Hood River

Två dagar har vi nu hunnit spendera i Hood River. Susan som tagit hand om oss har verkligen skämt bort oss med god mat och två fantastiska vandringar!

Vi landade i Portland kl. 12.30 amerikansk tid, blev upphämtade på flygplatsen och åkte sedan direkt för att se alla vackra vattenfall som ligger mellan Portland och Hood River. Så himla fin natur, kändes som att kliva in i Riverdale i Sagan om Ringen och utsikterna var inte heller att leka med!Åkte sedan mot Hood River och bjöds på mexikansk mat och iskall öl = mycket gott efter dagens promenerande! Stöp sedan i säng redan halv åtta på kvällen.

Igår kom vi upp härligt utvilade runt åtta och försökte oss på att laga frukost, vilket väl gick sådär.. Gasspisen var inte riktigt på vår sida så det lade vi ner ganska snabbt. Istället hittade vi Sues hembakta päron- och blåbärsbiacuits! Helt oroligt goda så vi blev ganska mätta och nöjda i alla fall;) Sue kom sedan hem på förmiddagen och då var det museum som gällde. Fick se en hel del intressant om varför Oregon är format som det är, historia från istiden och sedan en bit framåt för att slutligen kunna se dagens resultat. Och tro mig, det är fantastiskt fint! Avslutade dagen med en 5km vandring som gick rätt uppåt, men vi kom upp hela vägen till toppen så var alla tre väldigt nöjda:) Avsluta kvällen med otroligt god mat och varsitt glas vin.

Idag är vi i full gång att planera resans fortsättning som påbörjas imorgon! Rätt gött nervös inför att sätta sig och köra.. Menmen jag och Stefan får hjälpas åt så hoppas vi det ska gå bra! Bär av mot kusten först och främst och sedan hoppas vi kunna vara i Ashland till på lördag. Nu återgår vi till att njuta av vår sista dag i naturens tecken, hörs snart igen:)

image description



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0