Update

Var idag två veckor o två dagar sedan ja bloggade sist. Rätt illa va.? Men ni vet ju hur det e med julstök o grejer, om man då sedan lägger till en begravning o två skidresor så tror ja ni förstår mitt dilemma.

Hade en väldigt lugn o skön jul. Firade med älsklingen den 23 dec med bandy i Härjevad o sedan julgröt i Råda. Fick en jättefin klocka av stefan i julklapp som ja älskar! Av mej fick han en lacosteväska som ja hoppas han tyckte om! Min pojkvän e så snäll så han skulle ju aldrig i livet säga till om han inte tyckt om den, men ja tror faktiskt ja lyckades rätt bra ändå:) ^
Julstöket fortsatte sedan med att vi åkte till mormor o var där hela julafton. Vi åt massor med julmat o kikade sedan på Kalle Anka innan Tina o barna kom. Strax därefter kom också Peter o Ann med resterande kusiner:) Blev en väldigt lugn o skön julafton detta år! Fick flera jättefina julklappar, bl.a. lite smycken, pengar, underställ, diverse hästprylar, osv.
Dagen därefter var det meningen att vi skulle åka till Varberg för o fira jul med farmor o per o dorte, men vädret var så uruselt att det inte blev så mycket med detta:S Blev därför istället även en lugn juldag med pyssel i stallet o film med familjen.. Kvällen blev mer livad med party men den historien tar vi en annan gång;) Annandagen blev det så klart bandy! Åkte med stefan o familjen svensson, men avslutade dagen hos mormor o morfar för ytterligare julbord me familjen:)
Sedan var det då som sagt begravning. Var en väldigt fin begravning, men tung. Hade ont i hela kroppen både under o efter den. Svårt o säga farväl till någon som man räknat med att ha kvar i hela sitt liv i stort sett. Minnena finns kvar, även om man önskar att de skulle blivit fler.

Idreresan! Tjao, vet inte va man ska säga hade en sjukt kul vecka med folket som e oförglömlig! Lägger upp bilder någon dag, så får ni kika själva:P
O nu då sitter man i Kläppen med -30 grader ute under ett täcke med pojkvännen:) Börjar bli seg i benen av skidåkningen, men kul har vi iaf! Ikväll ere bandy på tv:n o detta laddar vi för!

Det blev en liten updatering iaf o snart börjar skolan igen, då vi återgår till det normala o då blir det nog bättre med bloggen:)

Ha det fint så länge hörrni!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0