala för 2
- 10% bonus på Alla dina köp
- En bonuscheck på 100kr när du kommit upp i 1000p (1p = 1kr)
- En värdecheck på 100 kr när du fyller år
- 50% på valfri produkt när du förnyar ditt medlemskap
- En extra värdecheck på 100kr när du kommit upp i 3000p under ett medlemsår

- Samt ytterligare erbjudande på vissa produkter

Låter himla bra tycker jag, en del är väl lite bullshit, men 10% på alla köp låter ju helt okej(:




Två stora favoriter!!


Sommarskor..

Är det bara jag som blir sjukt sugen på att sätta på mig ett par sommarskor och trotsa all denna snön!? Jag är såpass trött på den nu och kan knappt vänta tills det är dags och stuva undan vinterskorna och ta fram tennisskorna, ballerinaskorna och sandaletterna! Snart gör jag en revolt...



Är så sugen på ett par nya F.Perry skor nu i sommar..
Har ju trots allt hållt mig till Perry-modeller
de senaste tre-fyra åren!







Lediga!

Riktigt gött med en extra ledig dag(: Ska ut till hesten nu och rida en sväng tänkte jag, innan det är dags att sätta igång med pluggnadet!
Blev en tripp till Jacob igår med lite tv-tittande och glada människor! Provade kycklingsallad ifrån Ldk-pizzerian och den var inte helt fel (åt pizza igår, så tyckte det blev vääl flötigt, annars hade denna tösen inte haft en tanke på sallad!)

Sitter även o kikar på resor till London.. Ja är så väldigt sugen på att åka, även om ja o Stefan bestämt oss för att vänta tills efter studenten. Men vem vet, det kanske blir av i alla fall, för nu har Malin hittat något intressant(;


Ja vill, ja vill, ja vill!





Lovely Sunday Morning !

Började dagen med promenad med Ture i Härjevad vid halv nie tiden! Va jätteskönt ute o det är så gött o få komma ut direkt på morgonen, nu känner ja mig görtaggad! Har käkat lite frukost o nu sitter ja med min kopp kaffe o ska köra igång med svenskan!

See u later folks(:


Let's get it started in here!



Hm..

Håller på o fixar upp min blogg lite, kommer nog se lite kaos ut nu ett tag! :/

Tröttert(:

Har precis vart iväg o ridet min lille Qulis en sväng i skogen med Josse. Gick jättebra, o va väldans skönt o få komma ut i friska luften lite!
Nu sitter ja o kikar på min älskling som ligger o snusar i soffan! Så söt så:) Ska nog åka hem te Härjevad om en stund är väl tanken, sedan blire nog en lugn hemmakväll med film o godis!


En trött pojkvän<3



Fredagen!

Började med träning med Fian:) Kändes att man inte tränat på ett tag nu, det gick segt vill ja lova! (Har dessutom träningsvärk i både bena o ländryggen idag!) Men va som vanligt skönt efteråt med bastu o lite solarium;)

Kommer sedan hem, hämtar Richard, Jacob o Stefan börjar korka upp o sedan kommer även Jonas, Sidbrant, Palmstedt o Oliver. Sen vart det i full gång(; Tiden gick så jäkla snabbt, för när bussen plötsligt skulle komma så fick Enver köra i 120 ner te stan för att vi inte skulle missa den! Va lite tajt där, men det va iinga problem! Hm..
Menmen, iväg for vi iaf te Skövde o Vatra o fick en go kväll med en lite väl salongsberusad Jacob o en Stefan som lyckades göra bort sig inför sin syssling! Hahaa, blev rolig kväll även om det inte va så mycket folk ute!

Kvällens kommentar à Jacob;
Ja vill åka hem.. Ja vill åka hem.. JA VILL ÅKA HEEEEEEM !
*Lägg till lite snyftningar på det så har ni vår fulla pojk på bussresan hem! Hehe! C:








































































Tung morgon idag..



Fast inte för mig:D Känner mig ganska pigg faktiskt o sugen på att sticka ut o rida i det fina vädret! Gårkvällen va bra, skriver mer senare nu ska ja få i mig lite frukost!

Skål för en ny härlig dag(:







Projektarbete...

Klar med den muntliga psykologin, som ja tror gick bra, och fick precis reda på att ja fick mvg på biologin(: Rätt gött! Nu är det bara det här jävla projektarbetet då.. Fy fan, ja orkar inte med skiten! Men har ju tagit tag i det nu iaf, så det är väl bara att hoppas på det bästa!


Min elskling, tur att ja har dig! <3


Elsklingens nya favorit., Akon ofc(;

Klunkar kaffe för tillfället samtidigt som ja försöker få något gjort.. Bahaa, här går det segt mina vänner!





Wednesday

Skola 8.00, psykologiplugg med josse o sedan prat om högskolan. Jaop, det är väl vad som hänt än så länge denna dagen! Nu sitter ja o stefan hemma i soffan o är osociala med varsin dator(; Hahaa, men får väl skylla på att vi har en del o plugga idag! Ja ska sitta o förbereda mig för psykologin o stefan ska plugga svenska o samhällskunskap.. KUL eftermiddag vi har framför oss, not! Menmen, får ta o mysa till det ordentligt ikväll istället!






Veckans; TO DO


Måndag

-Biologiprov
-Ridning med Josse

Tisdag
-Träning med Fian
-Plugga psykologi

Onsdag
-Sätta ihop psykologin
med resten av gruppen
-Ridning

Torsdag
-Psykologiprov
-Hoppträning för Elisabeth

Fredag
-Ev. träning med Fia
-Prata med Börje om projektarbetet
-Oplanerad kväll

Lördag
-Ridning
-Projektarbete
-Plugga svenska
-Oplanerad kväll

Söndag
-Ridning
-Projektarbete
-Plugga svenska

Ser ut att bli en ganska lugn vecka ändå! Blir gött o få ta det lite lugnt nu ett tag framöver(:









Missbrukar youtube.com...

And this is the very reason!
Pretty dirty, but i loove it(;








Malin lagar mat..





Och då ser det ut såhär(;










Ny vecka, nya möjligheter..

Måndagen började bra!
Gick upp halv sju imorse o gick ut på promenad med stefan o ture:) Blev sedan frukost o lite sista-minuten-plugg innan det va dags för o åka in te stan o skriva biologiprov.. Tror det gick helt ok, väldigt skönt o kunna släppa de böckerna ett tag nu iaf!

Kom hem ifrån skolan o gick ut på en promenad med Zätan o nu sitter ja här o väntar på att Josse ska sluta så vi kan ge oss ut o rida i det fina vädret:) Ska plugga lite psykologi idag också tänkte ja, men det tar vi lite senare.. Nu tänkte ja sitta o kika igenom lite bilder ifrån i somras o dregla efter sol, värme o bränna......


Ja vill ha sommar!


Söndag!

Första tävlingen för säsongen avklarad! En klubbdressyr på LRK som sagt. Första klassen gick åt pipsvängen eftersom min lille skit var kissenödig hela programmet igenom + livrädd för publik, domare, speglar och reklamskyltar.. Trots detta resulterade det i att vi kom på en andraplacering o det vart ju inte fy skam! Men som sagt ritten var inte en av våra bästa.. Men vi taggade om, Qulan fick göra sitt i en spånbox o sedan va vi fit for fight! Marina hjälpte oss inför LB:2 programmet o där slog vi rekordbästa! 198p o en tredjeplats! Riktigt kul o få en liten revansch efter första klassen o Qulisen va så duktig:) Min hest e best<3

Min helg i övrigt då!
Jo, fredagen började med skola. Va rätt segt hela dagen, men när man kom hem vid ett så blev det full fart. Åkte ner te stallet o tog Qulan på en riktig långtur inför söndagen, med mycket gallop o mycket dressyr. På kvällen va det sedan barnpassning som stod på schemat! Blev lugnt o skönt på kvällen med mycket Star Wars(; Nicole o hennes man kom sedan hem vid tio-tiden o då bar det av mot jacob för lite filmkväll med älskling o två kompisar till mr. törnqvistg. Själv var man helt slut hela kvällen o det va rätt gött o få komma ner i sängen den kvällen vill ja lova!
Lördag. Blev psykologipluggande större delen av dagen o sedan en riktigt tråkig Villa-match på eftermiddagen... På kvällen va ja, stefan, jacob o pappa hemma o lagade mat o såg på lite film.. Lade mig rätt tidigt då det va tävling dagen efter!

Jao, nu tror ja att ja fått med det mesta från helgens bravader!
Nu blire mys med älskling innan det blir sängen för vår del..
Tagga för ny vecka nu allesammans(:


Vårnytt!

Ute skiner solen o ja vill ha VÅR! Tycker snön kan försvinna nu så man kan få se lite grönt på marken o knoppar på träden! Jaa, idag har ja vårkänslor:)
Va på Gina Tricot o hittade en ny tröja o ett par jeans tidiare! Köpte faktiskt något med färg för i ett försök att få våren o komma tidigare..


Tröja 249:-
Jeansleggins 179:-

Lyckades även gräva fram en ljusgul sjal som blir finfin till!

<3

You know i'm here for you..
Whenever you need me, i'm right here(:

Thursday!

Blev psykologi imorse som utlovat! Va rätt segt, men fick gjort en del iaf så det va väl värt. Åkte sedan hem med älsklingen o kikade på solsidan o myste i soffan:) Blev lite svenska gjort efter detta, men fyfan va segt det gick:S Blir ingen presentation för mig imorgon, vill ja lova! Menmen, börjat iaf(;

Hoppträningen gick helt ok idag, men min lille Qulis va som vaanligt kissenödig o VÄGRAR kissa innan han kommit hem o fått komma ut i lösdriften! Hästajäkel! Hahaa, ne men annars va han duktig min lille prins!

Nu sitter ja framför tv:n o kikar på Villa.. 2-1, så än så länge ser det bra ut. Men är alldeles för tidigt för o ropa hej, så sitter på nålar just nu! Hoppashoppashoppas de slår Edsbynasen... Skulle va såå kul om de kom te semi!


Halvsjuk.,

Jaa, förkyld o jävlig har man blivet:/ Urrs o fy va ja tycker synd om mig själv! Nepp, dags för en nytändning!
Var hemma idag, kände mig såpass mörböltat imorse, tät i näsan, ont i halsen o kroppen o dessutom inte ett dugg utvilad.. Vet inte varför, men lyckas alltid drömma så när ja e sjuk. Va väldigt skönt att vakna upp bredvid älsklingen imorse, vill ja lova!
På morgonen tog vi det himla lugnt med lite film o massa te! Åkte sedan hem o red med amanda i skogen. Tänkte stanna hemma först, kände mig inge bra alls, men bestämde mig för o ge mig ut ändå. Va nog bra att ja gjorde det, va skönt o komma ut o lufta sig lite! Qulan va ju dessutom illa tvungen o gå idag då det e hoppträning imorgon, dressyrträning på fredag o sedan tävling på söndag!

Imorgon tänkte ja dra mig iväg till skolan. Har bara psykologilektion vid åtta o slutar elva, så e väl helt okej! Blir nog plugg efter detta o träning på kvällen som sagt:)

Nu sitter ja o mamman o zappar på tv:n. Inte lätt o hitta något bra med ca. 6 kanaler:P Menmen, blir nog lite te o sedan troligtvis säsongsfinalen på första säsongen av gossip girl. Ha en fin kväll gott folk!


Nej Malin lilla, dags för att ta tag i sig själv och tagga om!




Lindärva Gårdspub !














Dååålig updatering..

Yes, yes, yes i know! Men här kör vi en snabb genomgång om vad som hänt i malins spännande liv... (;

Lördag blev väldans mysig med hästfolket! Blev kanongod mat, lite dricka, massa prat, charader o kvällen avslutades med marängschwisch:) Mums! Blir bilder i ett senare inlägg!

Söndag började med långritt med maria på morgonen o sedan blev det kalas här hemma för pappa! Mysigt o träffa släkten o våfflor slår ju aldrig fel!

Måndagen blev det skola igen.. Två totalt ovärda slapplektioner, menmen fick ju närvaro iaf så! Blev ridning innan det va dags att ge sig av för o hämta pojkvännen, hinna pussa på honom ordentligt o sedan till simone för o göra sig iordning. Jacob skjutsade sedan iväg oss till adam där festandet drog igång på allvar! Sista stopp; 100 dagars
på Strand! Blev en himla kul kväll måste ja säga! Roligaste på länge! Ja e så glad att ja gick ut igår, det blev verkligen en toppenkväll!













RSS 2.0