It's like wishing for rain in the desert

Söndagkväll och har lyckats tvätta, städa och laga mat trots lite efterhäng efter gårkvällen. Mycket nöjd med dagen, nu kan min ensamma-hemma-vecka börja bra imorgon!
Helgen för övrigt då, för det första har den varit så jävla bra. Trots skitväder! Började med en rolig fredagskväll hemma hos Lina o Jacob med Emil o Evelin, mycket bra kväll som slutade med att Malin glömde leg, så Stadt fick vi hoppa denna fredag.. Desto roligare var det att vara pigg dagen efter då vi var uppe i ottan för att åka till Göteborg. Gick och shoppade loss med Amanda, hittade massa bra grejer som dessutom inte behövde ruinera en, eftersom det var rea i stort sett överallt! Så bra:)
Sedan kommer vi fram till gårdkvällen.. Började med Lina o Jacob här hemma i Råda under parasollet på terassen med öl och vin. Fortsatte med att Erik, Sönegård och Marcus kom förbi, la till lite whiskey och Mintu på detta sedan var kvällen kirrad. Avslutade med Campingen. Så jävla nöjd var jag, bästa kvällen denna sommaren helt klart!
Älskar min nya ring!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0