Make me feel like I'm the only girl in the world

 

 


And I still haven't found what I'm lookin' for

Jag vet att det är dålig uppdatering just nu. Har inte skrivit något sen i måndags och det ÄR dåligt! Men saken är den att när man jobbar åtta timmar om dagen på Jula och sitter och stirrar in i en dator hela dagen så är man sådäär sugen på att dessutom sätta på dumburken väl hemma!
Menmen, i veckan har jag i alla fall jobbat mycket, ridet och även kikat på premiärbandyn på onsdagen!
I fredags hade jag och älsklingen en lugn hemmakväll i soffan framför Salt (som förövrigt var grym!) med B&J's Phish Food.. Åh, är det någon glass som är oslagbar så är det den! Luve<3
Igår var det middag hos mormor och morfar + bastubad och sedan jobb på bowlingen på kvällen. Var himla kul o jobba igår, träffa dessutom Stina som var ute med pojkvännen!
Och idag nu då, söndag. Har varit trött som aset idag, inte alls kul. Har varit ute i trädgården en sväng och plockat ner massor med äpplen och även bakat en äpplepaj med älsklingen:) Så lite har vi allt gjort!
Nu är det snart dags för slappande i soffan med en kopp grönt vaniljte. Ha det gott allihopa, imorgon är det måndag och på't igen, så njut av de sista timmarna av helgen!
Mysig söndag ute i höstvädret!

Nothing is gonna stop us

Fick löning idag, tjoho! Blev mycket bättre än jag trodde, så nu är hela Thailandsbudgeten klar + att jag nu kan börja spara på riktigt(:




Walk and see the future pass by

Underbart höstväder ute! Promenad med Zäta denna morgon, hur mysigt som helst. Nu blir det snart staden och lite handlande och sedan blir det Skara för jobb.



I love autumn..


Just open your eyes and see that life is beutiful

Söndag och högskoleprovet är klart. Underbart! Nu tänker jag inte tänka på den skiten en dag till..
Idag sov vi länge, jag och älsklingen. Sedan åkte vi iväg till Vedum för att handla skor till Stefan. Slutade med att jag kom hem med två par och han kom hem tomhänt!
Blev bersa uggs för 199:- och ett par snygga vinterstövlar för 399:-, I like it!

When Sunday arrives..

Vid den här tiden imorgon kommer jag vara lycklig.
Då är det Thailand som väntar.
Sedan framtiden.
När högskoleprovet är över imorgon så börjar livet igen.
Jag längtar.





I thought I was the kind of girl who would never wear a skirt..





Well, i guess not(:

 


Tell me lies, tell me lies, tell me sweet little lies

Såå trött idag efter högskoleprovsplugg.. Det enda som gäller just nu, men känns som om det inte ger något.. Jo, det gör det väl säkert, men är så tråkigt när det går så dåligt! Kunde man inte bara få ha lite flyt EN ENDA gång på ett prov och lyckas sätta detta, då vore alla mina problem lösta, helt ärligt.. Hmpf, drömma kan man.


Saknar min andra hälft just nu..


Autumn

Höstens tråkiga sida visar sig idag. Regnet öser ner och det är riktigt mörkt och trist ute. Men eftersom jag är en utav dem som tycker om hösten så gör jag en stor kopp lavendelte, tänder lite ljus och kryper upp i soffan och njuter av ovädret utanför..
Snart är det frukost framför ett avsnitt av SATC, sedan blire högskoleprov. Ska även försöka klämma in en promenad med Zäta mellan skurarna och även påbörja mitt nya projekt.. Nu ska jag göra te igen och denna gången tänkte jag prova att göra citruste! Jag älskar citronte så tänkte att om man köper tio stycken citroner, torkar dem och sedan blandar ihop med mitt gröna favoritte så borde det väl bli bra? Man måste ju testa i alla fall! Men sedan tänkte jag även att, varför kan man inte slänga i lite apelsin också? Det hade jag ju i mitt första te så det borde väl funka? Och varför inte slängs i lite lime också när vi ändå är igång? Hm, jag tänkte att jag åker ner och köper diverse citrusfrukter och torkar dem, sedan får jag helt enkelt testa mig fram till vad som blir bra:):)





I don't wanna go to LA anymore

Hej nu är det måndag!
Känner mig lite bättre från förkylningen *peppar, peppar och sitter just nu med en kopp te under en filt och försöker motivera mig själv till att börja med högskoleprovet.. Gick ju så bra igår, kan det inte fortsätta bara? Buhu, får väl ta engelskagloserna till att börja med de är ju inte så svåra.. Värre med matten, urrs urrs.
Jobb klockan två och ikväll är det inte mycket planerat alls, skönt med en lugn start på veckan!
'
Jag längtar till Thailand..... 44 dagar kvar!!

Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor.

Vackra, vackra låt. Tråkiga, tråkiga högskoleprov..
Jobb igårkväll och ikväll blire välförtjänt mys med min pojkvän framför någon bra film efter vår pluggdag(:'

Loose your clothes and show your scars, it's who you are

Det är så kul att kika på tidigare inlägg och känna att den där jävla klumpen är borta.. Känner mig lätt som en fjäder! En fjäder med förkylning på halsen dock. Men det gör mig inget idag(:
Jobbade igår. Blev fyra timmar på bowlingen på morgonen, tre timmar på Jula och sedan nio timmar på bowlingen på kvällen.. Eller åtta och en halv rättare sagt.. 15,5 timmars arbetsdag. Gött. Men nu är den avklarad, så nu är det till att ta det lugnt, dricka te och friskna till inför kvällens arbetspass igen!




Lyssnar igenom the scripts nya album. Kärlek♥



Time flies

Måndag, Tisdag, Onsdag = Jobb 8.oo-16.oo
Så dessa dagar har det inte hänt så mycket mer än jobb, träning och ridning! Jo, föresten fotboll i tisdags med lite folk hemma hos mig som kolla på fiasko-matchen. Annars inte så mycket.
Idag ska jag ner till bowlingen en sväng och lära mig "städjobb/dag". Ska städa tre timmar imorgon innan Jula och sedan tillbaka på bowlingen på kvällen igen. Sedan jobb lördag också! Thailandsbudgeten ser inte lika mörk ut efter denna vecka!
Blir nog även en promenad nu med Zäta snart. Solen lyser och det är riktigt fint väder ute! Ändå känner jag mig inte supertaggad, har ett par saker jag måste ta itu med som gnager.. Men ska försöka ta tag i det idag, så känns det förhoppningsvis bättre imorgon!




o5:oo

gick jag upp igår och o6.oo satt jag på spinningcykeln på Sirius! Kände mig grymt duktig, hade dessutom träningsvärk efter dagen innan då det var ett core-pass på schemat.. Satt i bastun länge efteråt, hur gött som helst. Blir nog fler morgonpass, kommer man bara upp så är det ju kanon!

Idag blir det dock inte lika hurtigt. Var ute på Harrys på jobbet igår och även om det inte blev sent så känns det i kroppen.. Får hålla mig till ridningen med Amanda idag helt enkelt och möjligtvis en liten promenad med Zätis(:


New haircut

Okej, inte roligaste fotona jag vet! Men är inte super freshh denna morgon så det får gå så länge:)







Don't wanna be all by my self.

Morgonpromenad med Zäta och sedan frukost. Nu är det lite lugnt i soffan med Bridget Jones!
Ibland får man ta och säcka ihop, har dessutom träningsvärk i hela kroppen efter gårdagens spinningpass..




I'm so happy I'm so glad that I met you

Tisdag - Heldag på Jula! Har varit riktigt, extremt seg idag och är glad över att vara hemma. Väldigt glad faktiskt! Ska snart iväg och ha lektion för Julia (tävling på Prästgården imorgon) och efter det är det dags för spinning med mami. Och nu är jag äntligen nöjd med mitt hår. Seriöst vill ni komma till en DUKTIG frisör så besök Kopparsalongen i Lidköping och fråga efter Katrin. Detta är inte första gången hon får rädda mitt hår från total katastrof! Men som sagt är nu jättenöjd och glad i alla fall, ska försöka få upp en bild på underverket;).

Syndade lite igår föresten.. Blev lite smått och gott från B.S. + lavendel och grönt te som jag blandat ihop i en ny burk + ny mascara.. Hihi, ibland får man faktiskt ge efter right girls??


PS. Min solbrända vännina i Turkland få hemskt gärna ta och pallra sig hem till Sverige nu! Prompto!





Ny dagkräm och peeling, me like:)


And when I see your face there is not a thing that I would change

Måndag och ny vecka! Känns bra att inleda med en sjuhelsikes träningsvärk efter gårdagens spinningpass med Stefan. Nu är det frukost som gäller sedan åka till frissan och rätta till färgen i håret (tjoho!), handla lite och sedan bege mig till lilla Skara för ett par timmars jobb.





PS. Har betalat av hela resan till Thailand nu, bara 58 dagar kvar!!!!!

You are everything to me

Har precis kommit hem ifrån träning + simning med Simone, feels good to be back! Har inte hunnit tränat på flera dagar nu så imorgon lär man väl vara bra öm i kroppen. Ikväll är det jobb som gäller!
Gårkvällen var himla mysig, blev tacokväll hos Lina med Jacob, Stefan, Emil och Eveline. Härligt eftersom festen skedde på torsdagen denna veckan;) Firmafest på bowlingen, helt ok; Görskojj!
Nu ska jag ha maaaaaat innan jag går under av hunger....


Jag vill bli brun och blond igen....



RSS 2.0