And I still haven't found what I'm lookin' for

Jag vet att det är dålig uppdatering just nu. Har inte skrivit något sen i måndags och det ÄR dåligt! Men saken är den att när man jobbar åtta timmar om dagen på Jula och sitter och stirrar in i en dator hela dagen så är man sådäär sugen på att dessutom sätta på dumburken väl hemma!
Menmen, i veckan har jag i alla fall jobbat mycket, ridet och även kikat på premiärbandyn på onsdagen!
I fredags hade jag och älsklingen en lugn hemmakväll i soffan framför Salt (som förövrigt var grym!) med B&J's Phish Food.. Åh, är det någon glass som är oslagbar så är det den! Luve<3
Igår var det middag hos mormor och morfar + bastubad och sedan jobb på bowlingen på kvällen. Var himla kul o jobba igår, träffa dessutom Stina som var ute med pojkvännen!
Och idag nu då, söndag. Har varit trött som aset idag, inte alls kul. Har varit ute i trädgården en sväng och plockat ner massor med äpplen och även bakat en äpplepaj med älsklingen:) Så lite har vi allt gjort!
Nu är det snart dags för slappande i soffan med en kopp grönt vaniljte. Ha det gott allihopa, imorgon är det måndag och på't igen, så njut av de sista timmarna av helgen!
Mysig söndag ute i höstvädret!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0