I don't care if Monday's blue

Godmorgon! Eller god förmiddag rättare sagt. Ligger i soffan och slappar, lämnade av familjen Svensson på tågstationen tidigare idag, så nu är både jag och Stefan helt slut. Har tänkt oss en lat dag med överbliven pizza, film och lite dator. Imorgon är det skolan som gäller och på torsdag kommer Johan, intensivt lär det ju bli nu sista tiden i alla fall!
Har varit en intensiv och superbra helg här nu, gått och kikat på hela Brighton, shoppat lite, ätit gott och även varit en sväng borta i Rottingdean. Otroligt mysig stad, eller by rättare sagt.. Tänk "Hem till gården" så har ni det!
Gjorde Written Profiency tentan i fredags för övrigt. Vet verkligen inte om det gick bra eller inte. Känns ju alltid bra när man skriver, men sedan när man får tillbaka det man skrivet är ju hela pappret ett enda stort virrvarr av röda bockat och sträck. Hm, menmen nu är det gjort får hoppas på det bästa som vanligt.
Här är lite bilder från Rottingdean i Kippler's Garden (han som skrev Djungelboken) som jag tagit med hjälp av en fotoapp på iPhonen:)

Kommentarer
Postat av: Anonym

otroligt fina kort :)

2011-05-24 @ 09:41:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0